Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuzkaaII

Czy mój mąż potrzebuje pomocy ??

Polecane posty

Gość zuzkaaII

Sama się nad tym zastanawiam on pochodzi z bardzo bogatej jest wykształcony a jednak ja myślę że z nim coś nie tak . Ma syna ze swoją byłą żoną chłopak ma 17 lat ojciec daje mu co tylko ze chce dosłownie ale jak tylko tamten coś zrobi to potrafi go tak zlać że nie wiem wiele razy ja już interweniowałam ale mąż w ogóle nie słucha nawet ja już zarobiłam nie wiem czy przez przypadek czy umyślnie podczas tych jego ataków . Najgorsze jest to że matkę chłopaka syn nic nie obchodzi a on sam mówi żebym się nie wtrącała że nie jestem jego matką PROSZĘ COŚ DORADZIĆ

Gość zuzkaaII
mam wezwać na męża policję

Gość sewen
a co chciałabyś zrobić ? o na jakiej podstawie tweirdzisz ,zę matka ma gdzieś syna ? syn mieszka z wami czy z matką ?

Gość zuzkaaII
jego syn mieszka z nami , matka wyjechała kiedyś do niej zadzwoniłam i powiedziałam co się stało to powiedziała że on ma radzić sobie sam i się rozłączyła

Gość sewen
mąz tylko wobec syna jest taki " wyrywny " czy do każdego ? łatwo sie irytuje ?

Gość zuzkaaII
łatwo se irytuje ale o twierdzi że przez prace itp i nie tylko do syna ale do obcych ludzi nie

Gość sewen
czyli potrafi sie opanować , skor nie zachowuje sie tak wobec obcych . podejrzewam ,ze jeśli nie zaczniecie rozmawaić powaznie - problem nie tylko nie zniknie ale zacznie sie pogłębiać

Gość zuzkaaII
ale my rozmawiamy ja ciągle o tym mu mówię tylko on mnie chyba nie słucha a jego syn na dodatek mnie nie lubi bo jestem młodsza od jego ojca ale bez przesady mam 24 lata

Gość karolina z wyjca
no popatrzcie taki wykształcony i z takiej bogatej rodziny a jednak zwykły menel:O no niestety tak właśnie w życiu jest ,że jedni z koroną się rodzą chociaż całe życie biedę klepią a drudzy na salonach niby ale słomy z butów skryć rady dać nie mogą:P masz pojebana chłopa odejdź póki jeszcze w całości jesteś

Gość karolina z wyjca
a masz 24 lata:D:D:D provo:D:D;)

Gość sewen
a to jest przypadkiem tak ,ze wiesz ,ze mlody cie nie lubi i chesz pozyskać jego akceptację wojując z jego ojcem ? to ile lat ma mąż?

Gość zuzkaaII
35 nie naprawdę chciałam mu pomóc tylko że potem i on się ze mną awanturuje więc już sama nie wiem