Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdumiony..........

Czy kobiety odczuwają satysfakcję gdy ubierają się seksownie na ulicy?

Polecane posty

Gość zdumiony..........

Zawsze mnie to zastanawiało. Tzn załóżmy, że ubierasz bardzo obcisłe spodnie, to chyba musisz mieć świadomość tego, że mężczyźni będą zwracać na to uwagę. Czy idąc ulicą myślicie o tym czasem że np. "o teraz jakiś facet się gapi, pewnie się napala" czy jest to dla was obojętnę i ubieracie się dla siebie raczej?

Gość zdumiony..........
No ale wiadomo o co chodzi. Czy odczuwasz satysfakcję gdy chodzisz seksownie ubrana po ulicy? :)

Gość ko-obieta
ja np ubieram się tak zeby sie czuc dobrze i to jest grunt. a jesli sie komus to podoba to super! ja sie tam nie znam na meskim spojrzeniu, wiec nie wyczuwam czy ktos sie na mnie patrzy bo patrzy czy patrzy bo fajna laska ze mnie :)

nigdy nie wychodze z domu cierpie na agorafobie ale ubieram sie bardzo wyzywajaco udaje domine prostytutke itd. i tak sobie po domu chodze a mam duze mieszkanie pomalowalam na scianach facetow z wystajacymi penisami i i wyobrazam sobie ze jestem w centrum New York a oni wszyscy sie slinia patrzac na moj tylek tasuja obcinajac moje piersi jecza i dysza na widok moich dlugich nog bo kiedys jeszcze jak wychodzilam na ulice roznych miast po zakupy itd to tak wlasnie bylo pamietam jak dzis

Gość ko-obieta
samotny jedna Ci powie ze preferuje styl sportowy, inna rozowa koszula itd, inna ze garnitur.... to zalezy jaka kobieta :) najważniejsze zeby byc schludnym i czystym :)

Gość ko-obieta
to tak jakby pisał ze masz wrazenie ze woda nie napaja .... czysty absurd, wiadomo ze mezczyzni ogladaja sie za kobietami a kobiety za mezczyznami :)

Gość ko-obieta
samotny to uważaj, żebyś w coś nie przyrżnął czasem ;P podczas oglądania się ;) ja jestem raczej nieśmiała w tych sprawach, nie wiem co zrobić jak facet się na mnie patrzy, a sama się patrze tylko wtedy gdy wiem, że on tego nie widzi i inni nie widzą ;) ale nie zdarza mi się to często... z reguły widzę samym lalusi bleeee to za czym tu sie oglądać...

To w Polsce nie ma przystojnych facetów tylko same lalusie? i prawiczki :p to juz wiem dlaczego sie nie oglądacie za nami :p

Gość ko-obieta
czemu szufladkujesz lalusiów i prawiczków w jednej kategorii? nie wiem ja lubie normalności i jak ktoś jest zadbany. ale bez przesady. każdy jest inny, ja tylko swój punkt przedstawiłam. tak szczerze? to laski nie raz sikają z radości jak się jakiś przystojniacha popatrzy na nie :) czują się wtedy boskie i wyróżnione :) ja sikam jedynie w wc ;P

Gość zwariowani 2623
no pewnie ze odczuwamy satysfakcje widzac jak przyciagamy meskie spojrzenia i tych zawistnych szarych myszek. Ale z reguly ubieramy sie dla siebie

Bo jak ktos jest lalusiem to i jest prawiczkiem a kobiety lalusiów nie lubią :-o

Gość ko-obieta
rozumiem, że ta mina cos mowi heheh luzik

ja odczuwam ulge od kiedy nie wychodze na zewnatrz nie mozna pojsc po bulki do sklepu zeby sie nie gapili nie probowali podrywac nie ogladali nawet jak sie jak cyganka ubiore

Gość bo kobiety
to generalnie ekshibicjonistki. w koncu niech mi ktos dokladnie wytlumaczy po co kupuja np. kozaki na obcasie?? - ani to wygodne ani bezpieczne, obcisle spodnie, bluzeczki z dekoldami itp. wszystko po to aby wyeksponowac, ze cos sie ma i sciagac wzrok facetow by znalezc tego 'jedynego' - w sumie sama natura bo przeciez o to chodzi. zlapac samca, kopulowac i przedluzyc gatunek. ostatnimi dniami obserwuje kobiety (mowie o tych ladnych, mlodych) na przystankach i co?? -10 stopni a paniusia stoi w kozaczkach na obcasie, cienkie rajstopki, minioweczka, kurteczka pod ktora widac gole cycki (gleboki dekold) no i oczywiscie bez czapki. nie mowcie, ze ubieracie sie zeby sie dobrze czuc bo chyba w takiej temperaturze przeciagi w cyckach i miedzy nogami raczej nikomu na dobre nie wyjda

Gość ko-obieta
powyższy typ kobiety bez urazy ale kojarzy mi się z licelistkami. nie wiem ile masz i na jakie kobiety zwracasz uwagę, przypatrz sie kobietom starszym, raczej jest mniej tak wyeksponowanych. co do ubierania obcasów itp mozesz miec zal do systemu, ze tak zostały wykreowane kobiety, czego chcec jak w roznych pisamach czy w tv nie znajdziesz laski w obciagnietym swetrze.... faceci lubia patrzec na takie to co sie dziwic ze mlode dziewki probuje własnie takie byc... chore kółko. ja ubieam sie tak jak mi wygodnie, na pewno nie swiece dekoltem bo dla mnie to nie estetyczn, nie nosze mini, jedynie przed kolano, a na obcach chodze tylko wtedy gdy to potrzebne lub gdy mam ochote, na codzien jednak płaskie obuwie :)

Ale to wszystko kobieta robi żeby sie podobać i kazdy facet zwróci uwagę na taką kobietę :p

Gość a ja uważam że................
jak jakis przystojniak sie na mnie lampi na moją pupcie to super, ale lapie tez spojrzenia takich pasztetów albo starych dziadów bleeee to wtedy nie chce zeby sie na mnie gapili

Ja się ubieram wygodnie i mało mnie obchodzi czy podobam się jakimś obcym facetom na ulicy

Gość gdsgdsgdsdgs
no właśnie :D powinnaś się cieszyć że jakiemuś staremu stanie na twój widok :D

Gość ko-obieta
ale macie temat, juz wczesniej napisałam, ze kobiety patrza na facetów a faceci na kobiety. ja jestem naturalna, ale wystarczy ze nałoże makijaż rozpuszcze włosy to nie odrywaja oczy i sie slinią hahah bo facet to jak pies, pokazać mu kosc to wszedzie za nia pojdzie!