Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Długość obwodowi nie równa

Czy warto na nią czekać?

Polecane posty

Na miłość od pierwszego wejrzenia/jedyną dziewczynę/tą na całe życie? Mało dziewczyn mi się podoba i mało którą mam ochotę poznać, nawet jak mam szansę. Czekam na nie wiadomo kogo, na dziewczynę marzeń, w której od razu się zakocham i z nią spędzę resztę życia. Czasami myślę, że to złe podejście, że powinienem poznawać dziewczyny, dawać im szanse, że mam za duże wymagania... Też tak macie?

Gość cierpliwy_ale_do_czasu
Witaj w klubie

Chyba trzeba być cierpliwym i nie ma co na siłę szukać

Nie ma tu nikogo, kto też tak do tego podchodził i znalazł w końcu partnera? :p

Gość Eleeene
co prawa jestem kobieta ,ale uwazam, ze warto pczekac na kogos wyjatkowego w naszym wyobrazeniu. Ja tak czekalam na swojego meza i oplacilo sie POCZEKAC , ale z rozgladaniem sie za nim:-P

Gość sama nie wiem...
Mam tak samo jak Ty:) tylko plec nie ta sama;p sama nie wiem co lepsze... moze warto dac szanse komus i poczekac czy to sie przerodzi w cos wyjatkowego ale z drugiej strony jelsi nie ma chemii to nagle cos zaiskrzy?? a poza tym jak sie moze czuc ta druga osoba?

Też właśnie tak myślałem zawsze, że nie może coś powstać nagle. Jak już to od razu. Tylko czasami się zastanawiam, czy nie mam wymagań zbyt wysokich. Nie mam co prawda specjalnie określonego i wyidealizowanego obrazu dziewczyny, ale ogólnie mało mi się podoba... Chociaż dwa razy udało mi się zauroczyć, to może jeszcze szanse są, że znowu ktoś się trafi i tym razem wyjdzie coś z tego.

Gość sama nie wiem...
ehhh... no tak te wymagania;p ale kto ich nie ma?? kazdy ma jakis swoj typ kobiety/mężczyzny tak to juz jest czasem lepiej troszke porozglądac sie za innymi dziewczynami bo moze własnie ta na którą czekasz nie spelnia ktoregos z "warunków"

chcesz czekac az ci wyglad jakiejs dziewczyny spowoduje brak oddechu ? wyglad to wiele ale nie wszystko mysle, ze warto poznawac nowe osoby, rozmawiac z nimi niz zyc w swoim wyidealizowanym swiecie wyimaginowanych wymagan czasami za serce lapie wcale nie ta najpiekniejsza z wygladu a ta co ma piekna dusze ale by poznac dusze trzeba sie otworzyc na innych

Raczej tego poglądu swojego nie zmienię. Po prostu dla mnie musi być to "przyspieszone bicie serca" na początku, żeby poznać dziewczynę.

Gość sama nie wiem...
zgadzam się z yeez ;p jak poznasz jakaś dziewczynę która na pozór nie wydaje Ci się być "tą jedyną" to daj szanse chociaż ją poznać na stopniu koleżeńskim a później wszystko samo się rozwiąże;p nie patrz tylko na wygląd ale zechciej ją poznać, poznaj jej poglądy, zobacz jak się zachowuje i pobądź z nią troszkę a potem zdecyduj czy warto zaangażować się w taki związek. aaaaa i nie szukaj dziewczyny na siłę!! bo wszyscy mają to ja też:) przeznaczenie samo Cię znajdzie ale czasem trzeba mu pomóc:)

Gość miszekkkk
wiesz ja jestem zajebiscie wybredna wynik tego taki nikt mi sie nie podoba mam 20 lat jestem sama no teraz sie z kims spotykam ale to i tak nie jest tak ze mi sie podoba nie wiadomo tak choc obojętny mi nie jest uwazam ze takie podejscie nie jest dobre po swoim doswiadczeniu i wiesz co mam kolezankę z pracy ma 30 lat szuka niewiadomo czego wynik taki ze chyba nigdy nawet w związku nie byla a ma juz prawie 30 lat niestety idealow nie ma a czasmi po prostu z tymi idalami nie wychodzi tak jak u mnie

Gość sama nie wiem...
A ile masz lat jesli mozna wiedziec?? chcesz poznac dziewczyne bo gotowy jestes na zwiazek i chcesz sie juz ustatkowac czy dlatego ze wypada juz miec kogos przy boku a nie chcesz zeby to byla pierwsza lepsza?

Czyli w zasadzie zalozyles topik tylko po to by uzyskac potwierdzenie swojej wersji i dalej jestes zamknietym w swojej glowie facetem.ciekawe co bedzie jak twoja wybranka wybrana "na oko" zacznie sie starzec i zmieniac? . a dlugo juz czekasz ?

Wcale nie szukam na siłę i wbrew pozorom nie jest mi potrzebna dziewczyna jeszcze. Po prostu obawiam się, że mogę z takim podejściem nie znaleźć nigdy i chciałem zobaczyć, czy ma ktoś podobnie, czy mu się udało, itd. Lat mam 21. Nie szukam teraz dziewczyny, ale jak myślę o związku, to już na stałe, nie dla zabawy.

Gość sama nie wiem...
Myślę, że wiele mężczyzn ma podobnie i dziewczyn też ale nie wszyscy się umieją do tego przyznać... :) hmm... ja tez mam pewne wymagania co do płci przeciwnej ale jakis czas temu miałam wieeeeelkie i włączyłam bardziej na luz... faceta ja nie bylo tak nie ma:) wydaje mi sie ze to zalezy tez od tego jak duże masz wymagania. Mozesz zdradzic choc jedno kryterium które musi (lub dobrze by bylo) żeby Twoja przyszła partnerka spełniała?? Aaaa i jak na faceta to mądrze piszesz i raczej nie wydajesz sie byc jakims "burakiem" dlatego nie wierze ze nie masz zadnej laski na oku:);) I dziwi mnie to ze z tamtymi dziewczynami Ci nie wyszlo...:(

Mam proste dwa kryteria, bo podobają mi się szczupłe dziewczyny, o ciemnych włosach i średniego wzrostu lub niskie nawet. Wychodzą z założenia, że resztą mnie sama zaskoczy. Nie mam specjalnych wymagań jeśli chodzi o twarz, głos, sposób poruszania, itd. :) To już jest uwarunkowane u każdego i albo mu się dana osoba spodoba albo nie. Takie podstawowe kryteria, jak wymieniłem na początku, można mieć. Ostatnio miałem kogoś na oku, ale coś nie wyszło, nie wiem dlaczego dokładnie w sumie, tak jakby zauroczenie się zatarło... :)

Właściwie to trzy kryteria, wracając do pierwszego zdania poprzedniego postu. :)

Gość nie warto czekac
uwierz mi :classic_cool:

A co warto? Szukać na siłę? :)

Gość nie warto czekac
warto probowac i dawac szanse :)

Nie wierzę, że koleżanka może stać się dziewczyną. To uczucie jest od razu albo od kilku pierwszych chwil. :)

Gość miloscjestcuuuuuudowna
Tak!bo co ci po substytutach ?

Gość nie warto czekac
widzisz... z takim podejsciem mozesz czekac bardzo, bardzo dlugo. Milosc, o ile w ogole istnieje, nie zawsze jest gromem z jasnego nieba, czasem dojrzewa powoli. Nie ma ludzi idelalnych... a samotnosc to cos najgorszego na swiecie. Powodzenia zycze :)

nie mozna z góry zakładac że ta to na pewno nie ta jedyna. Możesz o kimś miec złe zdanie jednak po głębszym poznaniu stwierdzisz że coś do tej osoby czujesz a później że chcesz z nią byc do kona życia...

No coś w tym jest i na pewno się nie sprzeciwię. Ale nie uważacie, że lepiej jest jak to coś jest od samego początku? Na przykład przypadkowe poznanie i razem do końca życia.

Gość sama nie wiem...
Rozumiem Cie bo sama tez mam nadzieje ze w koncu spotkam tego jedynego i moze nie mam na mysli od razu miłosci od pierwszego wejrzenia le to "coś" musi być!!! czasem wystarczy krotki czas, doslownie moment i juz wiesz, ze dana osoba jest w Twoim typie (usmiech , czar, ten błysk w oku...:) ) eee nie masz zbyt duzych wymagan więc chyba nie spotkales jeszcze tej jedynej:( ale młodziutki jestes takze sie nie poddawaj:)

To, że jeszcze nie znalazłem jeszcze dziewczyny, nie znaczy, że mam wygórowane wymagania też. :)

Gość sama nie wiem...
nie masz bo nie spotkales takiej ale na wyglad tez zbytnio nie patrz zeby nie bylo, ze trafisz na pusta lale:)

Wygląd po prostu decyduje o tym, czy chcę poznać dziewczynę, czy nie. :)