Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yugvnv

ściana szczytowa zimno

Polecane posty

Gość yugvnv

czy ma ktoś w pokoju ścianę szczytową i ma tak zimno jak ja w pokoju? dodam,że jest to parter w bloku.Przy tej ścianie i przy drzwiach balkonowych podłoga zimna jak lód.Blok ocieplony.Nie wiem co robić

Gość kupić styropian i wyłożyc nim
ściane. bedzie ciepło

Gość kroooolowa snieku
ciesz sie ze nie masz w nocy w pokoju 9 stopni tak jak ja a w dzien gdy jest palone max. 15 stopni

Gość yugvnv
od wenątrz?a nie zrobi się grzyb? na tej ścianie w roku zbiera się pleśń ,po drzwiach balkonowych scieka woda na parkiet

Gość yugvnv
juz zrobiliśmy co się dało,podkleiliśmy uszczelki dodatkowe ,okna mąż wyregulował na zawiasach,uszczelnił silikonem co się dało.Jednak zimno ciągnie od drzwi balkonowych i od tej szczytowej ściany,dosłownie jakby wiał wiatr przy podłodze pomiędzy listwami .Dziwi nas,to bo ściana jest od zewnątrz oiceplona styropianem

Gość jdjsllojnbhhh
zbiera się woda bo nie ma wentylacji-wszytsko masz uszczelnione

Gość :)):)
Plastikowe okna to mój błąd życiowy :O Też woda scieka, grzyb się robi, a jak odszczelnione to zamarznąć można. Też mam szczytową ścianę. Teraz ocieplaną w październiku. Osobiście musiałam pilnować żeby nawiercenia zrobili bo samo ocieplenie to lipa. I ja pilnowałam to rtlko na moim piętrze wiercili odpływy haha a na innych nie. Debilny kraj

Gość yugvnv
:)):) Plastikowe okna to mój błąd życiowy Też woda scieka, grzyb się robi, a jak odszczelnione to zamarznąć można. Też mam szczytową ścianę. Teraz ocieplaną w październiku. Osobiście musiałam pilnować żeby nawiercenia zrobili bo samo ocieplenie to lipa. I ja pilnowałam to rtlko na moim piętrze wiercili odpływy haha a na innych nie. Debilny kraj możesz mi napisać,co to są te odpływy?

Gość yugvnv
bo właśnie widzę,że to ocieplenie bloku nic nie dało