Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfhfhfgfgjgj

Przerwa w związku - czy po niej może być dobrze?

Polecane posty

Gość dfhfhfgfgjgj

Mam pytanie, czy są tu osoby, którym odnośnie związku taka kilkudniowa przerwa wyszła na dobre?

Gość ;ppp
z reguły daje to efekt na parę dni, później wszystko wraca do normy sprzed przerwy

Gość dfhfhfgfgjgj
Ale tutaj chodzi o byc albo nie byc tego zwiazku... Czyli, ze probujemy raz jeszcze badz sie ostatecznie rozstajemy :O

Gość ;ppp
moim zdaniem to bez sensu, ja ze 100x z moim bylym rozstawalam sie i zchodziłam przez 2,5 roku. Dziś jesteśmy tylko przyjaciółmi, dobrymi jako, że dobrze sie znamy, ale przez pierwsze pół roku po rozstaniu nie dało się rozmawiać.

Gość dfhfhfgfgjgj
ale nie chodzi mi tutaj o sens, moze lepiej przedstawie sprawe. Facet mnie zostawil, jednak po rozmowie jednak zdecydowal, ze musi sobie to jeszcze przemyslec i odezwie sie za kilka dni...

Gość ewella2
aha, odezwie się jak będzie miał pewnośc czy nastepna kandydatka go nie spławi?Jeśli spławi to wróci. Daj sobie z nim spokój

Gość ;ppp
Z mojego doświadczenia wynika, że nawet jeśli wróci to nie potrwa to już długo. Najlepiej teraz to już sobie odpuść, żeby później mniej cierpieć.

Gość olalalaaaaa
moze tak byc ze cos mu na mozg padło teraz i rzeczywiscie za kilka dni sie odezwie albo ma inną opcję (czyt. laske) na te dni ale nie wie czy wypali wiec nie pali mostów...

Gość dfhfhfgfgjgj
Nie, na pewno obecnie nie ma nikogo, tego jestem pewna na 100% ;) Poszło o cos miedzy Nami i dlatego tak sie wszystko potoczyło.

Gość olalalaaaaa
eee o przejdzie mu wielu jest takich co sprawdza reakcję kobiety, to czy jej zależy itp. właśnie tym ze niby odchodzą... przerabiałam to

Przerwa w związku to takie uciekanie od problemu, w dojrzałym związku jesteśmy ze sobą czy są dobre, czy złe dni. Chyba, że nie zależy Wam na sobie to inna sprawa.