Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w skrócie o mnie

jestem zerem bo

Polecane posty

Gość w skrócie o mnie

1 jestem zerem 2 mam gówniana prace która jest dla mnie wszystkim 3 nigdy nie miałem żadnych kolegów i przyjaciół 4 nigdy nie miałem dziewczyny i nigdy się nie całowałem 5 jestem prawiczkiem 6 siedzę całymi dniami przed kompem 7 nie mam perspektyw 8 jestem nieukiem 9 rodzina się prze zemnie zamartwia 10 wszyscy się zemnie nabijają 11 czuję się jak wariat 12 jestem wariatem 13 potrzebuje pomocy 14 nikt mi nie pomaga

Gość 5 sekund i spadam
🖐️

Gość a9ia9is
jeszcze napisz ile lat masz

Gość w skrócie o mnie
24 nic już na mnie nie czeka poza śmiercią ale jestem pogodzony ze swoim losem spoko

Gość wez tabletki na recepte
idz do psychiatry on ci pomoże i wted zrozumiesz,że życie jest piękne

Gość siano w głowie
kolejny nieudacznik..

Gość alalala25
zacznij pozytywnie myśleć

Gość moge cie rozdziewczyc
bedzie jeden problem mniej 🖐️

Gość wysogotowo
Podpisuję się pod tymi wszystkimi punktami, tylko że dodatkowo nie mam pracy i jestem kobietą.

Gość .zainteresowana22
a jestes przystojny? :P

Musisz myśleć zupełnie inaczej. 2- jeśli masz pracę , którą lubisz to jest coś 7- każdy tak mówi 9- masz kochaną rodzinę 10 i 11 to odczucie subiektywne. Po za tym ludzie zawsze z czegoś i kogoś się nabijają. Tacy już są 13- osobą , która może Ci najbardziej pomóc to Ty sam

kochaj siebie , kochaj innych, zmień to co ci nie pasuje - i nie słuchaj bredni o psychologach itp itd - sam sobie możesz pomóc jeśli chcesz.

Gość o o o o o o o o O O O O O
Nie przejmuj się 🌼 Czeka Cie jeszcze wiele , uwerz mi ... Jeszcze Ci niejeden bedzie zazdrościł . wiem to .

Gość Neytiri201
-Wystarczy, że odpowiesz sobie na jedno zajebiście, ale to zajebiście, ważne pytanie: co lubię w życiu robić. A potem zacznij to robić. A ty sobie odpowiedziałeś na to pytanie? Co chcesz w życiu robic?

1. to sprawa subiektywna ;) 2. ale ją masz . tyle ludzi nie ma pracy.. 3. żeby mieć kolegow nie tzeba byc super , znam beznadziejnych gosci co maja kolegów więc jakbych chcial to bys ich mial 4. to można zmienic 5. To też ;) 6. to nie siedź 7. masz tylko ich nie wykorzystujesz 8. to się ucz 9. ciesz sie ,że ja masz 10.bo nic nie robisz ze swoim zyciem 11 i 12-. bo jesteś za leniwy zeby nim nie być

Nie jest za późno żeby wszystko odmienić. Za dziesięć lat będzie z pewnością. Nie czekaj! Weź życie w swoje ręce. Poznaj ludzi, udawaj innego człowieka, kłam na temat swojej przeszłości, szukaj akceptacji, przyjaciół, miłości. Twoje życie jest gówniane. NIE MASZ NIC DO STRACENIA! Idź więc na całość, przejdź całkowitą metamorfozę. Zupełne odmienienie fizyczne, duchowe i psychiczne. Nie trać czasu. Jeżeli wszystko zawiedzie to i tak nie będzie gorzej, niż jest. Poznać ludzi możesz w różnych miejscach, zdobądź się na otwartość i ciągle sobie powtarzaj, że NIE MASZ NIC DO STRACENIA. ;) Będę trzymać za Ciebie kciuki, bo wiem, że to możliwe! Musisz tylko chcieć, musisz się postarać!