Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość interpreatacja wynikow

interpretacja wynikow nasienia

Polecane posty

Gość interpreatacja wynikow

Witam. Maz zrobil wczoraj badanie nasienia. Bardzo prosze o pomoc w interpretacji . Koncentracja plemnikow w 1ml 5,8 ( norma od 15 mln ) Calkowita liczba plemnikow w ejakulacie 42,9 ( norma od 39 mln ) Ruch postepowy 28 ( norma od 32 % ) ruch calkowity 59 ( norma od 40 % ) Zywotnosc 59 % ( norma od 58 % ) Plemniki prawidłowe 4 ( norma od 4% ) Martwi mnie liczba plemnikow w ejakulacie , da sie to leczyc ?

Gość interpreatacja
niky nie pomoze ? :(

Gość bvxbx
mnie by bardziej martwila koncentracja plemników w 1 ml...bo tego ma za mało

Gość interpreatacja
no wlasnie o to mi chodzilo :( Da sie to leczyc ?? Do lekarza ide dopiero w poniedzialek i nie ukrywam ze bardzo mnie to martwi :(

Gość bvxbx
powiem Ci szczerze, że za bardzo się na tym nie znam...ale kiedys ogladałam program o facetach, którzy mieli kiepskiej jakości nasienie, przez pare miesiecy byli na jakies zdrowej diecie, nia palili, nie naduzywali alkoholu i wszystko sie polepszył, ogólnie zmienili tryb zycia, więc głowa do góry;)

Gość interpreatacja
dzieki za wsparcie. tyle sie naczytalam w necie ze jetem przerazona :(

Gość eddie2
objetosc ejakulatu byla powyzej 7, to troche duzo (norma od 1,5 ml)... dlatego koncentracja wypadla kiepsko, ale ogolnie w nasieniu jest ich w normie zwykle objetosc ejakulatu rosnie przy zapaleniu pechrzykow nasiennych wynik nie jest zly ogolnie, odbiega od norm WHO ale nie pozbawia nadzieii na dzidziusia wskazane byloby powtorzyc za 3 tygodnie to badanie.

Gość Myślę, że najlepiej nie jest
Ruch postępowy nie za dobry, z amała koncentracja, żywotność na granicy... To, co dziewczyny napisały i zmianie trybu życia to jedno. Warto też męża nieco "naszpikować" witaminami. Np. Kwas foliowy Maca Doppel herz activ dla mężczyzn(taka dokładnie nazwa i nie daj sobie wmówić, że na prostatę) ten zestaw zawiera m. in. macę i żeńszeń syberyjski Salfazin Promen Androvit Jakiś kompleks witamin dla mężyczyzn. Najistotniejsze w polepszeniu jakości nasienia to: wit. C wit. E wit. B12 Kwas foliowy Selen Cynk Maca Żeńszeń syberyjski. Skompletuj mężowi coś z tych zestawów typowo dla mężczyzn, które tu wypisałam, sprawdź w skłądach, żeby się nie powielały za bardzo i parametry powinny się poprawić. Pozdrawiam

Gość interpretacja
Dzieki dziewczyny !!! Dzis ide do gina z wynikami i az sie boje co powie. Maz ma zylaka i strasznie boi sie go usunac :((( Wiec pewnie dlatego te wyniki tez takie slabe ....

Gość Doppelherz Aktiv Na prostatę-uzywac
Korzystaliście z preparatu co się nazywa Doppelherz Aktiv Na prostatę? Bo wyszukiwałam opinii na temat tego leku i nie wiem co myśleć. Może moglibyście cokolwiek opowiedzieć mi o tym produkcie? Warto go kupować, słyszeliście o zamiennikach? Na tej stronie przeczytałam trochę recencji o Doppelherz Aktiv Na prostatę: http://www.listalekow.pl/doppelherz-aktiv-na-prostate/ - myślicie, że to sprawdzone informacje? Nie w smak mi się przejechać i wydać bezsensownie pieniądze, dlatego czekam na Wasze cenne rady. Dzięki za wszelkie porady.