Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kassssssssssssska

prosze doradźcie mi kobiety:(

Polecane posty

Gość kassssssssssssska

nie mam miesiaczki od 8 miesiecy bo choruje dopiero teraz zaczelam sie leczyc bowczesniej sadzilam ze to okres dojrzewania i nic dziwnego, ze nie mam bo nieregularny jest normalny jak sie jest w okresie dojrzewania. Ja mialam 16 lat jak dostalam pierwszy raz wiec wszystko przesunelo. Jak sie okres zatrzymal bylam dziewica wiec nie podejrzewalam ciazy nawet. 8 miesiecy go nie bylo i nadal nie ma. Ale w miedzy czasie mialam stosunek seksualny bez prezerwatywy:( boje sie ze moge byc w ciazy a nie chce z tym skurwielem. Czy jest szansa ze przez to ze nie mam od dawna okresu nie jestem plodna? prosze. mam isc do ginekologa, ale jesli okarze sie ze jestem w ciazy to nie pojde bo bede z mama a ona nie wie ze zostalam zgwalcona musze sama to najpierw przetrawic ale boje sie ciazy bola mnie jajniki kuje podbrzusze, ale moze to byc tez objaw mojej choroby mam torbiela prosze powiedzcie mi cos bo nie moge sie do nikogo zwroic po rade

Gość łoki toki
jeśli nie masz okresu to nie masz owulacji, nie masz jajeczek, które mogą się zapłodnić, nie jesteś w ciąży chyba, że uprawiałaś seks już, kiedy miałaś wywołaną np. farmakologicznie miesiączkę

Gość kassssssssssssska
szczerze to najpierw wole tak teoretycznie sie dowiedziec, bo szczerze boje sie dowiedziec tak ostatecznie testem eh moze i glupio robie ale na razie boje sie wiedziec na100% wole sie tu upewnic jakosnadzieje sobie zrobic

Gość kassssssssssssska
sexu nigdy jeszcze orprocz tego jednego strasznego razu

Gość kikamonika12
mozesz byc w ciazy jezeli akurat wtedy miałas owulacje badz byłas kilka dni przed nią

Gość kassssssssssssska
no to wlasnie o to pytam bo przeciez jesli nie miesiaczkuje to owulacji nie mam