Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tffffardziel

a ja pod choinkę chcę miłość :)

Polecane posty

Gość Zunie
... oj, ja też chcę miłość pod choinkę i to taką, o której ciągle myślę.... czy ktoś spełni moje marzenia ?...... miło o tym pisać.

Gość aha i achhhhhh
ja też, ale konkretną tym razem, zdrową taką

Gość urwałam się z choinki
..A ja bym poprosiła o taką prawdziwą przyjaźń..która nie zlęknie się przeciwności losu..:)

Gość Tffffardziel
Ooo temat jeszcze żyje :D Formułowanie życzeń ma moc sprawczą. Ja już czuję, że to się stanie, pozostaje spokojnie, na pewniaka poczekać do Wigilii ;) Pamiętajcie o umieszczeniu choinki odpowiednio wysoko, żeby zmieścił się tam odbiorca Waszej miłości :D Ja spodziewam się, że będę potrzebował ok. 170 cm przestrzeni, z opakowaniem może 180 hehe :) Dla moich 196 powinno być ok. Dobranoc i udanego świątecznego tygodnia :)

Gość alamela
Och, kibicuję!

Gość Pogubiona zagubiona
Ja też się przyłączam do Twojej prośby do Świętego Mikołaja, Autorze. :-D Też chciałabym taki prezent, ale pewnie sobie tylko pomarzę...

Gość Pogubiona zagubiona
Tylko czy teraz to już aby nie za późno na wysyłanie listu do Rovaniemi? Sam dobrze wiesz, jak wolna jest nasza poczta w kraju, a co dopiero, gdy chodzi o przesłanie listu za granicę, i to w miejsce tak odludne... ;-) :-D

Gość Pogubiona zagubiona
Choć istnieje jeszcze pewna szansa - trzeba się dowiedzieć, czy Święty Mikołaj już się nie skomputeryzował, bo w końcu w dzisiejszych czasach trudno już inaczej robić interesy i pewnie jego pomocnicy już dawno dopraszali się o możliwość przesyłania zamówień drogą e-mailową. ;-) :-D :-D :-D

Gość Pogubiona zagubiona
Riddick1984 - nie rób mi fałszywych nadziei, bo miotłą pogonię. :-D

Gość Pogubiona zagubiona
Uważaj, bo w jednej mojej dłoni już czeka wałek do ciasta, a w drugiej patelnia. ;-)

Gość Pogubiona zagubiona
Riddick - skoro tak, to dziękuję za propozycję, ale z zasady nie nawiązuję kontaktów z osobami poznanymi w internecie. A poza tym na dzień dzisiejszy mam już dość mężczyzn.

Gość Pogubiona zagubiona
Dobranoc, sprytny żartownisiu. :-)

Gość Pogubiona zagubiona
I nie rób sobie tak wulgarnych żartów,bo naprawdę żadna nie będzie chciała się z Tobą umówić albo szybko zwieje, i na nic Ci będą te listy do Świętego Mikołaja. Wrrr!

Gość dzennifer pejcz
ja tez sie dolaczam do takich zyczen:D chcialabym w koncu poznac kogos, z kim moglabym cos zaczac budowac, cos normalnego, fajnego, stalego.. po prostu miec kogos bliskiego, miec w nim oparcie i byc dla niego oparciem.. :)

Gość Pogubiona zagubiona
riddick1984 "ps mowilem serio ale odrzucilas prezent". Bo widzisz, jak prezent przychodzi na tyle przed terminem, to są tylko takie możliwości: albo psikus, albo podróba, albo niewypał. :-D :-D :-D

Gość Pogubiona zagubiona
Kończę już, bo jutro nie wstanę do pracy.

Gość posłuchałam was głupia i też
poprosiłam o miłość. I dostałam. Wreszcie się zakochał. W innej. Zamiast wieszania choinki sama się chyba powieszę. 😭

Gość Pogubiona zagubiona
Jesli niespodzianka, to tylko z gatunku tych niemiłych. :-(

Gość Pogubiona zagubiona
Bo nie było czasu na jej przemyślenie. "posłuchałam was głupia i też poprosiłam o miłość. I dostałam. Wreszcie się zakochał. W innej. Zamiast wieszania choinki sama się chyba powieszę". Ojej, bardzo mi przykro...Czasem niestety sprawdza się powiedzenie: "uważaj na marzenia, bo mogą się spełnić". Też kiedyś miałam taki przypadek, kiedy czyjeś życzenia mi się spełniły i wcale na dobre mi to nie wyszło. Życzę Ci, abyś niebawem trafiła na tę swoją drugą połowę i zapomniała o tym mężczyźnie! Dobranoc.

Gość Pogubiona zagubiona
Riddick - tak to już w życiu bywa.

Gość laleczka ale nie mattel
posłuchałam was głupia i też to nie tak działa. skoro prosiłaś o miłość dla siebie to nie dla niego więc tamto się nie liczy. Najzwyczajniej w świecie pod choinkę dostaniesz jeszcze bardziej wystrzałowy model niż tamten :D. zostaje tylko aktywnie czekać :) Pogubiona zagubiona szkoda, że już na wstępie masz wątpliwości, a gdzie radosne oczekiwanie z pewnością dziecka, że wymarzony prezent już do Ciebie idzie? ps. czasem warto złamać swoje zasady skoro już dałaś chłopakowi nadzieję. Jakoś trzeba ułatwiać zadanie Świętemu ;)