Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaja19

Czy powinnam się bać?

Polecane posty

Gość onaja19

witam mój facet jest za granicą,pogodziliśmy się tzn wrócił do mnie po 7 nmiesięcznej rozłące.Niedawno mial urodziny i jego "koleżanka" z anglii napisała mu "KOCHANIE":( Ona ma zdjęcie z nim on z nią na dyskotece sa stare,pytałam o nią ,mówił że ledwo ją zna;/Czy osoby które ledwo się znają piszą do siebie kochanie? POMOCY:(

Gość onaja19
trudno się nie angażować gdy kocham go 3 lata :( Strasznie mnie to zabolało ;(

Gość To zawsze powoduje strach
Oznaką, że Fansófka tworzy się przy rurce mrokowej w zbiorniku spłuczki od kibla jest pojawienie się pestki od jabłka na wewnętrznej ściance kibla oraz żółtego pasma osadu na muszli w miejscu, gdzie wlatuje woda ze spłuczki do kibla. Później z rurki mrokowej zaczynają wychodzić bąbelki powietrza z mrokową regularnością, po czym pojawia się mała końcóweczka na złączu rurki we spłuczce, która ma kolor ciemno miedziany. Końcóweczka ta zaczyna się stopniowo wydłużać w wyniku papkowania. Przy dalszym uporczywym papkowaniu wydłuża się coraz szybciej by w końcu ókóć papkującego. W przypadku pozostawienia utworzonej końcóweczki w spokoju i nie denerwowanie jej papkowaniem nie powinna się wydłużyć.

Gość onaja19
jest polką :( Własnie mu napisałam o tym co przeczytałam ,pewnie i tak sie nie dowiem prawdy tacy są faceci :(

Gość Puckowa
Że niby afera o to całe "kochanie"?Ja tak mówię do wszystkich,mój facet mówi tak do swooich koleżanek...o nazewnictwo bym się nie czepiała ;)

Gość onaja19
Ma nawet z nim zdjęcie stare są ale podpisała je jako " z nim bawię się wszedzie dobrze nawet tutaj" tERAZ WIEM ŻE ICH COŚ ŁĄCZY.

Gość Puckowa
O nie,straszne.

eee tam, chyba srasz po gaciach.. facet mowi ze nawet jej nie kojarzy, zapewnia cie, czy masz podstawy nie wierzyc w to co on mowi? Czy to sie przypadkiem nazywa brak zaufania? A czy zaufanie nie jest podstawa zwiazku? mi tez czasem zdarzy sie napisac do kolegi kochanie slonce itp, nie znaczy ze chce go miec czy ze jestesmy razem. Laska pewnie tak do kazdego mowi. Ja bym przymruzyla oko na to.

Gość onaja19
bardzo mi zależy i może dlatego...ja 20,on 20

Nie przesadzaj w takim razie. Poobserwuj, ale nie rob afery. To nie musi przeciez od razu zdrady oznaczac. Mowie Ci ja tez czasem tak to znajomych, kolegow pisze a nigdy w zyciu nie pomyslalabym o byciu z nimi, czy nawet flirtowaniu. Tez mieszkam w UK.

Gość onaja19
waze 95 kg mam pochwe gleboka na 6 cm i szeroka na 9 cm a moj chlopak ma penisa 21 cm a wazy 99 kg . czy mam sie bac?

Hmm, jak dla mnie laska, która pisze "kochanie" musi mieć podtekst!!! Zapytaj swojego faceta o co, chodzi, bo to jest dziwne...