Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona__33

jak przełamać wstydliwość?!

Polecane posty

Gość Ona__33

Witam. Mam taki dziwny problem nie wiem jak go przelamac ... Wszystkie moje koleżanki maja już chlopaków lub cały czas z jakimiś sie spotykaja... ja natomiast też chciałabym sie spotykać z jakimiś, ale jak już jestwm w towarzystwie chłopaków to czuję się bardzo niezręcznie, nagle juz nie chce miec chlopaka nie wiem jak sie przy nich mam zachowywac, na pytania od nich odpowiadam troszke nerwowo i czasami bez zastanowienia... kiedy napisze do mnie chlopak to piszę z nim, ale kiedy chce sie juz spotkac ja to odwlekam, boję sie spotakc, ze będzie np drętwo albo cos w tym stylu... Nie potrawie tez przelamac tego zebym to ja napisala czasami pierwsza sms tylko zawsze czekam az chlopak napisze przez co stracilam juz sporo kontaktow... Często tez myśle sobie co powiedza inni gdybym np z kims zaczela chodzic... Czekam na jakies rady:)

Gość Ona__33
może i masz racje, ale raczej ogólnie trudno mi sie odnaleźć w towarzystwie chłopaków...

Gość jak przełamać strach
Oznaką, że Fansófka tworzy się przy rurce mrokowej w zbiorniku spłuczki od kibla jest pojawienie się pestki od jabłka na wewnętrznej ściance kibla oraz żółtego pasma osadu na muszli w miejscu, gdzie wlatuje woda ze spłuczki do kibla. Później z rurki mrokowej zaczynają wychodzić bąbelki powietrza z mrokową regularnością, po czym pojawia się mała końcóweczka na złączu rurki we spłuczce, która ma kolor ciemno miedziany. Końcóweczka ta zaczyna się stopniowo wydłużać w wyniku papkowania. Przy dalszym uporczywym papkowaniu wydłuża się coraz szybciej by w końcu ókóć papkującego. W przypadku pozostawienia utworzonej końcóweczki w spokoju i nie denerwowanie jej papkowaniem nie powinna się wydłużyć!