Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mondziolla

Co byscie zrobily ze soba(urodowo), gdybyscie wygraly w totka??

Polecane posty

Gość mondziolla

Ale tak konkretnie,nie ze poszlabym np. do kosmetyczki i wyszla piekna, tylko np czy zrobilybyscie kwasy ,laser, usuwanie owlosienia?:)

Gość moze wlasnie dzisiaj jest
nic, lubie siebie:)

Gość nj viubpu
tajemnica :P

Ze swojej urody i figury jestem zadowolona i pod tym względem nic bym nie chciała zmieniać. Jedyne co, to za wygraną zmówiłabym sobie ciuchy i kosmetyki u jakiegoś dobrego projektanta.

urodowo raczej bym nic nie zrobila. dolozylabym do budowy domu. wyglad nie jest dla mnie prirytetem

Gość Malwiina
Ja na 100% zafundowałabym sobie protetykę i potem kosmetykę uzębienia. Uważam że piekny zdrowy usmiech pomaga w wielu aspektach życia. A Wy, dbacie jak należy o zęby? Bo ja ze strachu przespałam moment krytyczny.

Gość kjhiuohyoi
hehe :) usunela rozstepy, ujedrnila skore, ujedrnila piersi (jakkolwiek :P ), jakas kuracja odchudzajaca, i pare innych rzeczy :D

Gość a ja sporo,,,,
podniesienie brwi zmniejszenie warg sromowych podniesienie piersi zmniejszenie nosa usunięcie rozstępów usunięcie owlosienia tyle:)

Gość hehehhe5
nic bym nie zrobiła, akceptuje siebie taką jaką jestem, na szczęście! Sztuczne kobiety nie podobają mi się, jakoś nie akceptuję też poprawiania urody u innych. Nieakceptowanie własnego ciała leży głębiej w psychice.

Gość HaibaneRenmei
spa, fryzjer, zabiegi poprawiające stan skóry

Gość a ja tak, duzo
zniwelowanie owlosienia ! powiększenie biustu ładne dłonie wybelanie zębów chociaż w sumie nie sa brzydkie, tylko slabe ale najbardziej chce sie pozbyc wlosow i miec wieksze piersi aha no i blizny po tradziku reszta jest ok

Gość Nieszczęśliwa77
To zależy jak duża wygrana? Zrobiłabym porządek z ząbkami i pozbyłabym się asymetrii piersi, a resztę np. bym ulokowała w banku na lokacie