Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tffffardziel

a ja pod choinkę chcę miłość :)

Polecane posty

Gość a po co ci facet
ale jak ktoś ma sporo kasy to to powinno mu wystarczyć bo raczej mało wiarygodne ze ktoś zakocha się w samej osobie a nie przede wszystkim w jego kasie ... chyba nikt az tak naiwny nie jest

Gość zerwałam się z choinki
Udawaną miłość szybko się rozszyfruje, nie każdy lubi korzystać z płatnego sexu.. więc często ludzie bogaci stoją na przepaścią samotności ,może częściej niż ci którzy mowią że są biedni..:)

Gość laleczka ale nie mattel
dostać miłość........ to oznacza bierność Autorze tematu do roboty, do podboju do szukania i na 100% się uda

Tak więc..szable w dłoń i na Berdyczów...:))))

Gość Duch Obecnych Świąt
:)

Gość Tffffardziel
Hmm po tych 4 latach jakoś przestałem wierzyć w sprawczą moc aktywnych poszukiwań :) Teraz przetestuję podejście bierne :)

Co nam po jednym duchu..:) Nam potrzebna tutaj Trójca Św. do rozwiązania problemu...:)

no to dajesz dwuznaczne sygnaly bo kilka postów wyżej napisałeś, że twkiłeś w biernym zawieszeniu od 4 lat biernosc to nie aktywnosc a zawieszenie to nie dizalanie

Gość Tffffardziel
Źle zinterpretowałaś to co napisałem. Poza tym nie napisałem, że tkwię w zawieszeniu biernym :) To, czy aktywnie szukam partnerki, a poczucie zawieszenia emocjonalnego, to dwie różne kwestie. To jest 3D, bierność/aktywność/zawieszenie/funkcjonowanie na różnych płaszczyznach ok? :P

ok. Twoj punkt widzenia - moje wnioski z mega krotkiej wypowiedzi, może błędne moze odkrywcze :P

Gość Tffffardziel
Tylko że tę dwuznaczność sama sobie dopisałaś :P Skoro napisałem, że tkwię w zawieszeniu, a później że testuję bierne podejście, to znaczy, że wcześniej tkwiłem w zawieszeniu w kontekście uczuciowym, ale aktywnie starałem się ten stan zmienić - niestety na próżno. Tak więc to raczej fałszywe odkrycie, tu nie było miejsca na żadną nieścisłość ;)

Gość urwałam się z choinki
Jacy młodzi są teraz mądrzy..:) a ja całe życie bez logicznych dowodów poszukuję ech :)

ale wkret ;) o tym, że szukałeś aktywnie moglam pzeczytac dopiero po mojej "interpretacji" Twojej wypowiedzi masz pomysl dlaczego Twoje starania nie przynosily rezultatów? zmieniales metodę?

Gość Tffffardziel
Są różne drogi prowadzące do tego pięknego celu :)

zgadzam się jednak w zwyczaju niektórych jest powtarzanie wielokrotnie tych samych czynności licząc ze za ktoryms razem przyniosa inny efekt niz poprzednio dla dokumentacji moj kolega szukal patnerki tyle ze zawsze w dyskotece.... kiepski pomysl, choc wykonanie i pomyslunek rewelacyjny no i wystarczylo ze zmienil teren "łowów" i sukces ma dziewczyne a nie przygode

Gość Tffffardziel
Laleczko ale pisałem już na samym początku o jałowych flirtach itp. :P Mniejsza z tym, fakty są takie, że bierny nie byłem i nie jestem. Dlaczego rezultatów brak? Nie wiem, może tak ciężko się spotkać dwóm połówkom banana, a może podświadomie szukam jednorożca, a może obserwując związkowe zawirowania znajomych mimowolnie trochę się emocjonalnie wyłączyłem? Trudno mi jednoznacznie stwierdzić, może wszystko po trochę gra tu rolę.

ok wiec życzę i Tobie i sobie i wszystkim spragnionym prawdziwej miłości żeby ją w końcu dostali/znaleźli/spotkali czy co tam jeszcze może tylko o nią nie walczcie zbyt zaciekle bo nie warto....

Gość Tffffardziel
powodzenia wszystkim, niech się spełni to fajne życzenie ;) ja uciekam lepiej spożytkować tę sobotnią noc :)

Z tym złotym jednorożcem to rzeczywiście byłby spełniony sen ..:)prawie, że kolorowy..:)

ciekawa byłam do jakich wniosków doprowadziła wczorajsza dyskusja.... złote jednorożce to zdecydowanie ciekawostka :D

Gówny bohater, tak jak szybko zasiał niepokój ,tak szybko pobiegł w poszukiwaniu bardziej barwnych scen życia... dyskusja utknęła w punkcie martwym.. :)

Gość dobra_wróżka_trzy_życzenia
To napisz cosik o sobie...

Gość Duch Obecnych Świąt
trzeba chcieć:)

Na razie włączcie trójkę Stare hiciorki Wolnej Grupy Bukowina nas rozgrzeją...:)

hej hej protestuje tekst o ZŁOTYM jednorożcu był Twój założyciel tematu tylko mgliscie wspominal o jednorożcu :) ale nie zlotym

Jak jednorożec to tylko złoty.. jak marzyć to na całego..:)

Gość a wintry day
tez bym chciała milość pod choinke

przyszedł czas na sformułowanie i wypowiedzenie życzenia (mam nadzieję, że można je wypisywać i to nie zapesza ;) no więc pod choinkę chcę cudownego mężczyznę ma być opiekuńczy, zakochany we mnie, wierny, zaradny, ma posiadać fajny charakter i mieć poczucie humoru, obowiązkowo wolny Kolejność dowolna byleby cechy zostały zapakowane w jednego mężczyznę w odpowiednim wieku jeśli to możliwe t bruneta