Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pani Gosia...

Zemściłam się na moim EKS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Pani Gosia...

Odszedł ode mnie bo odkrył że go zdradziłam. Nie wiem jak on na to wpadł bo byłam bardzo ostrożna. On podobno mnie nie zdradzał nigdy , tak twierdził i powiedział że nie potrafi już czuć do mnie tego co czuł wcześniej. Załamałam się gdy mnie rzucił bo to był zaradny chłopak i odpowiedzialny. Miał własną firmę i dobre pieniądze. Nie to że lecę na kasę ale wiadomo że każda kobieta chce móc wygodnie żyć i głównie na to patrzy czy z chłopakiem którym będzie będzie jej lepiej niż było wcześniej. Zdradzałam go bo on był pracoholikiem i po 16 godzin dziennie siedział w swojej firmie i pracował a gdy wracał to nie miał ochoty na nic. On ma firmę szklarską i robi różne rzeczy ze szkła na zamówienia. Dziś poszłam do niego do zakładu z moim kolegą ale szłam z nim za rękę żeby wyglądało tak że jesteśmy parą. Weszłam i powiedziałam że moja przyjaciółka chce aby zrobić jej blat szklany na stół z jakimś specjalnym wzorem który mu nie schodził bo był bardzo drogi. Akurat jak zwykle miał kupę roboty i latał i kroił to szkło dla innych ludzi. Ale gdy powiedziałam mu o tym blacie to on se jak zwykle szybko przeliczył jaki bedzie miał z tego zysk i rzucił tamtą robotę i szybko zajął się za ten blat. A ja sobie tylko wymyśliłam to , bo żadna przyjaciółka nie chciała blatu żadnego :D No i podałam mu kartkę z rysunkiem. On zobaczył i zdębiał bo tam trzeba było jeszcze różne wzory wycinać a to się strasznie ciężko robi. No i zaczął się męczyć. Powiedziałam że wrócę za 3 godziny żeby nie czekać. Wróciłam a on już prawie kończy. Przyjechałam z tą przyjaciółką a to była tylko moja koleżanka zwykła bardzo śliczna z resztą. Powiedziałam jej żeby go ponaglała. A ojn to jest taki że klient dla niego najważniejszy i potrafi nie jeść cały dzień aby tylko dla klienta zrobić towar :D No pracoholik poprostu. Zrobił już gotowe i mówi przyjaciółce że 1800 zł się należy. No i wcześniej się zmówiłyśmy żeby poprosić go o pomoc aby sam przyjaciółce przywiózł ten blat swoim samochodem dostawczym. A u niej na miejscu przed domem jest taki rów że łatwo jest w niego wjechać. No i on wjechał w ten rów , przewrócił mu się aż saochód na bok na ten którym miał zamocoway blat :D Wezwał pomoc drogową i wyciągnęli mu ten samochód ale szkło było całe zarysowane i porobiły się na nim takie muszle. Efekt jest taki że blat ma do wyrzucenia i 1800 zł w plecy :D Jestem szczęśliwa dzięki temu :D Bardzo się cieszę że mu tak zrobiłam i mówcie se co chcecie a i tak jestem z siebie dumna :D Jeszcze jak widziałam jak bardzo był wkurzony i załamany to aż podskakiwałam do góry :D Dobrze mu tak !!!

Gość imć podszywacz
szmata to pieszczotliwe w stosunku do ciebie

szczerze to on się powinien na Tobie mścić a nie Ty na nim....

Gość Pani Gosia...
Oj no co , zdrada to nie jest aż nic takiego strasznego chyba nie ? No co miałam robić skoro tylko raz na weekend uprawialiśmy seks ? Nie miał dla mnie czasu nigdy bo tylko praca i praca.

mam nadzieję że to marne prowo a nie to że jesteś taka pusta...

Gość ja wiem, ja wiem
nie dość że dziwka to jeszcze głupia, tępa, złośliwa. to wróci do ciebie, zobaczysz

Gość Pani Gosia...
Mam nadzieję ze wróci do mnie bo jak nie to dalej będę mu miny podkładać

Gość marne prowo
następnym razem postaraj się bardziej.

Gość Kokosuwka
Wiesz co? Żal mi ciebie... Mścisz sie na chłopaku, który pracował na ciebie, żeby ci zycie łatwiejsze było, a ty mu z takim czymś wyjechałaś. Wiesz... to ze ty jesteś leniem patentowanym i myslisz tylko cipskiem i WCALE go nie kochałas, to nie znaczy, ze masz psuc innym zycie. Żałosna jesteś i pogardzam takimi szmatami jak ty. Tyle do powiedzenia glupia zdziro. Takie jak ty do zakladu opieki specjalnej, bo tylko powietrze zużywacie w normalnym świecie i porządnych facetów krzywicie. Szmato.

Gość Pani Gosia...
Uhum jasne , wy na pewno takie porządne jesteście JASNE !!! Gdybyście były z facetem który non stop pracuje to też by wam brakowało czułości i seksu i nie udawajcie niewiniątek głupie zdziry !!!

Gość kazdy lubi co innego:-)
to prowo:-D nie mozna byc takim debilem:-P

Gość kololowanka
budujesz zdania jak jakaś niedouczona :/ prostaczka;]

Gość Pani Gosia...
DEbilką jeśli już a nie debilem. Jetsem kobietą bałwanie !!!!

Gość hahaha takia prowokacja
od razu wszystko zucil i bez zaliczki zabral sie za zlecenie dla twojej kolezanki ktorej nawet nie widzial taki kit wciskaj dziecom w przedszkolu hahahaa

jak by się nam chciało seksu to byśmy zmieniły faceta a nie go zdradzały... mścisz się bo odszedł? no sorry trzeba było się z tym liczyć jak zaczęłaś go zdradzać...

Gość Pani Gosia...
No rzucił wszystko inne bo ja czekałam na miejscu przecież. A on wsyzstko robi na zamówienia. Głównie ma jakieś pierdoły za 300-500 zł a tu mu się trafiła okazja żeby pozbyć się tego blatu który zalegał mu miesiącami. Boże ale ty ciemna jesteś kretynko

Gość Pani Gosia...
Ale ja go nie chciałam rzucić bo mi było z nim dobrze. ZAwsze mi kupywał co chciałam i już się przyzwyczaiłam do niego i myślałam o ślubie nawet. A on mnie rzucił no to się wkurzyłam. A zdrada to nic złego , ja często zdradzałam i nie widziałam w tym nic złego. Moje koleżanki też mówią że zdradzają bo ich mężowie maja wyjazdy służbowe i nie ma ich całe tygodnie.

Gość Pani Gosia...
Mam 29 lat a mój eks 30

Hipotetycznie zakładając że jest w tym część prawdy , to jakim koleś musi być kretynem żeby rzucić wszystko jak była lafirynda przyjdzie z facetem za rękę . No i oczywiście z równie piękną przekonane byłyście że facet wjedzie do tego rowu , a jakby nie wjechał to co kupiłabyś to ? Jak od razu widać że tylko na kase lecisz to pewnie sama zaradna nie jesteś i resztę kasy na tipsy wydałaś.

Chyba każdy kto przyjeżdża pod dom Twojej koleżanki ląduje w rowie - to ona musi być strasznie samotna ......... Ojej , ale mi przykro.........

Gość Pani Gosia...
To że wjedzie do tego rowu to było pewne :D Nie wyrobił by się inaczej :D No ja kasy nie mam ale kobieta nie jest od tego aby zarabiać. Ja bym mogła wychowywać jego dzieci i bym mu gotowała. Taka wspołpraca by była. A tak w ogóle to on ma duzo kasy z tego więc ja nie musiałabym pracować i on mi to nawet wcześniej sam mówił.

Gość pomocywarszaaaawa
historyjka fajna ale jeżeli prawdziwa to Ty jesteś kawał suki i nie masz sie w ogole czym chwalić. pusta laacha

Gość Pani Gosia...
Liliowa , sama jesteś suką wiesz !!!! Idiotko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie pisz tak do mnie suko