Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

chloe2323

reczne robotki

Polecane posty

dziewczyny czy lubicie robic swoim facetom dobrze za pomoca reki? ja uwielbiam i bardzo mnie to podnieca, zwlaszcza kiedy nie mozna uprawiac seksu ahh:D wypowiedzcie sie co sadzicie na ten temat ;;D

Gość intim
Moja kolezanka z pracy tez mi od czasu do czasu robi masaz reczny. Mi sprawia to duza przyjemnosc a ona lubi patrzec jak tryskam.

Gość jowinka
ja uwielbiam wszystkie zabawy z jego sprzetem,ale sama siebie tez potrafie w ten sposob niezle zadowolic

Gość intim
Czasem masujemy sie wzajemnie, ona masuje mi penisa i robi loda na zmiane a ja robie jej palcowke.

Gość intim
Moja kolezanka uzywa do masowania mojego czlonka olejku dla dzieci. Smaruje olejkiem rece i zaczyna masowac mojego penisa. Pozniej tak naoliwionego wsuwam jej w cipke.

Gość kira14tka
Czy majac 14 lat mozna zrobic facetowi masaz, albo to tez zabronione? Czyli dopiero od 16 lat.

Tak - masowanie, ale tylko z żelem. Uczucie jest o wiele przyjemniejsze. I nie zapominajcie wtedy również pieścić jąder. A jeśli facet to lubi, to możecie również wsunąć mu paluszek w tylek.

Gość kira14tka
Nie zrozumiales pytania. Seks w Polsce jest od 16 lat dozwolony. A ja nie chce seksu, chce zrobic masaz.

@kira: Nie odpowiadałem na Twoje pytanie, tylko odnosiłem się do wypowiedzi Chloe. Mając 14 lat nie powinnaś przebywać na tym forum.

Gość kira14tka
Czy ty widziales juz gola 14tke? Z wygladu powiedzialbys ze ma min 18.

SKARBIE OD RAZU CHUJ MI STANAL. WYSTARCZY , ZE MI DOTKNIESZ A BEDE GOTOWY DO RUCHANIA. TAK MNIEJ WIECEJ ZE 2 GODZINY POBIEGAM , A POZNIE BEDE GOTOWY DO JEBANIA. ZADZWON GDZIES TAK OK. 12-STEJ TO UMOWIMY SIE NA KONKRETNA WIZYTE CZYLI -JEBANKO. OTO MOJ NUMER: 605 399 185. CZEKAM.......

Gość kira14tka
Tylko do reki, cos takiego jak zabawa w doktora. Moja kolezanka miala juz rece.