Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daleko od szosy

tak niesmialo zpaytam

Polecane posty

Gość daleko od szosy

znam pewnego chlopaka dopiero miesiac. spotykamy sie przez caly czas ale w sumie nie jestesmy jeszcze razem.. zblizaja sie swieta i pomyslalam zeby mu kupic jakis prezent z tej okazji. chcialam cos drobnego ale nie bardzo wiem co. ma ktos pomysl?

Gość daleko od szosy
ma, lubi motory hmm ale na tym to ja sie nie znam wiec musze wymyslic cos tradycyjnego, zwyklego. jeszcze nie znam go na tyle zeby wiedziec czy np plyte ulubionego zespolu ma. a czy on szykuje cos dla mnie to cos czuje ze raczej nie gdyz tydzien temu mialam urodziny i niestety nic nie wymyslil oprocz zyczen (ale doceniam i to:))

Gość adrian z.
????????????

Gość daleko od szosy
hmm no on ma takie podejscie ja mam inne... chce mu cos kupic nie dlatego ze licze ze cos dostane tylko dlatego ze chce. myslałam zeby kupic jakis fajny szalik ale nie wiem czy to dobry pomysl. jak myslice? adrian a co oznaczają te ???

Gość daleko od szosy
hehe no jakis pomysl to jest... jeszcze zebym wiedziala jakie lubi a niestety nie wiem:(

''hehe no jakis pomysl to jest... jeszcze zebym wiedziala jakie lubi a niestety nie wiem'' Jak słucha metalu, to kup mu zabawkowego harleya, jak techno to ścigacza, a jak disci polo, to mzetke :D:D

Gość daleko od szosy
:) slucha raczej rocka :P

Gość daleko od szosy
;) hmm a moze jeszcze jakis pomysl? w razie gdybym miala problem ze znalezieniem tego harleya?