Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale mnie wkurwił

Ale mnie mój facet wkurwił,brak słów

Polecane posty

Gość całkowicie czarny kot
Taaaa... Znam ten typ, co to jak zrobi kawe, to puchnie z dumy, że taki dzielny jest i oczekuje pochwał, podziękowań albo obciągnięcia za ten wyczyn. Albo taki co to po "nastaw wode na makaron" powie: "Ale Anuuusiu, ja nie umieeem". Takie egzemplarze się kopie w tyłek. No chyba, że ktoś lubi być mamusią dla dorosłego faceta.

Gość ale mnie wkurwił
o właśnie,mi wieczorem jeśli już posprząta mówi "zrób mi lodzika,przecież posprzątałem"... JAlbo wczoraj siedzi przed kompem i poszukaj mi bluzy...Jakby sam nie miał rączek.Jeju nie da się takiego zmienić?

to po co sprzątasz? usługujesz? gotujesz? itd. nie rób tego. :) jesteście małżeństwem? zrób sobie wolny dzień idź gdzieś z koleżanką a jemu powiedz ,że idziesz pomóc przyjacielowi wybrać jakiś ciuch w sklepie:D ;)

Albo taki co to po "nastaw wode na makaron " powie: "Ale Anuuusiu, ja nie umieeem"." skad dzisiaj tyle odwolan per rectum? :) ciezko cos zmienic jezeli od poczatku nie postawilo sie sprawy jasno.

nie zawsze postawienie sprawy jasno na początku daje gwarancje poprawy w dalszym obcowaniu ;) Po prostu tak jest nauczony. W domu wszystko robiła za niego matka... więc co się tu dziwić? Kwestia wychowania, albo jego braku .

Gość ale mnie wkurwił
tylko,że mi kiedyś pomagał,bez problemów. Puszczaliśmy muzę,sprzątaliśmy i jeszcze się pośmialiśmy przy okazji. Sam się starał.A teraz? Siedzi taka ofiara losu i obcym babom biega po przepis na durne ciasteczka,a ja się naprosić nie mogę.

Gość problematyczna diva
no i ja tez tak mam:( i przez to czuje sie gorsza

bieu ale jak postawisz sprawe jasno na poczatku to od razu wiesz na czym stoisz i nie pakujesz sie niepotrzebnie w zwiazek bez przyszlosci

Gość ale mnie wkurwił
Pomagał mi 4 lata,od dwóch masakra jest z tym. Ani krzyki,ani prośby,ani rozmowy nic nie dają. Nic zupełnie.

Gość kikidee
my też kiedys puszczaliśmy muze i razem sprzątaliśmy a w między czasie było dymanie na pralce tak przez pierwsze 2-3 miesiące.taaa i jeszcze co lepsze to on zapierdalał tak jak prawie każdy na początku żeby pokazać jaki to z niego supermen ale potem przyszła brutalna rzeczywistośc.w ich mniemaniu baby mają pracować sprzątać gotować być na ich usługi przynosić piwo,kapcie nie zasłaniac telewizora dobrze dupy dawać pięknie wyglądać wszystko z uśmiechem na twarzy a i jeszcze rodzic im dzieci bo to wszystko dla nich jest normalne to że oni nie kiwną palcem a my przy nich zapierdalamy bo do tego jesteśmy stworzone.tak codziennie po nim sprzątam raz zrobiłam tydzien syfu i jek zaczoł sie potykac o swoje śmieci które sam naprodukował(ja sprzątałam tylko po sobie)to sie wzioł do roboty ale ile przy tym było jęczenia że po co mu taka baba,nawet po nim nie posprząta i po jego 4 psach które mimo że są wywalane na dwór to jak przyjda do domu za 5 minut wszystko jest zasrane i zaczszane po chamsku i na złość to robia a on sie z tego zajebiście nabijał aż sam musiał to sprzątnąć rzygając przy tym tak więc jeśli chcesz po nim sprzątać to rób to dalej

Gość ale mnie wkurwił
masakra:o Nic tylko nakopać im do dupy i zająć się sobą:o

Gość to jest czarna magia
wieśniak jakiś

Podobały mi się komentarze Pauliny z lasu...oczywiście to, ze facet jest skończonym leniem i ofermą to wina jego partnerki, bo przecież go nie docenia...fakt, że nie ma czego doceniać można delikatnie zignorować :/

Paulinko świnko koleś też mozę w domu do 4 roku zycia dziecka siedzieć. Niech się nim zajmie, obiad ugotuje, dupę podetrze. Tylko dziwnym trafem żaden nie chce ;D

Gość kikidee
najbardziej to mnie wkurwia to że psy wszędzie srają i szczają a on nic sobie z tego nie robi sa agresywne i boje sie o co będzie jak dziecko na świat przyjdzie dra te mordy łeb mi pęka kocham zwierzęta ale to jest nie do wytrzymania gryzą sie nawzalem a on mówi że psy dziecko wychowaja dekiel normalnie.w nocy wstaje siku i po szczochach łaże na początku jak pierwszy raz spałam u niego i wlazłam do kuchni myślałam że na podłodze leżą zsechłe byłeczki i wziełam do ręki i je zgniotłam jeszcze a to było gówno na łóżka sie wpierdalają i szczają a on rży jak kobyła bo to nie on musi sprzątać smierdzi cały czas kocie odchody zjadają a potem przychodzą i po rękach i twarzy liżą a on mówi że to zdrowe i ich ślina leczy rany nie wspomne że już 3 razy w ciąży spadłam przez nich ze schodów na szczęści nic sie nie stało odbijaja mi sie od brzucha jak od piłki podcinaja nogi raz na dworze sie wywaliłam i na gwóźdz brzuchem prawie nadziałam kozborowo kurwa nie wyrobie

Gość ale mnie wkurwił
Próbowałaś porozmawiać jego rodzicami? Może gdyby zrobiło mu sie wstyd? Przecież ty biedaczko zostaniesz z domem i dzieckiem na głowie bo z tego co piszesz to wątpię czy on się nim zajmie... Co do zwierzaków. Ja też je kocham,jak wariatka. Nie uznajemy trzymania zwierząt w klatce a to są gryzonie. Biegaja,strzelą bobka tu czy tam. Ja mam sprzątać,on jak już to zrobi to go naciąga i dlatego ja mam to robić:o fawila Dzięki:)

Gość ale mnie wkurwił
Jeju ja go kocham no. niesamowicie. Ale jest mi strasznie przykro. ja o pomoc muszę się prosić,a dla obcej baby biegnie nie wiadomo gdzie i nie ma z tym żadnego problemu. To nie jest fair. Jeszcze usłyszałam od niego,że nie wszyscy są tak wredni jak ja i "on lubi pomagać". Szkoda,że nie mi:o

Gość kikidee
jeo rodznie żyją a on jak mu ktoś zwróci uwage to wyzywa wszystkich od debili ja też jestem debil a on najmądrzejszy na świecie.wiesz ja mam 21 lat a on jest starszy odemnie o 12 stary kawaler i ma swoje nawyki i niektórych nawyków nie zmienisz ja nie mówie żeby psy wywalić na dwór ale żeby nie spali z nami w pokoju na łóżkach albo żeby bramki pozakładał nie wiem jak to będzie mi nikt tu przy dziecku nie pomoże bo moja rodzina mieszka kawałek od nas a nawet jeśli to siostra przyjechałaby ze swoim małym synem i 20 walizkami i jej pomoc ograniczyłaby sie do tego że będzie siedzieć i mnie do małej wołac jak będzie płakać żebym ją nakarmiła i przewineła a ja w tym czasie mam sprzątac gotować jej i o psy sie potykać ja dziękuje za taka pomoc to nie wakacje a ona każe jeszcze sobie płacić 50 zł za dzień POMOCY i łaske robi że przyjedzie.było gadane że on mi będzie pomagał i widział wszystko na różowo a teraz mi powiedział że będzie do szwecji jeżdził TYLKO 4 dni w tygodniu a 3 całe bedzie z nami zajebiście ryczec mi sie chce

Gość kikidee
dodam że nie mam pojęcia o wychowywaniu małych dzieci i strasznie sie boje że jak zwykle on sie zmyje a ja zostane sama z tym bałaganem on mówi że przesadzam a dziecko będzie spało cały czas i nie ma przy nim żadnej roboty a jak będzie płakac to psy je uśpią szczekaniem to nienormalne do 7 miesiąćą ciąży miałam mdłośći i rzygałam a on mi kazał gówna sprzatać czepia sie cały czas i ma gdzies żę źle sie czuje i jestem zmęczona przez niego i to jego poganianie dostałam anemii i prawie dziecko straciłam czasami mam ochote mu w łeb palnąć bo chyba ma nierówno pod kopułą a może to ja jestem popierdolona czarno to wszystko widze

Gość ta twoja idealna panna
Jesteś młodziutka,odpuść go sobie,wróć do rodziców. Jeśli dalej tak pójdzie to w wieku 30 lat będziesz jak 70latka. Zmęczona,zniszczona fizycznie i psychicznie,zniechęcona. wystąp o alimenty,może się facet obudzi. Nie dawaj siebie tak niszczyć.

Gość ale mnie wkurwił
Zgadzam się z wpisem wyżej w 100%,to samo bym ci napisała... Mój siedzi na dole i pewnie nie pokaże się i nie odezwie do wieczora:o

Gość do kikidee
Pal licho ze tak wczesnie masz dziecko i z o tyle starszym facetem. On cie nie szanuje, i mimo wszystko masz szanse ulozyc zycie s kims innym . jesli rodzice ci pomoga, odejdz, podaj go alimenty. Psy sa fajne. ale wychowane.

Gość ale mnie wkurwił
dodam że nie mam pojęcia o wychowywaniu małych dzieci i strasznie sie boje że jak zwykle on sie zmyje a ja zostane sama z tym bałaganem on mówi że przesadzam a dziecko będzie spało cały czas i nie ma przy nim żadnej roboty a jak będzie płakac to psy je uśpią szczekaniem to nienormalne do 7 miesiąćą ciąży miałam mdłośći i rzygałam a on mi kazał gówna sprzatać czepia sie cały czas i ma gdzies żę źle sie czuje i jestem zmęczona przez niego i to jego poganianie dostałam anemii i prawie dziecko straciłam czasami mam ochote mu w łeb palnąć bo chyba ma nierówno pod kopułą a może to ja jestem popie**olona czarno to wszystko widze Przeczytaj to jakbyś to nie ty była tylko inna osoba... Zwiewaj zanim masz czas.

Gość kikidee
my mieszkamy w mielnie i wynajmujemy pare pokoi w sezoni wczasowiczom i w wakacje kazał mi wypierdalac bo ja i dziecko przeszkadzamy mu w zabawie przejebał wszystkie pieniądze na dziwki i wywłoki choć twierdzi że mnie nigdy nie zdradził nie wierze mu a jak sezon sie skończył to błagał mnie o wybaczenie i szopke zrobił zajebista on mówił że tak bardzo nas kocha i nigdy nie zdradzi takiej kobiety jak ja a za 5 min proponował sex dziewczynie kumpla powiedział żę wydymał by ją nawet choć ma małe cycki wszystko przy mnie a potem śmiał mi sie w twarz a ja głupia wróciłam rodzicom jest ciężko i mają moją siore na utrzymaniu z dzieckiem mnie szef wywalił z roboty jak sie dowiedział że w ciążę zaszłam i co ja mam zrobić chyba do domu samotnej matki iść teraz to on jest niby taki kochany i wogóle kurwa ale jestem glupia on sie czepia cellulitu mojego brzucha ciążowego szuka rozstępów i patrzy czy mi cycki nie obwisły on jest pojeb normalnie

Gość ale mnie wkurwił
Co ty z nim jeszcze robisz?

Gość kikidee
dodam że musze go błagać o antyperspirant nawet bio twierdzi że ja nie mam potrzeb raz dał mi 100 zł po pijaku przed wakacjami to do tej pory mi to wypomina a sobie kupuje jakieś allury za 400 stówy ja mam sie ubierać w lumpeksach a on chodzi w ciuchach armaniego i hugo bossa ale ja jestem głupia ja pierdziele przejebał wszystkie pieniadze i teraz musze sprzedawać złotą biżuterie jedyne co mam cennego bo nie mam na wyprawke ale go stać na to żeby kupić sobie zegarek za 6 tysięcy raz jęczał że gołąbków by zjadł to mu na drugi dzien zrobiłam.pierwszy raz więc sie troche z nimi pierdoliłam w kuchni zjadł owszem powiedział że bardzo dobre a zaraz zacza sie wydzierac że zamiast cały dzien w kuchni ściemniac do roboty bym sie wzieła nie wiem ja go chyba kocham i on mnie tez niby ale dziwnie to okazuje wiem że miał trudne dzieciństwo kiedyś byl moim sąsiadem tam skąd pochodze ciotka go wychowywała i miał przejebane szkoda mi go czasem i żal jak go zostawie to on wogóle na dno pójdzie

Gość do kikidee
i jeszcze na terapie dla uzaleznionych od toksycznych partnerow

Gość kikidee
ja wiem że źle robie i zawsze koleżankom wmawiałam żeby nie pozwalały facetom na za dużo i same sie szanowały ale sama sobie nie potrafie tego wmówić głupia jestem ale nie mam dokąd iść on jeszcze gada że powinnam sie cieszyc że mam takiego faceta i gdyby nie on to bym dopiero skończyła nie jestem ani brzydka ani głupia wiem ile jestem warta i że zasługuje na kogoś lepszego ale go kocham i czasem myśle że lepiej że to na mnie padło niż żeby inna musiała to przeżywać ja jestem dość silna psychicznie tylko nie wiem ile jeszcze wytrzymam pare razy mnie wkurwił a mam takie hormony w ciąży że pała mała natłukłam go strasznie dostał po ryju i mu kopa zajebałam prawie za schodów zleciał przestraszył sie a ja miałam na jakis czas spokój ja wiem że on sie mnie noi bo wie że jestem nieobliczalna raz mu wpierdoliłam przy kumplach trenowałam sztuki walki i mi nie podskoczy za bardzo i raz go z domu gołego na dwór wyrzuciłam to miał wstyd że szok bo pełno ludzi było a on piany potem w krzakach siedział

Gość kikidee
wiem że swoim zachowaniem pokazuje bezmiar niektórych kobiet ale mam nadzieje że może jeszcze jest szansa zrobić z niego człowieka on sie boi że go zostawie on nikogo oprócz mnie nie ma jest głupi jak but grozi że sie targnie na line ja zawsze chciałam zmieniac świat i wogóle wszystko naprawiać szkoda mi go naprawde ludzie biorą mnie na litość a ja naiwniara niczeg nie widze staram sie być dobrym człowiekiem nie wiem co będzie dalej czasami jest naprawde fajnie i la tych chwil warto żyć ale tych fajnych momentów jest mniej niż tych hujowych wiem że uważacie mnie za bezmózga wszyscy mówią żę i tak sie przy mnie zmienił a jak mała sie urodzi to wogóle już oszaleje ze szczęścia i on też bardzo sie cieszy z dziecka i nie może doczekac może wszystko sie ułoży jeszcze

Gość zwykły Polak
Hehe, masz do wyboru dwie metody: 1. Nie sprzątaj. Pomęczysz się w brudzie, ale jak widać niektórym kobietom to pomogło. 2. Obudź w nim zazdrość. Wstań od kompa, popracuj nad swoim wyglądem, spotykaj się ze znajomymi.