Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mdmdm

czy faceci nie lubią kobiet w ciąży???

Polecane posty

Gość mdmdm

mam pytanie, jestem w ciąży już 8 miesiąc. Mam męża od 5 lat, czekaliśmy na dziecko, planowane i wystarane. Nie przytyłam dużo, wazę 58 kg (plus 8) właściwie mam tylko niewielki brzuszek, ładnie wyglądam i o siebie dbam. Od momentu kiedy mój brzuch zaczął sie robić widoczny, mąż mnie odtrącił. Powiedział, że nie chce zrobic krzywdy dziecku, przestał że mną sypiać, nawet mnie przytulać... Kiedys też usłyszałam, że brzydzą go kobiety w ciązy... Czuje się samotna. Brak mi wsparcia. Czy wielu facetów tak ma?? Czy któraś z kobiet tak miała??

Gość fddffdfd
to i tak mała kara za to że przyczyniasz się do przeludnienia ziemi

Gość mdmdm
Żadna kobieta nie miała podobnie?? jestem ciekawa co dalej???...

Gość co ty masz za mężaa
mój mnie ubostwial w ciazy calowal moj brzuszek itd.

Mój mąż bał się współżycia bał się o dziecko :D aceci tak mają... ale pozatym normalnie sie zachowywał... nie przeszkadzał mu brzuszek...

Gość dsdfdfd
a co wy myslicie ze jak urodzicie mezczyznie dziecko to bedzie was calowal po stopach?

Gość mdmdm
nie każę się całować po stopach, dziwię sie tylko że atrakcyjna kobieta z brzuszkiem( małym) może nagle zrobić się niewidzialna w domu...tak się czuję... przecież mnie kocha, chcia tego dziecka, a teraz nagle nie może mnie dotknąć?? Ja teraz potrzebuję ciepłą..a

Gość dsdfdfd
zebys sie nie zdziwila jak bedzie po porodzie

niektórzy faceci nie potrafią docenić największego skarbu... to zwykłe niedojrzałe świnie!!!!!!!!!!!!!! :-O

Gość mdmdm
a wiesz cos na ten temat?? bo potrzebuję sprawdzonej rady, nie straszenia??

Gość hghghghghghg
w takim razie tylko nie planuj go zatargać na porodówkę

Gość jhbsxcjhvSAJ
NIestety moja kolezanka ma narzeczonego, ktory juz teraz (zeby pozniej sie nie zdziwila chyba) powiedzial jej, ze brzydza go kobiety w ciazy i zeby nie liczyla na seks jak bedzie ciezarna bo jego to po prostu obrzydza seksualnie. Moj maz na szczescie tak nie mial, kochalismy sie praktycznie do dnia porodu bardzo czesto, ale w zyciu nie zabralabym go na porodowke ;p i Ty lepiej tez nie zabieraj skoro sam brzch go odtraca to co dopiero taki obrzydliwy widok jak porod. Ja bym w zyciu nie chciala zeby moj maz na to patrzyl :/ ptrawda jest taka- on po prostu ma jakas awersje- wie, ze tam jest malutkie dziecko, boi sie moze o nie, tak czy i naczej nie jestes juz dla niego w pewnym sensie tym kim bylas i niestety jego nastawienia nie zmienisz.. ale nie martw sie to tylko miesiac jeszcze;)

Gość ghgyuy
..a po co zaraz tak uogólniasz..jeżeli twój mąż nie lubi, to nie znaczy, że wszyscy faceci nie lubią...twój mąż to albo ma kochankę..albo jakiś nienormalny...gdyby tak mój maż zrobił, to odpłaciłabym mu pięknym za nadobne ..po porodzie zero seksu przez kolejne 9 miesięcy...na szczęście mój mąż nie stronił od seksu gdy byłam w ciąży i mój brzuszek mu się podobał...w końcu dziecko nie było tylko moje..nosiłam pod sercem nasze dziecko...:)

Gość nie chodzi o całowanie po stop
ach !! Ale taki facet, który mowi, ze go obzrydza (Jego wlasna!!) kobieta z ciązowym brzuszkiem to albo nienormalny albo niedojrzały. No bo jak to jest ?? Dziecko zrobił, chciał mieć, a sądził że dziecko bocian przyniesie a on w tym czasie bedzie pukał ciało modelki ??

Gość ciekawe,,,,
...............

Gość Mamma2
a mój uwielbia całowąć moje stopy od poczatku naszego związku, twierdzi że go kręcą :P, ale do tematu, jak wy wpadliście na pomysł żeby miec razem dziecko, proponuje dobrego psychologa, bo następne co? Będzie się brzydził karmienia piersią, przewijania a jak będziesz w połogu i poplamisz bieliznę o co nie trudno,...Jak Ty sie z tym czujesz? Uważasz że to zdrowe, kedyś bedziecie starzy moga Was dopaść różne choroby i dolegliwości czego Wam nie życzę, jak macie zamiar sie razem zestarzec jak na tym pięknym etapie zycia on Cie odtrąca, na tym nie polega małżeństwo, ratujcie je na terapii małżeńskiej takie rzeczy się leczy, i je leczyc trzeba a nie krytykować, dopatrywac sie zdrady, ale nie wolno ich akceptowac bo to Cie przecież krzywdzi i to w takim momencie, życzę powodzenia i szczęśliwego rozwiązania,