Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chcę być porządny

Skorzystam z okazji i zapytam

Polecane posty

Gość Chcę być porządny

Spotykam się od miesiąca z bardzo fajną dziewczyną, która się chyba zakochała we mnie po uszy. Ostatnio poznałem jeszcze lepszą dziewczynę i chciałbym jakoś się wycofać z umawianiem z tą pierwszą. Jak to zrobić, żeby nie cierpiała ?

Gość okazje sa po to by korzystac
nie da sie :o

Gość Chcę być porządny
Szkoda mi tej pierwszej :(

Gość okazje sa po to by korzystac
a pozniej bedzie Ci szkoda tej drugiej :(

Gość zapach pomarańczy...
Skorzystam z okazji i ci odpowiem, każda dziewczyna' którą wybierzerz będzie miała pecha, że trafiła na takiego życiwego niedojdę jak ty. Wybieraj, przebieraj wolno ci. W sprawach fizycznych uczuć masz szerokie pole do popisu. Ważne, żebyś wybrał najlepszą samicę, a najlepsza, to pokieruje twoim umysłem tak, jak sama będzie chciała. Powodzenia:P

Gość rewrwrwre
normalnie z nią zerwij i tyle. lepiej teraz niż potem.

Gość Poskramiacz wyspany
o fu! no co za pedał, to na nas najeżdżacie, że kręcimy z paroma na raz, ale jak tylko pojawi się lepszy model na horyzoncie to adio uczucia

Gość Poskramiacz wyspany
ale jak wam pojawi się lepszy model baby czyt. ładniejsza

Gość a jeżeli tak
Tak już w życiu jest, czasami jesteśmy porzucania a czasami porzucamy my. Trzeba przez to przejść bo zawsze cierpią obydwie strony. Iść za głosem serca nie zapominając o zdrowym rozsądku. A jakważniejsze nie kłamać ani sobie ani tej drugiej osobie.

Gość kolina dziewczyna
weź tą pierwszą wsadź do pojemnika z formaliną może się jeszcze przyda:)

Gość Ameliaaaaa
no tak... zostawisz pierwsza ... bedziesz z ta druga pare miesiecy , a potem stwerdzisz, ze jednak ta pierwsza była lepsza i bedziesz tutaj pytał co zrobic zeby do niej wrócic ..... ech faceci ;)

Gość zegarynkaa
ehh ... no szkoda troche dziewczyny, następnym razem jak nie jesteś pewny uczyć to się za bardzo nie angazuj albo od razu powiedz dziewczynie jak sprawa wygląda. Zerwać musisz jakoś delikatnie, ale bez tekstów ze zasługuje na kogoś lepszego albo że potrzebujesz większej przestrzeni. Tu już musisz sam coś wymyślić, to Ty ją znasz :) powodzenia :)

Gość Chcę być porządny
Odgrzewam kotleta

Gość Chcę być porządny
Skorzystam z okazji i ci odpowiem, każda dziewczyna' którą wybierzerz będzie miała pecha, że trafiła na takiego życiwego niedojdę jak ty ????????????

Gość nie da się zrobić
jeśli jej zaczęło zależeć to nie unikniesz tego że jej będzie przykro. Ale lepiej żeby się już teraz dowiedziała, niż żebyś miał się spotykać z obiema. Po prostu jej powiedz, że to nie to i tyle.

Gość nie da się zrobić
aaaaa, no i nie schlebiaj sobie - zakochać się po miesiącu? Co najwyżej się mogła zauroczyć ;)

Gość Chcę być porządny
nie da się zrobić aaaaa, no i nie schlebiaj sobie - zakochać się po miesiącu? Co najwyżej się mogła zauroczyć Zaangażowała się za bardzo :(

Gość nie da się zrobić
oj dajcie spokój, najeżdżacie na niego jak by nie wiem co się działo :O Nigdy nikomu się nie zdarzyła taka sytuacja? Dobrze że ma na tyle sumienia, że przynajmniej myśli o tej dziewczynie i nie zamierza jej oszukiwać.

Gość potem rzuci tą pierwszą
a ta druga po miesiącu mu powie że nic z tego nie będzie bo spotkała jeszcze przystojniejszego chłopaka z większym penisem i droższym samochodem.

Gość nie da się zrobić
no więc będzie jej przykro, będzie cierpieć - ale tego nie unikniesz. Tylko czasem nie wyskakuj jej z tekstami typu: "znajdziesz sobie kogoś lepszego/nie zasługuję na ciebie/ zostańmy przyjaciółmi" - bo to straaaasznie wkurwiające jest :P

Gość nie da się zrobić
aaa no i zastanów się dobrze, żeby się nie okazało że faktycznie po następnym miesiącu będziesz chciał wrócić :P

Gość Chcę być porządny
:/:/

Gość nie da się zrobić
ale że co ":/:/"?

Gość Chcę być porządny
aaa no i zastanów się dobrze, żeby się nie okazało że faktycznie po następnym miesiącu będziesz chciał wrócić Jak mam to zrobić ? Umawiać się z dwoma przez kolejny miesiąc ?

Gość nie da się zrobić
Oczywiście, że nie. Zastanowić się już teraz, a nie przez kolejny miesiąc.