Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niedługo święta

Co kupić nastolatce na gwiazdkę?

Polecane posty

Gość oj kup jej narty
jak zawsze wypozycza to jak znalazl! nawet jak nie pojedzie z twoja ex w tym roku, to moze ze znajomymi gdzies pojedzie? albo w przyszlym roku? narty to zakup na lata

Gość Niedługo święta
Może jeszcze coś z siatkówką ... Mnie jako dziecko zawsze cieszyła piłka (ale nożna). Ale piłka to raczej "słaby" prezent.

Już po świętach, a ja akurat dopiero teraz trafiłam na ten wątek i niestety dopiero teraz mogę Ci doradzić. Piszesz, że córka uwielbia jeździć na narty, a swoich nie ma. Jeśli jej jeszcze nie kupiłeś to koniecznie spraw jej taki prezent. Niedrogo kupisz narty na dobrenarty.pl, gdzie jest co prawda używany sprzęt, ale w bardzo dobrym stanie i co ważne takich firm jak Salomon, Atomic, czy Rossignol. Na pewno ucieszy się jak dostanie taki prezent:).

Gość karola lola
nastolatce na święta można kupić zestaw do robienia kolczyków -drewnianą szkatułkę takie fajne teraz są -pudełko z kosmetykami -wielkiego misia -kubek z napisem super córka - rower - laptop - piłkę -narty -może pieska czy jakieś zwierzę np. Rybki - radio i płyty ulubionych wykonawców do kompieli - jakieś buty firmowe fajne np, z NIKE -biżuterię -książkę kucharską - album -album ze zdjęciami waszymi - jakąś ramkę na ściane do której mina włożyć dużo zdjęć -coś do kąpieli - wielki obraz na ścianę

Gość heylee
Witam, mam 16 lat :) Wiem, jak ciężko trafić w gusta nastolatki, bo często sama jestem zawiedziona prezentami, które dostaję od rodziny. Na pewno pan wie, czym pana córka się interesuje, jaki ma styl i o czym marzy. Warto o tym pomyśleć, kupując prezent. Zdecydowanie odradzam kosmetyki - to dość ryzykowny wybór. Ubrania raczej też nie wchodzą w grę, wiadomo, każdy ma inny gust. Może coś z biżuterii? Myślę, że klasyczny wisiorek lub pierścionek ze srebra czy złota powinien się spodobać. To przede wszystkim pamiątka. Ostatnio na topie są też zegarki z grubą, męską bransoletą oraz naszyjniki wyglądające jak ciężki złoty łańcuch. Polecam też słuchawki - przydają się zawsze i wszędzie... Cóż, tak naprawdę ciężko cokolwiek doradzić, bo każdy ma inne zainteresowania. Można też zastanowić się nad droższym prezentem typu tablet, cyfrówka, czytnik ebooków, ale wiadomo, że to już zależy od kwoty jaką pan planuje przeznaczyć na zakupy. Prezent można wzbogacić bonem podarunkowym do ulubionego sklepu lub księgarni. Mam nadzieję, że choć trochę pomogłam :)

Gość gość
Ja swojej córce kupiłam narty http://www.nartywarszawa.pl/ niedługo wyjeżdżamy w góry, więc będą jak znalazł. On też bardzo się cieszyła, więc prezent uznaliśmy za udany.

Gość gość
kup prezerwatywy albo kulki analne

Gość gość
*bon do jakiejś drogerii [ rossman np. ] / empiku / sieciowki * pieniadze

Gość reguz
Proponuję koszulkę z nadrukiem patriotycznym. Nastolatkowie uwielbiają takie rzeczy :) Zerknij http://husariasklep.pl/ może coś Ci się spodoba ;)

Gość gość
Ja ostatnio kupiłem rękodzieło z ceramiki polecam.szukajcie al'art

Gość Agata17ko
A ja polecam kupować nastolatkom na prezent książki: ciekawe powieści, fantastyka, wampiry. Nastolatki uwielbiają takie prezenty, choć może na ich widok euforia nie wyskakuje na twarz, ale po przeczytanie na pewno będą zadowolone. Nie trzeba od razu biec do księgarni i kupowac całkiem nowych, warto poszukać, bo np. na olx’ie można kupić ksiązki w idealnym stanie a połowe ceny. A to kilka Moich propozycji lektur dla nastolatków: Dary anioła. Miasto szkła Piękna debiutantka - Siri Mitchell Dziewice do boju - Monika Szwaja Niewidzialna - Sophie Jordan Królestwa Nashiry. Marzenie Talithy Pragnienie - Carrie Jones Księżniczka wampirów - Alyxandra Harvey Wszyscy martwi razem - Charlaine Harris Tara Duncan w pułapce Magistra Saga księżycowa. Cinder (audiobook mp3) Klucze do repozytorium - Melissa de la Cruz Błękitnokrwiści - Melissa de la Cruz Magia kości - Fiona E. Higgins

Gość gość
ja ogólnie polecam prezenty proste, użyteczne i nie jakos kosmicznie drogie. Np gry planszowe, uwielbiam wręczać, uwielbiam przyjmować! tailor games ma fajne pozycje do 50 zł, warto sprawdzić, bo to często granica ceny prezentu