Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dobre dobre dobre

Ile czasu najdluzej trwaly wasze wirtualne znajomosci ?

Polecane posty

Gość dobre dobre dobre

1. Miesiace 2. Lata 3. Rozpadly sie 4.Przeszly na real i sie rozpadly 5. Przeszly na real i trwaja do tej pory

Gość a taka jedna 24444yy
9 miesiecy z jedna dłuzsza przerwa bez spotkania i bogu dzieki czasem sie do mnie odzywa:O

Gość dobre dobre dobre
oj milena - to moze zle dobierasz?

to było rok temu i wtedy "szłam na żywioł" teraz poważnie bym sie zastanowiłą przed ewentualnym spotkaniem ale jestem teraz bardziej na nie jeśli o nie chodzi

Gość dobre dobre dobre
z netu zawsze mozesz zle trafic. lepiej kogos z realu namierzyc. wtedy go widzisz zanim kupisz.

jedynym plusem dla neta jest to żę łatwiej możesz nawiązać kontakt niż w realu

Gość malo ale konkretnych :)
1. 3 lata i trwa - czasem spotkania w realu (rzadko), sa telefony 2. 2 lata i trwa - duzo kontaktu, sporo spotkan 3. 5-6 lat i trwa - zadnego spotkania (inne kraje)

Gość dobre dobre dobre
w necie latwiej o kontakt? jestes pewna? jak latwo w necie to latwo i w realu

Gość to byłobyło takkk
spotkanie w realu najpierw nic nas nie laczyło, ale spoko sie dogadywalismy 3 lata ponad ale gdyby odliczyc okresy dosc dlugie gdy bylismy na siebie zli, to wyszłoby pewnie potora roku dobrego kontaktu ale to tylko kumel, kiedys tam chcielismy cos wiecej, ale w realu juz nie było tak kolorowo

mi w realu nie idzie, net też sobie odpuszczam a Ty dobre dobre jak Ci idzie w realu?

Gość to byłobyło takkk
tzn spotkalismy sie w realu, ale kontaktowalismy potem wirtualnie

Gość trwa nadal
Ponad 5 lat. Przeszła w real po 5 miesiącach. Jesteśmy małżeństwem :)

Gość to byłobyło takkk
trzeba miec duzego fuksa zeby spotkac prez net 2 polowke, bo w necie znasz tylko czyjes mysli i zdanie, charakter, ale na akceptacje tez składają się werbalne rzeczy, potem moze sie okazac ze ktos sepleni, ma chrypke, chodzi jak łamaga, jest okropnie niesmiały itd itp

Gość ja i ona
trwa już rok tylko wirtualnie

Gość dobre dobre dobre
roznie mi idzie w realu. raz lepiej raz gorzej

no tak, żeby trafić na połówke to trzeba mieć szczęście ;) ja szukałam znajomych boa połówke już mam :p

Gość sesiiii
5 lat- trwa nadal, wkrótce spotkanie. I 3 znajomości po 4 lata- jedna trwa, ale niezbyt często bo koleżanka straciła stały dostęp do internetu, kolejne 2 raz na 2-3 miesiące by wiedzieć, że się żyje...

jeżeli chodzi ogólnie o znajomości.... -jedna parę lat i znamy się w realu....do dziś utrzymujemy kontakt -jakieś dwa lata ...tez znamy się w realu i utrzymuje kontakt ze sobą

Gość trwa nadal
Dodam, że mieszkaliśmy w dwóch różnych końcach kraju. Nie planowaliśmy tego, w pewnym momencie podjeliśmy nawet decyzję o zaprzestaniu kontaktu, żeby nie ciągniąć czegoś, co nie ma sensu. Ale nie daliśmy rady :) Dodam, że nie było w naszym przypadku gadu gadu, skype, telefonu, jedynie maile. Po 5 miechach samych maili spotkaliśmy się gdzieś w Polsce i natychmiast zostaliśmy parą. A za parę miesięcy mieszkaliśmy już razem :) Także jest możliwe spotkać tak 2 połówkę, choć na pewno jest to ogromne zrzadzenie losu.

jedna 4 lata z dziewczyna-sam net i sie rozpadla ok 2 lat w necie i poznanie w realu juz rok temu z 3-4 znajomosci po pare lat z netu, sami faceci 1 poznanie przez neta z dziewczyna i kontakt w realu na imprezy i wyjscia do pubow:) netowego kontaktu z nia juz nie mam

Gość dobre dobre dobre
up