Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takasobielalka

mój facet ma beznadziejne imię

Polecane posty

Gość hihihihihihihihi
o Matyldo! Józek, jak mój ojciec i teść wszystkie Józki są do bani.

Gość mamuska......
no dokladnie julio moj na drugie tez ma jak najbardziej normalne... ale co zrobic kocham go za to jaki jest a imie nie ma dla mnie zadnego zanczenia jest przystojny wysoki dobrze zbudowany prowadzi wlasna firme jestem z niego dumna :*

Ja też jestem jak njabardziej dumna z mojego:))) I co prawda moz nie ejst az taki wysoki ale mi to akurat, jest opiekunczy, wierny, z poczuciem humoru, potrafi mnie sluchac jak malo ktory facet ale tez jak twoj Józek ma wlasna firme:) A mowisz do niego czesto po imieniu???

Gość mamuska......
mowimy do niego od lat josi (czyt, dżozi) heheheh albo joseph czyt. dżozef) to dla tych ktorzy z maja problemu z jezykami i czytaniem ze zrozumieniem :P

mój tata ma na imię Eugeniusz...wszyscy mowią na niego Gieniu...mój tata zawsze się śmieje że nie liczy się EU tylko reszta,czyli GENIUSZ :D

Gość mamuska......
julio jak sie wsydzisz mowic do niego po imieniu to mow np giani. giovani etc :)

Gość mamuska......
dla mnie giani to italia piekna goraca i namietna hehehe nie znam zadnych cyganow wiec mi sie tak nie kojazy :)

ale przyznam szczerze ze tez nie chciałabym aby mój mąż miał na imię Gieniu ;)

Gość zwykły Polak
Eugeniusz to tak dostojnie jak Dariusz, ale Gienek... faktycznie obciach. Niech po prostu używa Michała, nie rozumiem czemu go przedstawiasz jako Gienka.

Gość lm link
mój ma Zbigniew :) na poczatku tez rzadko mówilam mu po imieniu ale jakos sie przyzwyczaiłam i juz jest dla mnie normalne wiec nie ma co patrzec na imie ;)

Gość mamuska......
zawsze mila....... olgierd mnie sie bardzo podoba :)

Znam kolesia ktory ma na imie Arek a wszyscy znaja go jako Michala. Moj facet uzywal tego nieszczesnego Gienka i malo kto zna go jako michala wiec to chyab nie mialo by sensu bardfzo

Gość mamuska......
julio mimo twojego mlodego wieku jestes bardzo rozgarnieta kobietka :) gratulacje!

Gość katrines313131
to wymyśl jakieś inne zdrobnienie w stylu Dżeniu, albo Dżeniusz i tak do niego mów. Takie żeby się wszystkim podobało i luz. Ewentualnie zawsze mówcie do niego Michał tak jak ma na drugie i to przylgnie na stałe.

Gość lm link
30 :) ale i znam Zbyszka który ma 17 lat. takze przyzwyczaiłam sie juz do tego imienia choc na poczatku było dla mnie troche smieszne ;)

Gość gynn
taak olgierd to fajne imie :) znam jednego i mowimy do niego Oli ... :)

no widzisz tobie się podoba a mnie nie;) Przedstawiaj go całym imieniem i nie panikuj:) Imię to imię:) Zbyszek też ujdzie (nawet lepszy niz Geniusz;))

Gość lm link
dla mnie Zbyszek to juz jest normalne imie takie jak Michał, Łukasz itp to chyba kwestia przyzwyczajenia. ale na poczatku tak jak u autorki przedstawił sie zupelnie innym imieniem dopiero po 2 tyg sie przyznał;) wiec nie wiem czy tu chodzi o nas(dziewczyny) czy raczej o nastawienie samego wlasciciela imienia

Gość mamuska......
katrines DŻENIUSZ jest niezle :) widzisz julio fajna jestescie para i sie kochacie a to jest nahwazniejsze :) kolezankami sie nie przejmuj na bank ci zazdroszcza

Panikować to nie panikuję ale jest mi przykro czasem slyszac te podsmiewanie. Smieja sie z jego imiena to tak jakby robili to ze mnie. Bo on jest mi najblizszy

Gość w kalendarzu XP
często są śmieszne imiona:P

Gość karykatura diabłaa
a ja mam na imie Żaneta, to dopiero skaza xd wolałabym właśnie Julia, bo to ślicze imie :)

Gość lm link
moj tak samo;) jego bracia i siostra maja "normalne" popularne imiona i nie moze sie pogodzic ze on dostal Zbigniew. no ale coz moja w tym glowa zeby pokochał to imie tak jak ja ;)