Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iwonka.r

DOBRY KURS FRYZJERSKI WARSZAWA

Polecane posty

Gość iwonka.r

Hej, czy ktos moglby mi polecic dobry kurs fryzjerski w Warszawie ?

Diamond Cosmetics organizuje bardzo dobre i ciekawe kursy fryzjerskie. A z tego co się orientuję, to do końca grudnia jest promocja te właśnie kursy, także przy okazji nie wydasz na to majątku ;)

Gość iwonka.r
ogladalam ich strone, ale to jest w Poznaniu , mnie interesuje kurs w Warszawie najlepiej ,żeby byla mozliwosc finansowania z UP.

Gość samaniechciala
Witam, podbijam temat, bo również jestem nim zainteresowana. Szukam dobrego kursu również w Warszawie

Gość kalineczka33
Hej. Ja Polecam Ci pojechać do Pruszcza Gdańskiego. W warszawie uczyłam się lipa :( a w Pruszczu Gdańskim w eck super klimat :):) eck edu pl

Gość Dagmara Haito
W Warszawie polecała bym Ci Akademię Fryzjerską Gnatyshyn znajdującą się przy Pasażu Ursynowskim 9. Prowadzą tam kursy podstawowe jak i na wysokim poziomie zaawansowania specjalistyczne. Zajęcia prowadzone są przez doświadczonych stylistów, którzy swoją wiedzę zdobyli w światowych akademiach fryzjerstwa. Osobiście byłam już na wielu kursach i uważam, że akademia Gnatyshyn jest jedną z najlepszych. http://www.gnatyshyn-academy.com/

Gość Monika 1979
Ja również w Gnatyshyn byłam na kursie fryzjerskim. Rzeczywiście trzymają bardzo wysoki poziom swoich szkoleń. Doś kosztowne są to szkolenia, ale warte swojej ceny.