Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IpoCoToWszystko?

WAŻNA SPRAWA, romans na nk. pomożecie?

Polecane posty

Gość IpoCoToWszystko?

Powiedzcie mi proszę, czy jak jestem na swoim profilu na nk i ktoś kto zna moje hasło do tego profilu, będzie chciał otworzyć w momencie, gdzie ja już jestem zalogowana to czy mu się coś wyświetli? jakiś komunikat? będzie mógł wejść?

Gość Sprawa priorytet - ważniejsza
Oznaką, że Fansófka tworzy się przy rurce mrokowej w zbiorniku spłuczki od kibla jest pojawienie się pestki od jabłka na wewnętrznej ściance kibla oraz żółtego pasma osadu na muszli w miejscu, gdzie wlatuje woda ze spłuczki do kibla. Później z rurki mrokowej zaczynają wychodzić bąbelki powietrza z mrokową regularnością, po czym pojawia się mała końcóweczka na złączu rurki we spłuczce, która ma kolor ciemno miedziany. Końcóweczka ta zaczyna się stopniowo wydłużać w wyniku papkowania. Przy dalszym uporczywym papkowaniu wydłuża się coraz szybciej by w końcu ókóć papkującego. W przypadku pozostawienia utworzonej końcóweczki w spokoju i nie denerwowanie jej papkowaniem nie powinna się wydłużyć.

Gość a ja mam meble
nic mu sie nie wyswietli i spokojnie wejdzie . A po co chcesz wchodzic komusna profil ?;)

Gość h3krhyu
nie ..osoba na ktorej profil udalo ci sie wkrasc nie bedzie wiedziala ze na nim jestes.......................

Gość IpoCoToWszystko?
na pewno nic mu się nie wyświetli? nie będzie miał zablokowanej strony? Niestety mój facet romansuje sobie z daaawną dziewczyną, wiem mniej więcej kiedy będzie wchodził na swój profil, aby jej odpisać. Nie chcę tego przegapić. muszę być na bieżąco ;-)

Gość IpoCoToWszystko?
up

Gość h3krhyu
nie zobaczy..nawet gdyby cos to nasza klasa ma tak kiepska strone i cienko u nich z serwerami ze zrzuci wine na powyzsze powodzenia w sledztwie cokolwiek to w tym wypadku znaczy a nie lepiej go rzucic????????? po co sie meczysz?

Gość nic sie nie wyswietli
wchodzilam swojemu na nk i nic mu sie nie wyswietlilo mimo ze wtedy byl na swoim koncie. Wchodzilam tez na konto kolezanki, ktora siedziala obok na swoim koncie i tez jej sie nie wyswietlilo. Takze to sprawdzone

Gość IpoCoToWszystko?
dzięki, no to śledzę......... ale żebyśmy się dobrze zrozumieli: ja pierwsza wchodzę na jego profil i czekam ukryta ;-) i on zaraz pewnie też się będzie logował, więc NORMALNIE ZALOGUJE SIĘ, TAK? dodam tylko, że ta kobieta napisała do niego wiadomość, nie mogę jej pierwsza otworzyć, bo facet się zorientuję, że coś jest nie tak. czekam więc jak przytajony tygrys ukryty smok ;-)

Gość IpoCoToWszystko?
up

Gość Amamag
Ale humorek ci dopisuje, widze..

Gość IpoCoToWszystko?
przecież się nie rozpłaczę :-) narazie....

Gość IpoCoToWszystko?
No właśnie jeszcze nie wiem co, facet musi pierwszy otworzyć wiadomość.

Gość polococtaaa
mow na biezaco co i jak ;p bo jestem ciekawa;p tez kiedys mialam taka sytuacje i potem sie roztsalismy bo okazlao sie ze mnie zdradzal hehe

Gość ?i co i co
masz już coś?

Gość IpoCoToWszystko?
up

Gość IpoCoToWszystko?
up

Gość IpoCoToWszystko?
dzięki

Gość IpoCoToWszystko?
pozwolę sobie zadać jeszcze jedno pytanie: czy w jakiś "cudowny" sposób można przywrócić wcześniejsze wysłane i odebrane wiadomości, a później usunięte już z kosza? lub tylko spojrzeć do nich ;-)

Gość poniżasz się dziewczyno
węx daj już sobie spokój :o:o

Gość IpoCoToWszystko?
dlaczego poniżam? upewniam się tylko, a ty nie chciałbyś wiedzieć co ktoś knuje za twoimi plecami?

Gość kxmcvxcxcx
te Twoje uśmieszki oznaczają, że się przy tym świetnie bawisz? ja bym taka wesoła nie była od razu bym się rozstała z nim no chyba, że on rozmawia o neutralnych sprawach a Ty to tylko określasz jako "romansowanie"

Gość IpoCoToWszystko?
sprawy są na wpółneutralne. a moje uśmieszki....no cóż, do śmiechu mi nie jest.

Gość poniżasz się dziewczyno
Jakbym chciała wiedzieć, to zamiast szpiegować i knuć zapytałabym wprost. A jeśli mimo mojej wiedzy okłamałby mnie, zostawiłabym go bez słowa. To co robisz to poniżanie się.

Gość xxxxxdddxxxxddd
ja cie doskonale rozumiem,sama rowniez zyje wedla zasady,ufaj...i kontroluj,bo zycie mnie nauczylo ze faceci kreca,i zacieraja slady po sobie,graja niewinnych,malo tego w swojej bezczelnosci tobie zarzucajac ze sie puszczasz...ech...szkoda slow,ale jak sie upewnisz,to pamietaj,nie wybuchaj,obserwuj! i dopiero gdy sie na tyle rozwinie to zrob dym i kopnij go w zad....bo inaczej bedzie znal twoje metody,bedzie ostrozniejszy ,nadal bedzie sciemnial,tyle ze juz go tak latwo nie nakryjesz.ktos kto raz krecil,zawsze to bedzie robil.powodzenia

Gość SDFCRGRT
przyjrzyj się ich rozmowie, masz racje.Trzymam za Ciebie kciuki, wierze,że wszystko będzie dobrze.

Gość xxxxxdddxxxxddd
jak sie poniza??? czym?? sprawdza,kontroluje,zdobywa dowody...i chce zrobic to jak najdyskretniej,dlatego nas sie pyta o rade,nijak sie to nie ma do ponizenia,nie uzywaj slow ktorych znaczenia nie rozumiesz do konca ,bo zupelnie sa nieadekwatne do sytuacji.

Gość kxmcvxcxcx
co to znaczyz na wpółnaturalne?? daj przykład