Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczego taka jest moda

brzydkie 1 tańce wpisujcie

Polecane posty

Gość dlaczego taka jest moda

http://www.youtube.com/watch?v=k_MLinGRuU0 pani młoda prześliczna w całej okazałości ale wygłupiają się jak nie powiem gdzie :O dodam, że pan młody mógłby sobie odpuścić te "figo fago" bo to już w ogóle bez komentarza jak wygląda. Ps: nie obrażam tutaj osób tylko styl tańca w ogóle mi się nie podoba, nie jestem za sztywnymi drętwymi 1 tańcami bo wg mnie 1 taniec ma być swobodny a para młoda z uśmiechem. Nie wiem dlaczego tak wszyscy podążają za tą modą? przecież równie dobrze można jakoś inaczej zatańczyć wesoło i nie sztywno ale bez takiej pokazówki.

Gość my zatańczymy do
"do you love me " :D ojj będzie się działo ;) ale nie będzie żadnej pokazówki na siłę, do tej piosenki często tańczymy :D

Gość my zatańczymy do
hehe ale nie zaliczamy tego do brzydkich wręcz przeciwnie ;) będzie swoboda dużo uśmiechu itp itd :D

Gość jak widac wszytskie
chyba tańczą do evoluszyn dens :classic_cool: za niedługo hitem będzie waka waka/loca loca jako 1 taniec :D

Gość moda to
nieskończenie idiotyczna, coś okropnego. a do panien młodych - dobierajcie sobie jakos lepiej te kiecki bo koszmarnie to wygląda jak sobie pani młoda cały czas cycki podciąga

Gość jenyy cieszy sie dziołcha
moda to - najważniejsze że skopiują c YT taniec od kogoś i czują się kul :classic_cool: skaczące cycki nie mają tu znaczenia :P

Gość 8iop90[-9]-
http://www.youtube.com/watch?v=TPLbBXJeoOQ Ale nie śmiejmy się, bo nie wiadomo jak my zatańczymy!!!! Szczerze mówiąc, coraz bardziej najlepszm pomysłem wydaje mi się rezygnacja z tego całego wesela i sam ślub...