Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bagno

Czemu w sobotni wieczór soiedzicie na necie a nie jesteście wśród znajomych?

Polecane posty

zwykła Polka-Ciało się starzeje zaraz po okresie dojrzewania

hooyowo sie dzisiaj czuje-Ale zazwyczaj to facet poznaje dziewczynę i przełamuje te pierwsze lody(bez podtekstów i złych skojarzeń;)) więc czemu ty byś nie miała zostać poderwana przez jakiegoś faceta?

Gość ksjn
-nie mam chłopaka -znajomi: -albo wyjechali -albo mają mnie w dupie -albo ja mam ich w dupie Poza tym jest tak straszliwie zimno, że jedyne o czym marzę to gorąca kąpiel, ciepła flanelowa piżama, gorące kakao i pod kołdrę ;) i spędzić tak wieczór z książką w dłoni

Gość hooyowo sie dzisiaj czuje
bo nigdzie nie chodze, a nigdzie nie chodze bo nie mam z kim. i tak samo jest z poznawaniem przyjaciol - nie mam ich, bo nigdzie nie chodze, a nigdzie nie chodze, bo ich nie mam. i jak to zmienic?

Gość HaibaneRenmei
bo brzuch mnie boli ;/

Gość greczynk a z odzysku
gorace kakao:) o matko... grzaniec albo drin :P)

Gość ksjn
Mam pić sama alkohol? Nie uznaję czegoś takiego, nigdy nie piłam sama ze sobą i nigdy nie będę. Alkohol tylko z kimś.

Gość wczymproblem?
w sumie to jestem zestresowany i napilbym sie wodki, ale nie moge bo musze wciaz czekac na to by po nia pojechac:/

hooyowo sie dzisiaj czuje-A więc jednak jesteście dobrani bo obydwoje nigdzie nie wychodzicie.Więc w czym ci nie pasuje?A na spacer to pewnie za zimnie mu dzisiaj było żeby z tobą pójść,chociaż powinien dla swojej miłości się poświęcić i pójść z tobą na te spacer

Gość aaaaaaaaalllaaaaaaaaaa
Jak nie miałam chłopaka to przecież musze być dziewicą :P

ksjn-A to żeby gdzieś iść to trzeba zawsze pić?Nie można być trzeźwym?

Gość ty autorko, ja siedzę
na d... nie na necie.

aaaaaaaaalllaaaaaaaaaa-A kto powiedział że musisz?Dzisiaj to dziewczyny zazwyczaj tracą dziewictwo "przypadkowo",ale jak widać to nie wszystkie takie są.A ładna jesteś?

Gość ksjn
a czy ja napisałam coś takiego? Napisałam tylko, że nie piję sama do lustra w domu. W ogóle nie przepadam za alkoholem i piję go tylko okazyjnie

Gość aaaaaaaaalllaaaaaaaaaa
Jakbym była ładna to pewnie miałabym chłopaka :D Jestem pasztetem, tyle, że chudym, ale zawsze :D

aaaaaaaaalllaaaaaaaaaa-Co za szczerość,ale pewnie tak sobie to wmówisz że nawet jak ktoś się w tobie zabuja nie nie dopuścisz do swojej świadomości że możesz się komuś podobać i go odrzucisz.Po za tym skąd wiesz że jesteś pasztetem?Gdzie uzyskałaś takie informacje?I jaka jest szczegółowa definicja "paszteta"?Po za tym jak nigdzie nie wychodzisz to jak doszłaś do takiej analizy że stwierdziłaś że jesteś pasztetem

Gość hooyowo sie dzisiaj czuje
ale mi to nie odpowiada, ze ja nigdzie nie wychodze.. sama to moge se isc na spacer, ale juz do klubu czy jakiegos pubu nie.. a moj facet w takie miejsca ze mna nie pojdzie. a poza nim nie mam z kim, wiec tkwie w samotnosci z czym mi jest bardzo zle.

hooyowo sie dzisiaj cz-A dlaczego nie pójdzie z tobą na piwo do Pubu?Albo do kina czy na Pizzę?

Brzydula30-oddaj pięciu,i sięgnij po jakąś "nowość i świeżość";)

Gość ugigyftudfrdrfj
a jA nie mam internetu

Bagno probowalam ale pozniej dlugo mi sie odbijalo i pozostal niesmak:P chyba niezbyt swieze to bylo;)

Gość klimrnaaaaa
bo jestem pojebana i dziwna 🖐️

Gość usbfan
a czym sie rozni sobota od innych dni tygodnia, ze sie dziwisz ze ludzie siedza w domu? dzien jak codzien

dlatego bo nie mam chłopaka ani takich znajomych z którymi mogłabym gdzieś pójść :( z resztą już taki charakter mam samotnika, osoby niezależnej może też to jak klimrnaaaaa :D

Bo jak się jest po studiach i za oknem jest -15, a narzeczony jest w pracy do późna... to naprawdę lepiej posiedzieć w domu, pochodzić po stronkach i wypić kufel piwka niż siedzieć z koleżaneczkami w barze i słuchać ich wiecznego narzekania na wszystko i wszystkich :P

usbfan-Różni się tym że większość ludzi ma Niedzelę wolną od obowiązków i mogą zabalować:-)