Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smuciaśśna

FACECI SA PODLI;(

Polecane posty

Gość smuciaśśna

Strasznie zadurzyłam się w pewnym facecie, to trwa już jakies 8 miesięcy. Na początku wykazywał inicjatywe, było cudownie( nie spałam z nim), wydawało mi sie,że mu się podobam. Wszelkie znaki z jego strony wskazywały na to, że mu się podobam. A od jakichs 2 miesiecy jest inny- zaczął miec do mnie dystans, nie odpisuje czesto na moje smsy, jedynie czasami i to krótko i rzeczowo. Postanowiłam zapomniec o nim, chociaz kurde, trudne to jest :-O Moje pierwsze kroki :usunęłam jego nr, przestałam do niego pisac. staram sie o nim nie myśleć. Po co mi osoba, której nie obchodzę:(

Gość smuciaśśna
jarex- w sensie, ze za duzo sobie wyobrażałam?

niektorzy faceci tacy sa, ze lubia od razu dostawac to czego chca, wyczul, ze o Ciebie trzeba sie starac i odpuscil i ma moze teraz jakas dziunie ktora ma pusto w glowie i z ktora moze robic co mu sie podoba . .

Gość smuciaśśna
:( mógł mi chociaz nadziei nie robic, po co mi robił nadzieje, skoro i tak nie chciał ze mną byc:( bez sensu.

Gość smuciaśśna
nie bądz nachalna

Gość smuciaśśna
wiem, ze nie powinnam :-O ale stałam sie nachalna, teraz to on juz na pewno ma mnie dosc :-O teraz juz mówie koniec, odpuszcam go sobie, z bólem strasznym w sercu, ale trudno:(

Gość sama sobie
odpisujesz?