Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Didoo

I już koniec 6 lat minęło

Polecane posty

Gość Didoo

Tak, zdradza mnie facet, zmarnował mi 6 lat mojego zycia. Mam ochote palnac sobie w łeb Rany świat mi się zawalił:( święta a ja mam niespodziankę

Gość kaoma___
Otwieraj butelkę wina!

Nie przejmoj sie...duzo kobiet przez to przechodzi...wiem ze to glupie ale radzila bym Tobie isc do psychologa on pomoze w tych trudnych chwilach i na pewno da dobre rady jak sie z tym "problemem" uporac;) Moja mama miała tak samo,dała sobie rade spojrzala w zcie z innej strony,ty tez tak zrob...bron Boze nie siedz w domu bo to najgorsze co moze byc!!Pogadaj z przyjaciólmi z rodzina...wyzal sie na pewno ktos ci pomoze;)głowa do góry nie tylko ty tak cierpisz,ale duzo kobiet dalo sobie z tym rade,najlepsze wyjscie to na nowo sie zakochac..bo nic tak nie leczy rany jak ponowne zakochanie;)znajdz faceta który bedzie sie o Ciebie troszczył;)Mam nadzieje ze chociaz troszeczke pomoglam kobieta z tym samym problemem;)Pozdrawiam...i na prawde wszystko sie ułozy to ludzie stwarzaja sobie problemy i mysla ze jak zdradzal to juz koniec swiata i ze bez niego nie ma zycia!wcale tak nie jest!To tylko przyzwyczajenie do niego!!nie wierz!!Nie daj sobie wmówić ze bez niego Ciebie nie ma albo ze jestes beznadziejna...bo to nie prawda!sama se to wmawiasz!!Pozdrawiam xD

Gość zawiedziona bardzo
Wspolczuje Ci i rozumiem.... sama jestem teraz w tej sytuacji.... podlaczam sie pod twoj temat... co za zjebane zycie ....