Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tajniak

Moja dziewczyna ma rzadko ochotę na...

Polecane posty

Gość mmruczek1
podszyw znam życie i wiem co piszę

Gość mmruczek1
kto Ty jesteś masz 13???

Gość Chief Engineer
Czuję się zagubiony, wiecznie mi tego brakuje, a moja dziewczyna się tym nie przejmuje i smacznie sobie śpi! Co jest? Jak zaczynam rozmawiać konkretnie na temat, że czas to zmienić to ona płacze i serce mi robi się miękkie jak gąbka i znów to samo ..

Gość mmruczek1
Po 40stce człowiek ma.......a 50 są superrr...sam miód

Gość mmruczek1
no więc???

Gość mmruczek1
Seks jest piękny!!!

Gość Chief Engineer
Co robić? Kocham Moją dziewczynę, ale to jest na prawdę męczące!.. Proszę o pomoc.. Bierze tabletki od pół roku i jest po prostu coraz gorzej, jesteśmy młodzi mamy po 20 lat!

Gość Chief Engineer
Wiem, że jest piękny i co w związku z tym poradzić ,żeby przekonać moją kobietę do tego, ale czytam tylko konkretne i poważne odpowiedzi.

Gość Chief Engineer
Czy jest tutaj ktoś??

Gość marizadelka
Ja jestem :) Tak mysle co Ci napisac i nie wiem. Chyba nie da się nic z tym zrobić- niektóre kobiety maja mały temperament. ja tego nie rozumime za bardzo, bo mogłabym ciągle...

Gość Chief Engineer
No to mnie pocieszyłaś Morizadello, jak to, to to się nigdy nie zmieni? Co ja mogę zrobić w takiej sytuacji, można jakoś zwiększyć jej libido?.. Może to wina tabletek?

Gość marizadelka
Może tak byc. Ja nie biore bo jak bralam to to sie mijalo z celem, bo moglabym do klasztoru isc... Chociaz moze to byla tez kwestia partnera... A jaki jest wasz seks?

Gość Chief Engineer
Mieszkamy poprzez studia kawałek od siebie jakieś 100 km, widzimy się co weekend ja u niej, albo ona u mnie. Jak przyjeżdża to często mówi od razu, żeby się zabezpieczyć, że głowa ją boli itp. Następnego dnia już nic nie wymyśla tylko kochamy się, ale ona zaraz mówi, że ją boli, że już ma zakwasy i żebym już kończył, nie chce zmieniać pozycji itd.

Gość Chief Engineer
Czy z wiekiem dziewczyna nabiera ochoty na seks, czy jak już jest zimna to pozostanie taką??

Gość marizadelka
No ale czy jestes czuly, starasz sie ja podniecic wczesniej tak bardzo mocno? Bo z tego co piszesz to wychodzi na to ze ona nie ma przyjemnosci... A dochodzi?

Gość marizadelka
Podobno ok 30 bardziej. aj od zawsze lubilam i lubie bardzo, a jak skoncze 30 to juz sie boje myslec.

Gość Chief Engineer
W 90% ma orgazm, jestem czuły, jest bardzo długa gra wstępna, ale narzeka, że rzadko ma orgazm wewnątrz pochwowy, bo i tutaj różnie się tłumaczy, raz mówi, że ją boli, raz mówi, że akurat nie miała ochoty innym razem staje się oziębła i w ogóle nic nie czuje itd.

Gość marizadelka
No moze ja czasem cos bolec to fakt. Osiagniecie tzw. orgazmu pochwowego jest trudniejsze niz lechtaczkowego, ale oba sa fajne przeciez, a moim zdaniem ten drugi nawet fajniejszy. Wyglada na to ze wszystko robisz dobrze...

Gość marizadelka
A moze z nia porpzmawiaj, ale nie na zasadzie, ze chcialabys czesciej tylko zapytaj ja czy ona by chciala np czegos nowego czy inaczej, bo chcialbys zeby jej bylo dobrzez z Toba, a czesem masz wrażenie , że nie jest. tak wiesz troche jakby na smutno, Moze sie czegos dowiesz...

Gość dfpoiouytzzz
nie popadaj w paranoję. twoja dziewczyna może mieć przesyt seksu. daj jej trochę odpocząć, żeby ona sama zaczęła się do ciebie dobierać. poróbcie coś innego we dwoje. wyjdźcie gdzieś, jedźcie na narty, idźcie na łyżwy, poprzytulajcie się przy filmie. nie bądź egoistą.

Gość marizadelka
Jak można miec przesyt widząc swojego faceta raz na tydzień? I jeszcez chłopak napisał, że pierwszego dnia jak sie widza to ona od razu mówi, że ja głowa boli...

Gość dfpoiouytzzz
moment, a gdzie ten cały ??? jemu chciałam odp. to w takim razie olej ją, az sama zacznie o ciebie zabiegać. innej rady nie ma.

Gość Chief Engineer
No taki mam plan właśnie, olać to wszystko na razie, w ogóle udawać obojętnego przez ten czas wolny, świąteczny i zobaczymy co z tego wyjdzie.. Oby było dobrze.. Dziękuje Wszystkim za pomoc, troszkę mnie pocieszyliście, dziękuje.

Gość oridea34
taaa wszystkie 30 to demony seksu ":D

Gość dosilasol
Chief Engineer > tak jak już wcześniej pisałam niektóre dziewczyny tak mają. Ja miałam 20 lat teraz mam ponad 30 i temperament ten sam (tzn raz na tydzień/na dwa tygodnie). U mnie pigułki nie miały wpływu ponieważ brałam przed ślubem po ślubie przestałam i nic w tym względzie się nie zmieniło. Radzę, jeżeli przez jakiś czas nic się nie poprawi ( będziesz widział, że nie ma na to szans) zmienic partnerkę. Wyjdzie na dobre Tobie i jej . Ja mam męża z ogromnym temperamentem , chociaz się kochamy i pod każdym innym względem doskonale dogadujemy to sex jest powodem frustracji i niemiłej atmosfery w naszym domu.

Gość Tajniak
widzę że ktoś się podszywał pod mój nick. ale to nie szkodzi. dzięki za odpowiedzi. a mam pytanie czy zmiana tabletek może to zmienić ?

Gość JACKASS
Moja jest taka sama raz na tydz jej wystrczy i co mam jej za to zrobic?