Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takasobielalka

mój facet ma beznadziejne imię

Polecane posty

Gość takasobielalka

Witam:) Czytam topiki o imionach. I tak jakos pomyslalam ze napisze o moim chlopaku. Ja mam 20 lat, na imię Julia.... Mój facet ma lat 27. I ma na imię... Eugeniusz... Jak sie poznalismy przedstawil mi sie jako Michał, bo tak ma na drugie, dopiero po kkilku tyg znajomosciach mi sie przyznal, nie bylam zla... Rzadko mowie do niego po imieniu tj Geniuś:) Najczesciej Skarbie czy Kochanie.

Gość takasobielalka
No ja wiem że nie jego wina. Przecież ja nie mam o to pretensji. On też tego imienia nienawidzi wręcz...

Hahahah, dobrze, że nie jest moim facetem, bo znając mnie bezustannie bym się nabijała wołając "EUGENIUSZU!". :D Niemniej nie przeszkadzałoby mi jego imię, po prostu równie często co z innych nabijam się z samej siebie, także to taki nawyk raczej, a nie przejaw złośliwości. :classic_cool:

Gość takasobielalka
Ale nie o to chodzi ze mi to imie przeszkadza, zle mnie oceniasz. BArdziej jest mi przykro gdy mowie o nim jakiejs kolezance i mowie po imieniu a ona jeszczed glupio "jak??? Jak ona ma naimie??" jets mi zwyczajnie gluio za reakcje innych

Gość normalne imię jak
każde inne - nie rozumiem, o co ci chodzi :-O

Gość może teraz jest więcej
to innym powinno być głupio przez ich reakcję, wtedy ty powinnaś ich gasić.

Gość hihihihihihihihi
bo Eugeniusz czy Gienek to śmieszne imię dla młodego faceta :D Ja za to mam śmieszne nazwisko, sama z nim nie mam problemu, ale inni którym się przedstawiam i owszem, nie powiem aby to nie było irytujące.

Gość takasobielalka
wisnia2010 a jakie masz imie???

Gość normalne imię jak
Nadal nie rozumiem - dlaczego śmieszne dla młodego faceta? Dla mnie normalne. Dla mnie śmieszne jest np. Patryk - kojarzy mi się z prykaniem (czyt. pierdzeniem) i parę innych. Ale znam 2 facetów o tym imieniu i ok. Co mi do tego. Na jakim świecie wy żyjecie? Na jakiejś innej planecie?

Gość hihihihihihihihi
Ciebie śmieszy Patryk, wątpię aby jeszcze kogokolwiek. Zaś Gienek śmieszy co drugą osobę. Nawet jak o tym piszę, to śmiech mnie łapie.

Gość takasobielalka
wisienko:))) Masz bardzo ładnie imię:) Ulka;) Uleczka:) Przeciez nikt nie bedzie na ciebie wolal Urszula;) I napewno lepsze niz Eugenia:0

Gość normalne imię jak
To mówię, że żyjecie na jakiejś innej planecie! U mnie śmieszy co 100 osobę.

Moj dziadek miał tak na imię ,ale to był najlepszy dziadek na świacie ;) więc miło mi się kojarzy

Gość takasobielalka
Dziadkow Eugeniuszow to ja znam duzo ale chloapkow w wieku mojego miska to nie znam wcale, Wy tez napewno nie...

Nie musi byc waznego powodu co do imienia. wiem bo studiuje prawo;) w teorii musi byc ważny powod ,ale w praktyce nie

Gość jenk
Mam szwagra Gienka i wszyscy zawsze wołali na niego Gandyś.A drugi szwagier to Edek (z rodziny kredek jak mówi córka) i tez tak jakoś nie tak żona woła go Dusiek (że niby Edwardusiek)

Gość normalne imię jak
lubie żuć kpondomy i chlstać kupą spod pach

Gość takasobielalka
No ale tak jak juz tu pisalam pewnie Gienki i Edki ktorych znacie maja ponad 40 lat:))

Gość takasobielalka
dodam że moje imie to Hermenegilda jak myślicie pasuje?

Gość hihihihihihihihi
zgadza się, Gienków dziadków też znam sporo i to mnie jakoś nie śmieszy, ale 15, 20 -letni Gienek to już śmieszy mnie, nie wiem dlaczego, ale śmieszy. Nawet moja 43 letnia znajoma jak sie poznawałyśmy to nigdy nie mówiła jakie imię ma jej mąż, tylko zawsze mówiła: moja połówka/ Pewnego dnia z ciekawości zapytałam ją o to, to sama choć w tym wieku (ale luzara z niej była) przyznała że mąż ma śmieszne imię i ona nigdy go nie wymawia. Jak powiedziała Gienek, to siłą rzeczy uśmiechnęłam się pod nosem. A przecież jej Gienek miał wtedy 45 lat :)

Gość mamuska......
moj ma 28 lat a na imie Jozef dostal je po ojcu i dziadku