Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pszczoła123456789

Pomocy!

Polecane posty

Gość Mała misia:)
skoro ma chlopaka to po co ma myslec o innym? i pozniej dziwota ze chlopcy mysla o dziewczynach jak o dziwkach jak pokazucecie ze jestecie z jednym a z drugim byscie sie po spotykaly.. co w tym takiego fajnego??

Gość ankaburaczana
moze ten z ktorym jest nie jest tym jedynym. Ja bym zadzwonila.

ale w kazdym zwiazku zdarzaja sie kryzysy i wogole. wiec pewnie u niej tak jest. a tamtym chlopakiem moze sie tylko zauroczyla skoro kocha naprawde swojego chlopaka o tamtym napewno zapomni. a ty jestes o lekkich obyczajach czy co?/ czy lubisz trojkaciki co?

Gość ankaburaczana
z łaski swojej mnie nie obrażaj. Nie jestem lekkich obyczajów ale uważam że w życiu trzeba samemu szukać szczęścia. Przecież nikt nie każe jej wskakiwać od razu do łóżka temu kolesiowi, ale poznać go. Może sama się do niego zniechęci. I sama zrozumie że jej facet jest niesamowity a nie tamten koleś. Przecież może mieć kolegów a tak może go traktować.

Gość autorko!!!
a powiedz czym on w tym sklepie handluje?

No tak ale skoro ten facet tez nie robi zadnych krokow aby ja poznac wiec moze tu jest znak zeby dala sobie z nim spokoj. A po drugie tak moze miec kolegow ale nie zeby zdobywac ich na sile co. watpie zeby jej facet byl z tego zadowolny jakby sie dowiedzial ze ona spotyka sie z kolega heh smieszne. ty pewnie sama jestes wiec masz wolna reke a ciekawe czy jakbys miala chlopaka czy spotykala bys sie z innym i czy on by to zaakceptowal

Gość pszczoła123456789
to apteka

Gość pszczoła123456789
dziewczyny nie kłóćcie się. Macie inne zdania, inne charaktery i inne podejście do tej sprawy.

moze ten z ktorym jest nie jest tym jedynym. Ja bym zadzwonila. " Ok może to nie ten jeden jedyny ale uważasz ze to uczciwe zagranie?

Autorko daj sobie z nim spokoj i wogole, nie szukaj koelgow na sile i wogole bo zapewne twojemu facetowi to sie nie spodoba

Ale to jest chore. jak mozna krzywdzic drugie osoby ktore sie kocha i wogole. skoro jest z nim niech walczy o swoj zwiazek a nie zabawia sie z innymi

Nie jestem lekkich obyczajów ale uważam że w życiu trzeba samemu szukać szczęścia." Masz rację Ale gdzie jest napisane że kosztem innych?

Gość autorko!!!
apteka daje wiele możliwości tylko np. nie kupuj ESPUMISANU ani maści na grzybicę pochwy :) kup np. delikatny krem do depilacji włosów z linii bikini :D

I sama zrozumie że jej facet jest niesamowity a nie tamten koleś. Przecież może mieć kolegów " tak tak kogo oszukujesz tym stwierdzeniem? no tak to byłby tylko kolega :D

Nie ma przyjazni miedzy facetem a kobieta. zawsze po jakims czasie przersta sie w to cos wiecej... wiec nie wprowadzaj dziewczyny w blad. ze beda tylko przyjaciolmi sama nie wierszysz w to co piszesz

Gość pszczoła123456789
kochani moze macie racje. Dam sobie spokoj. Dziekuje za wszystko wypowiedzi!

Autorko a ile masz lat??

Gość pszczoła123456789
23.

jestes w moim wieku i dlatego ja to chyba rozumie. nie ran swojego chlopaka zobaczysz ze wszytsko ulozy sie miedzy wami

Gość pszczoła123456789
dziękuje Misiu:) Postaram się wszystko odbudować:)

Gość pszczoła123456789
bedziecie krzyczec ale zadzwonilam...zapytalam o produkt i......koniec:) Stwierdzialam ze nie ma co kompikowac sobie zycia;)

Gość alamaslonia
jesli bys spodobala sie facetowi to wlasnie przez telefon jak dzisiaj z nim rozmawialas sam podjalby temat.

Gość x@x@X@@!A
pierdolisz!

Gość aga17070p0p0p0pp0
daj spokój!!! Nie narzucaj się, korzystaj z naszego kobiecego przywileju- być zdobywaną!