Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zestresownana

CIĄŻA?

Polecane posty

Gość zestresownana

Witam. Mam pytanie... mianowicie ostatnią miesiączkę miałam 17 listopada i ciągnęła się ona w nieskończoność. Skończyła się 29, a 28 kochałam się z prezerwatywą. Miesiączkę powinnam dostać czternastego, jest siedemnasty, a jej nie ma. Bolą mnie piersi, zauważyłam też biało-przezroczystą wydzielinę z pochwy. Ponadto odczuwam bóle w podbrzuszu jak przy menstruacji. Czy to może być ciąża? Podkreślam, że kochałam się z prezerwatywą, partner nie skończył we mnie, a ponad to miałam jeszcze okres...

Gość srelu
o ja pierd....le. nie nie ejst,il e masz lat,ze takie durne pytania na forum zadajesz? wiocha

Gość :}}}}}}}}}}}}}
Ja też się czułam jak przed@ bolał mnie brzuch i piersi a teraz......to już 30tc...więc możesz

Gość srelu
bzdura, nie mzoe,skoro nie spuscil sie!!!!!!!!!!!!!

Gość malwa1010
spokojnie, to napewno nie ciaza:) jest wiele innych przyczyn opoznienia okresu

Gość zestresownana
nie wiem już sama... Z jednej strony w to nie wierzę, z drugiej umieram ze strachu zwłaszcza jak czytam o podobnych przypadkach, które opisują przyszłe mamy.... ;(

Wejdź w link, który mam w stopce i w antykoncepcje, plodnosc i ginekolog albo dzial o ciazach nie pamietam tam byly rożne możliwości zajścia w ciąże. Ps ty jesteś w 10% na 100%...

Gość :}}}}}}}}}}}}}
a nie lepiej zrobić test i wiedziedzieć na czym się stoi????Każdy ma inne objawy!!!