Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Danielossss

sex w parze z nieznajomym/nieznajomą czy warto?

Polecane posty

Gość Danielossss

Witam ,moją kobiete podnieca sex w trojke z panem lub panią, nigdy tego nie robilismy ale gdy o tym mowimy to strasznie sie podnieca, wybieramy sie na bal sylwestrowy i dzis znow pojawil sie temat ze pobawimy sie we dwoje w dyskretnym miejscu na balu a jak ktos zobaczy to sie dołaczy , pytanie brzmi czy aby nie zaszkodzilo to naszemu zwiazku? Ja jestem zdecydowany na takie posunieciem i z tego co ona mówi to tez chce spróbować, a moze ktos z was przezyl taką przygode juz?

Gość donka789
ja przezylam, umowilam sie z para z http://byy.pl/erodatepl/ ale pozniej mialam jakies wyrzuty sumienia, ale bylo dosc interesujaco :P

Gość Danielossss
Danka mozesz podac mi jakies namiary na Ciebie? chcialbym porozmawiac ale nie tak oficialnie na ten temat z Tobą

Gość donka789
wiesz co powiem Ci tylko tyle, że jak jesteście parą to nie polecam.... może się to źle skończyć dla waszego związku... ja jestem singlem i swoimi czynami nie zranię drugiej osoby.... odpuście... ewentualnie nie idźcie od razu na całość..

Gość Danielossss
Moja kobieta chce zrobic odrazu wszystko, chce robic nam obu orala potem po nim skakac a mi lizac itp, ostatecznie skonczyc tak ze on w tylku a ja w muszelce, to sa jej fantazje ktore chce sprobowac, ewentualnie z kobieta ,gdyby tylko odpowiadajaca nam sie pojawila, ja osobiscie wlasnie boje sie tego co bedzie po.....

Gość Danielossss
nikt wiecej sie nie wypowie?