Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krem garnier

dlaczego Polacy zyjacy w kraju

Polecane posty

Gość krem garnier

sa tak nie tolerancyjni do Polakow zyjacych za granica.Sposob myslenia jest krytykowany.Zalozylam jeden temat i chcialam postronnych odpowiedzi a przeczytalam ze robie prowokacje,ze jestem tepa itp.Czy w Polsce szczytem wszystkiego jest dorobienie sie mieszkania i co roku zagraniczne wakacje.Czy Polacy nie moga zrozumiec ze ludzie na zachodzie zarabiaja tak ze sa w stanie odlozyc i ze stac ich na wiecej niz wyzej wymienione.To co na zachodzie jest na porzadku dziennym to w PL jest abstakcja.Dlaczego nie otworza sie na nowe pomysly.Dlaczego sa tak nieuprzejmi.Chcialam wrocic do Pl za pare lat, chcialabym zainwestowac pieniadze ale taki sposob myslenia i wypowiedzi mnie przeraza.Mysle ze lepiej jest inwestowac zagranica bo to napedzi gospodarke co za tym idzie da ludziom prace niz w PL.Bo Polacy nie dostrzegaja tego co im inni proponuja tylko neguja.Jestem bardzo zawiedziona.Teraz wiem dlaczego duzo ludzi mowi ze PL to chory kraj, zawsze bylam oburzona ale teraz wiem ze mentalnosc ludzi jest sto lat za...

Gość mydelko fa8969999
Powiem ci dlaczego dostajesz takie odpowiedzi: 90% tych sie siedza na tym forum to klasa robotnicza ktora pracuje w fabrykach lub sprzata lub siedzi w Polsce i wchodzi rekreacyjnie zjechac kogos na tym forum lub sie poklocic. Samo buractwo. Nie wiem o forach uk, ale jest takie jedno forum usa gdzie PRZYSIEGAM nie widzialam jeszcze nigdy ani jednej obrazliwej wiadomosci, szydzenia z kogos lub jakies ublizania czy sarkazmu. Moze czas sie przeprowadzic do usa? lol http://www.forum.usa.info.pl/

Gość krem garnier
ja mieszkam w usa:)Tok myslenia ludzi mnie przeraza

Gość krem garnier
tylko ze ludzie w usa mysla podobnie jak ja.A moj poprzedni temat byl zwiazany z pl i ludzmi ktorzy zyja w Polsce.Nie znam juz tak realiow w pl wiec chcialm normalnych odpowiedzi a spotkalam sie z chamstwem

Gość krem garnier
ps.dzieki za linka:)

Gość ElleVisnia
Ja mieszkam w Szwecji i nigdy mi sie nie zdarzylo, zeby mnie ktos wyzwal na forum, czacie, albo, ze wyzywaja sie nawazajem. Ludzie sa tutaj pomocni, otwarci. Mysle, ze to wynika jednak z rozwoju gospodarczego, wiaodmo - nie musza sie martwic o przezycie, maja pieniadze, sa pozytywnie nastawieni.

Gość kewm garnier
ale ja nie pisalam o Polakach mieszkajacych w Polsce a nie za granicami kraju:O

Gość kewm garnier
nakrecilam mowie ze Polacy z Polski sa nie mili dla Polakow ktorzy mieszkaja zagranica