Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość POLSKA TO KRAJ HIPOKRYZJI!

POLSKA TO KRAJ HIPOKRYZJI!

Polecane posty

Kilka dni temu była rocznica stanu wojennego, wczoraj była rocznica pacyfikacji kopalni Wujek, a dziś Bronek dumnie składa wieńce pod pomnikiem poległych stoczniowców w grudniu 1970. Wspaniale... jest mi wstyd że głosowałam na Komorowskiego! Ten człowiek to hipokryta! Najpierw zaprasza na posiedzenie BBN Jaruzelskiego a teraz co? Paraduje z wieńcami by uczcić ofiary Jaruzelskiego! Żenada! Ale Komorowski to tylko Komorowski... Dlaczego Jaruzelski czy Kiszczak ludzie którzy ponoszą największą odpowiedzialność za to wszystko nie zostali osądzeni? Nie chodzi mi wsadzanie tych starych pierdzieli do więzień, ale chodzi o sam fakt skazania i wyroku za zbrodnie które popełnili, a od wymierzenia kary niech nawet sąd odstąpi. Ale co mamy w zamian? W zamian w więzieniach siedzą ZOMOwcy którzy strzelali w kopalni Wujek! No to co oni do cholery mięli robić? Mięli odmówić wykonania rozkazów? No to jak to do cholery jest że z jednej strony III RP uznaje ciągłość z PRL, czego wynikiem jest że byli SBcy mają ciepłe emeryturki, a z drugiej strony każe się zwykłych ZOMOwców za to że wykonywali rozkazy? POLSKA TO KRAJ HIPOKRYZJI!

Trzeba było zastanowić się 100 razy przed głosowaniem-a tak oto dałaś temu czereśniowemu hrabiemu z moskiewskim rodowodem mandat do rządzenia. Rządzić niedługo będzie w Polsce Moskwa- (p)rezydent otwiera im powoli drzwi.

Spadaj PiSowcu! Na tego twojego Kaczyńskiego tym bardziej nie oddała bym głosu! O ile już to nie poszła bym na drugą turę wyborów.

A miałeś debilu trzecie kandydata w drugiej turze do wyboru? Ciekawe, bo na karcie którą ja dostałam nie było trzeciego kandydata. Debilu.

to oczywiście było do Mistrz cientej riposty

Po pierwsze- debil to cie zrobił a po drugie to nie musisz nikogo w II turze wskazywać-wystarczy iść i oddać nieważny głos skreślając obu. To wstrzymanie sie od głosu a teraz udaj się w ustronne miejsce i strzel z palca bo chyba nadmiar energii naciska na nieliczne szare komóry Bez poważania

Wstrzymanie się od głosu... a jak nie pójdę to to się nazywa BOJKOT kretynie :O A debil to chyba ciebie zrobił :O

Gość co ma jedno do reugiego?
zaprosił bo to były prezydent nie mozna miec pretensji do Komorowskiegio za to że sady działaja jak działają

Gość efedsssssss
hej, jak to jest jak oddaję nieważny głoś to jestem liczona w % głosujących. a ile trzeba % obywateli którzy ogólnie poszli na głosowanie żeby wybory były ważne?

Gość żeby wybory były ważne
potrzebny jest 1 głos ważny :classic_cool:

Gość przecież ten kurdupel
z kotem byłby jeszcze gorszy :p