Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 12 no własnie

Ja naprawde nie mam pomysłu na preent dla męża:(

Polecane posty

Gość 12 no własnie

A świeta prawie już:(

Gość cmentarz dla zwierzaków
kup mu dmuchana lalke napewno sie ucieszy

też nie mam pomysłu kupiłam jakies tam kabelki do komórki, bo ma nową i nie było w komplecie, ale to tak nędzowato wygląda... co by tu... dzisiaj byłam trochę w sklepach, nic mi w oko nie wpadło :(

Gość DSGFSFGSFGS
ja kupilam wode po goleniu hugo boss i popielniczke z podwojnym dnem w tym roku, a twoj co lubi?? spinki do koszuli, koszula?, ksiazka? kosmetyki? marynarka? cos sportowego? breloczek do kluczy? alkohol? skarpety? jakis gazet nowy dysk zewn lub cos takiego? ifon? ipad?ipod?teczke skorzana? neseser? krawat? maszynke do golenia? sweter? model statku? karnet na basen? karnet na gokarty? karnet do kasyna? karnet na silownie? sprzet typu wiertarka nowe wiertla lub klucze? rulerka? zestaw do pokera? skorzany pasek? skorzane rekawiczki?zegarek?portfel?bielizne termo cos tam na narty?prenumerate ulubionego czasopisma? zegarek z wygrawerowaniem? akcje gieldy?nowy telefon? karnet na masaz? :)

Gość 12 no własnie
Piwo pije może 2 na tydz nawet nie:) a hobby gra zawodowo w piłke nożna ale nie chce mu kupować już nic zwiazanego z tym sportem bo juz ma chyba wszystko:)

Gość 12 no własnie
tak własnie myslałam ze wiertarke..... w zeszłym roku dostał skrzynke z narzedziami

Gość DSGFSFGSFGS
ja wrzucilam tylko co kupilam swojemu na rozne okazje, swieta/urodziny/imieniny/bezokazji.. niech kazda napisze co kupowala juz swojemu to moze inne wybiora cos z tej listy czego moze one nie kupily swoim?:) ja kupilam jeszcze: gre na komputer nie pamietam jaka ale kosztowala 250 zł:/ sama gra, stuptuty, rekawice zeglarskie, hantle kurcze nie pamietam co jeszcze chyba za duzo dostal:):):)