Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tffffardziel

a ja pod choinkę chcę miłość :)

Polecane posty

Gość helpingones.com
POMOŻEMY POMAGAMY POMOGLIŚMY www.helpingones.com

Gość laleczka ale nie mattel
urwałam sie z choinki ja na dzisiaj poproszę o zdrowie!! bycie przeziębionym i wyłączonym z normalnego życia jest denerwujące

czy znacie jakieś fajne lekkie komedie - mogą być stare bo b. mało oglądam. Tak tak mogą być romantyczne ale niekoniecznie

Gość urwałam się z choinki
Ja mogę na okrągło oglądać "Rejs" i Miś" i" Buena Vista Social Club"... Życzę Tobie szybkiego powrotu do zdrowia.. a na czas choroby opiekuńczych duszków...:) http://www.youtube.com/watch?v=6JEdf7XsV5g

Gość Tffffardziel
Komedia i może być stara - proponuję Dzień Świstaka, będzie też w tematyce tego topicu :)

wszystko ok tylko ja już je widziałam.Zgadzam się są fajne ale.... wracam do zdania pierwszego. Chce czegoś czego zakończenia nie znam

Gość posłuchałam was głupia i też
Dzięki :O Na razie jest mi strasznie źle. Jeśli spotkam model lepszy od tego, którego kocham, to to będzie wniebowzięcie chyba :D Miłego dnia, będę was podczytywać dalej

myślę, że miałam bardzo podobną sytuację do Twojej - zauroczył mnie wspaniały facet i mówiłam tylko ten żaden inny. Byłam nakręcona na maxa taj jak tylko zakochana kobieta potrafi ;) Jak się po czasie okazało (nie byliśmy razem, po prostu byliśmy w bliskich przyjacielskich stosunkach. Wtedy przysparzało mi to dodatkowych cierpień ale nie potrafiłam z tego zrezygnować.)też ma wady też jest "tylko" człowiekiem a nie Panem Idealnym i tak lepiej bo panów idealnych nie ma :) Dla pocieszenia powiem, że ja z tym Panem nie jestem ale widz wokół siebie wielu innych fajnych mężczyzn, wystarczy odczarować tamto zauroczenie przepraszam, że tak rozbudowanie ale muszę sobie pogadać :D

Gość urawałam się z choinki
Rozumiem ,że wszyscy ,ze spełnionymi marzeniami siedzą przy choince w i w romantycznym nastroju kontenplują ten cud....? :)

hej "urwana" jak u Ciebie? u mnie nawet sie zapowiadalo dobrze zobaczymy co bedzie

Gość urwałam się z choinki
Ja poczekam do następnej choinki za rok...:) Może jeszcze latem jakaś perseida wymarzona spadnie... na razie uzbrajam się w cierpliwość..:) A tak w ogóle to Radosnych Świąt życzę Wszystkim..:)

ja poczekam co te pryzniosa w koncu dzs - jutro tez sa chwilowo ide spac

wiedizałam, że w zeszłym roku pod choinkę prosiłam o miłość. No i co no i w tym roku też proszę. Może moje prośby będą bardziej skuteczne niż te ubiegłoroczne?

Gość ja chce konkretnie
Jacka dziękuje

Gość snowboard
a ja chcę być dalej szczęśliwa, umieć się cieszyć z tego co mam i dostawać więcej miłości :)

życzenie ciągle to samo.... Coś ten Święty nie rychliwy ;)

Gość mam podobny staż
jak autor:P i taki prezent byłby najpiękniejszy

Gość mężatka...;)
kurcze, a ja mam odwrotnie ! mam swojego faceta (męża), dla którego byłam dzisiaj najsmaczniejszym daniem (tak mi powiedział ), a na dodatek wciąż mam propozycje od innych fajnych facetów, którym się wydaje, że byliby lepsi od mojego, już mnie to męczy i myślę o samotności na serio :(

Gość mam podobny staż
facetów kręcących się od huhu:p ale mnie nie kręcą,interesuje mnie tylko coś "prawdziwego"

Gość mężatka...;)
chyba powinnam napisać poradnik co działa na facetów...choć u mnie to działa niechcący, żadnej premedytacji nie używam...

Gość średnio rozgarnięta osoba
płci piękniej,wie co działa,tylko że tu piszemy o miłosci a nie o tym jak manipulować facetami nie pisz poradnika,no przeczyta jeden z drugim i stracisz "branie" ja mam to "cos":) ot tak od natury dostałam, nie muszę nimi manipulować

Gość WESOŁYCH ŚWIĄT :)
ja nie mam choinki...:) ale mam Marzenie... 😘

Gość mężatka...;)
też mam to ,,coś,, ale zauważyłam pewne zależności...co facetów intryguje, zaciekawia i rozkochuje. Ja już mam faceta i nie potrzebuję nikogo dodatkowego ale żal mi kobiet , które myślą, że ktoś odgadnie ich pragnienia, nie uśmiechną się do nikogo, przemykają szybko do domu by się ukryć, udają samowystarczalne a na forum się okazuje, że są nieszczęśliwe i chcą miłości. Na miłość trzeba zrobić miejsce w sercu i być gotową(ym) na nią, samo pragnienie będzie zawsze tylko pragnieniem... Wesołych Świąt :)

Wiecie co jest straszne. To kolejny rok z taką samą prośbą. Wiele innych rzeczy sobie poukladalam ale tego nie potrafię. ...

Gość gość
Chlopa? ;-)

No, właśnie faceta ogarnąć sobie nie umiem :)

Gość gość
Ja chce 30 mln w Lotto.