Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

verita santa re

do boratki i rus1

Polecane posty

przysnely sobie moze a teraz tak na inny temat piszesz ze DD to tylko na stare babcie staniki szyja nie tak zle nie jest 15 lat temu owszem ale sa swietne i seksowne czasami drozsze ale sa i jak pelne i jedrne D to kazdy stanik ladnie wyglada

no ja właśnie nie mam pięknego jędrnego d niestety :( a biustonosze wiem że są, ale w bardziej markowych sklepach a na mojej pipidówie niestety takie babcine. a po taki konkretny muszę jechać 40 min co małym jest mission impossible :(

myślałam, ale jak na razie jest to poza moimi możliwościami finansowymi. a mąż mi nie da, bo powiedział że też wpadnę w śpiączkę jak ta kobieta z zagranicy o której głośno było ostatnio żyć się nie chce normalnie z tego wszystkiego :( a przed ciążą miałam ładne jędrne c

Gość karol strasburger
może ja cie pociesze dowcipem???

verito oh verito, tyle powiem co wiem sporo moge bo duzo jem! pieknas ty niczym kwiat wiosenny nie wymyslaj glupot, problem denny przy tobie ma krew sie gotuje ja mowie prawde, tak wlasnie czuje! glowa do gory i wiecej wiary w siebie spotkamy sie w piekle, ostry pragnie ciebie! :D

widzisz verito czyli super z ciebie laska nawet jak mnie jedrne to i tak nie tak b wazne niektore ladne piersi maja ale brzydka twarz albo nogi albo pupe albo wszystko inne calosc jest istotna!

idealem mojego męża jest heidi klum nie jestem gruba,ale to dla mnie nieosiągalny ideał. więc na złość powiedziałam mu że moim ideałem jest arnold schwarzenegger za młodu (tak faktycznie to nie jest) ale dla niego on jest nieosiągalnym ideałem ja mam typową budowę klepsydry. z balonami na dodatek. więc żeby wyglądać jak heidi musiałabym zmniejszyć piersi i przeszczepić kości miednicy na mniejsze a to raczej nie możliwe

a mojemu sie heidi wogole nie podoba uff.... wiesz tak czesto wystepuje w telewizji niemieckiej ze gdyby ja zobaczyl w tak roznych sytuacjach i programach zmienil by zdanie jest zjechana na buzi ok b duzo cwiczy wiec figura ok ale stac ja na najlepsze zabiegi kosmetyczki itd wogole nie rozumiem jak mozna wierzyc mediom wszystko co widzimy jest przerobione i nienaturalne