Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1234luba

JEST MI CUDNIE:):)ja to mam dobrze!!!

Polecane posty

Gość 1234luba

dostalam dzis 3,5 tys nagrody:)kupilam sobie kiecke w ktorej wygladam bosko i pojde na sylwestra z moim super nowym facetem.A to tego moj eks,ktory mnie rzucil blaga mnie zebym do niego wrocila....moja babcia wyzdrowiala z powaznej choroby i dostalam miejsce parkingowe w pracy. (u nas to super luksus).wlasnie planujemy z moim facetem wycieczke na weekend do paryza....czy to nie za duzo szczescia jak na jedna osobe:)??!

Gość Wcale nie koniecznie
w czym wygrałaś ? : P

Gość 1234luba
nagroda w pracy zupelnie niespodziewanie:)

Gość nie mozna
I bedzie jeszcze tysiac takich Elżpiet Rozpedowskich bleeee Ja Tobie gratuluje !:):):) I oby wiecej takich szczesliwych chwil. Pozdrawiam serdecznie i milego weekendu :).

Gość 1234luba
dzieki;) pomyslec ze jeszcze pol roku temu bylam przekonana ze nic dobrego mnie juz wiecej nie spotka...dzis mam ochote kazdego ucalowac!!:)

setki takich tematow? od kiedy? :D ja tak zawsze jak wchodze to widze same przegralam zycie, facet mnie zostawil, itp... i dlatego wlasnie wydaje mi sie ze to teraz to prowo. :D

Gość no nie moge juz
a z czego tu sie cieszyc?? z tej kasy??? srednia ta kasa,widac malo zarabiasz ze takie grosze cie ciesza z nowego faceta ...hmmm,zjebane musisz miec zycie uczuciowe ze musialas nowego goscia szukac weekend w paryzu?? hahah, niedaleko mieszkałam niedaleko paryza przez 8 lat,nie robi wrazenia:D:D:D:D:D miejsce parkingowe..litosci, nie kompromituj sie:D

No i dobrze ;) trzeba umieć się cieszyc kiedy trzeba i ma się do tego powody. Inaczej zycie było by jednym wielkim smutkiem

ja to ku73173rwa w pracy to nawet zardzewiałego gwoździa albo chociaż widelca bez zębów nie dostane :(

,,dzieki pomyslec ze jeszcze pol roku temu bylam przekonana ze nic dobrego mnie juz wiecej nie spotka...dzis mam ochote kazdego ucalowac!! " - Bo takie jest zycie czasem wydaje nam beznadziejne ,a potem nadchodzi inny czas ;) Też mam w swoim zyciu okresy nieszczesliwe i bardzo szczesliwe tak ja i te ,,takie sobie"

3,5 tys??? Ja czekam na 500tys żeby kupić mój wymarzony dom a ty wylatujesz tu z taką kwotą:D

no nie moge juz nie nawidze takich osób jak ty, bo pewnie na weekendy latasz do l.a premii dostajesz tygodniowo 100k i masz super przywileje w firmie... zjebane zycie to zapewne masz ty i nie tylko uczuciowe a autorce gratuluje, tez ciesze sie jak szalona z kazdego pozytywnego szczegółu :)

Asia a co jest złego ,że się cieszy z tych dodatkowych 3,5 tys? też bym się ucieszyła jakbym dostala taką nagrodę mimo ,że biedna nie jestem wreczz przeciwnie.. wogole sztuka jest umiec sie cieszyć z małych rzeczy ,a nie ciagle marudzic jak to nam źle

Gość kochanymarci
3,5 tys heheh kup sobie waciki :D:D:D

Gość widzialam
asia czekasz na kredyt 500tys.?:)

Gość Blowwww ;)
gratuluje ;)

Ja to sobie nawet probuje wynajdowac codziennie 5 pozytywnych rzeczy ,które mnie spotkało.. sa przeważnie błahe np ,że kochałam się z facetem i było bosko ,albo ,że sie wyspałam ,albo ,że zdążylam na autobus ledwo co wiec mialam szczescie,albo ,że ktos był dla mnie miły itd.. I wiecie co od tego czasu mam duzo więcej optymizmu w sobie..

Gość to bardzo mały pikus
w porównaniu z tym co zarabiają ci co naprawdę zarabiają i mogą sobie na wszystko pozwolić ..... choćby taka pani Rusin właśnie trafiłam na informacje starą teraz to ona zarabia wiele wiele więcej (...) Rusin wygrała 4 edycję "Tańca z gwiazdami" i za 3 miesiące treningów dostała 110 tysięcy złotych. (...) nie ma porównania do tego co ty zarabiasz :D

a ja się pochwalę, że dałem swojej pracowniczce 3 tys premii świątecznej i mam nadzieję, że też się tak cieszy

to bardzo mały pikus - no wiesz zawsze będą od nas bogatsi.. np kasa ktora ma Rusin w porownaniu do Paris Hilton to też mały pikus.. zreszta autorka tu nie tylko o kasie pisze. a myślę ,że nikt by nie protestowal jakby mu dali 3,5 tys nawet ten bogaty