Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olenka6969

przykra sytuacja z rodzicami i chłopakiem

Polecane posty

Gość Olenka6969

hej mam taki problem ostatnio moi rodzice przyłapali mnie na seksie z moim chłopakiem on ma 18 lat ja 16. zrobili straszną awanture jakby było o co, teraz nie mogę się z nim spotkykac co mam zrobic zeby oni mi zaufali i zebym znow mogla sie z nim spotykac?

Gość ludzie a w szkole
chyba bym Ci niezle wpierdolila gdybys byla moja corka ;/ Frugala bys po scianach ... seks jest dla doroslych, nie dzieci, ktore niedawno przestaly sie bawic lalkami ;/

I jeszcze na necie siedzi :D ja bym dostawała żreć tyle żeby nie zdechnąć i wody :D i na tym kończyła by się moja rozrywka :D musiałabym siedzieć i się uczyć :D a jestem starsza od niej, więc sorry, ale Ciebie to sama bym zabiła jakbym zobaczyła Cię w takiej akcji.

Gość Olenka6969
ale to tylko pozycja 69 byla nie rozumiem o co draka

Gość Olenka6969
rodzice sa dziwni przeciez oni pewnie w moim wieku nie byli lepsi

O to mała szmato, że masz siedzieć z nosem w książkach, ewentualnie chodzić na spacerki z chłopakiem a nie lizać mu chvja 🖐️ Do kogoś nade mną O ile moja mama by to jeszcze strawiła, bp wie, że seks uprawiam, tylko pewnie głupio by jej było jakby to zobaczyła to ojciec by mnie za kudły wyciągnął a kolesia nagiego za drzwi wyje.bał :O :D a ty autorko jak chcesz się kvrwić to nie pod dachem rodziców :O

Gość Olenka6969
mam jednego stalego partnera jestesmy razem dwa i pol roku dopiero niedawno zdecydowalismy sie na wspolzycie zadne z nas nie robilo tego wczesniej. uwazam ze nie kvrwie sie jak ty to okreslilas. nie obrazaj mnie skoro nie znasz calej sytuacji

Kvrwisz się, bo po nim będziesz miała jeszcze 10 partnerów :O trzeba było chociaż do 18 poczekać kiedy będziesz już miała poukładane w głowie. Sama widzę jaka różnica jest u mnie teraz ( prawie 19 lat ) a jaka wtedy kiedy miałam 16, aż mi się śmiać z samej siebie chce. I nie jestem jakaś " inna " bo każda moja koleżanka taką różnicę widzi. No ale cóż, Twoje życie. Dziwne tylko, że Twoi rodzice też tego nie popierają, choć Twoim zdaniem to takie normalne i to ja nie znam sytuacji. Oni chyba znają, to czemu są przeciwko ?:D

Gość kapelan kafeteryjny
drogie dziecko idź umyj pupke i idź do spowiedzi a później zapomnij o tym całym seksie bo z tego tylko próchnicy dostaniesz:)

pewnie, że jej sprawa :) tylko wkur.wia mnie fakt, że uważa w tej sytuacji rodziców za dziwnych :D:D:D Niech się tam jeb.ią ale też niech nie pokazuje, że jest głupia tylko sama niech dostrzeże rację rodziców :D

w każdym razie ja się tam rodzicom wcale nie dziwię, co innego rozmawiać o seksie z dorastającą córką a co innego zobaczyć jak obrabia gałę swojemu fagasowi :D

Gość Olenka6969
nie lubie niedziel jestes niewiele starsza ode mnie i niewiele lepsza wiec nie oceniaj ok? kapelan kafeteryjny nie musisz mowic do mnie jak do 5 latniego dziecka.

Gość Olenka6969
a i co do tego ze bede miala 10 innych partnerow po nim, znasz to z autopsji? jesli tak to raczej nie ja sie kvrwie lecz ty

Gość fjalf
NieLubieNIedziel, nie wiem w jaki sposob doroslas bo slownictwo jakie uzywaz prezentuje naprawde niski poziom. Tobie tez radzialabym pewnych przemyslan nie tylko nad slownictwem ale i nad sexem bo widze, ze do niego masz strasznie negatywny stosunek skoro okreslasz go jebaniem, itp. Autorko, zrozum rodzicow. Masz 16 lat i widza Ciebie w lozku z facetem. Boja sie o Ciebie, o Twoja przyszlosc, i o Twoje zycie. Jestes bardzo mlodziutka. Zareagowali zle bo taka reakcja to nic dobrego, ale oni nie wiedza co maja powiedziec, zrobic. Porozmawiaj z nimi na spokojnie. Ja tez bym Ci powiedziala zebys sie wstrzymala z seksem chocby do 18 bo czlowiek wtedy jest naprawde dojrzalszy i inaczej patrzy sie na wiele spraw.

Gość Olenka6969
moze masz racje troche za szybko to poszlo dziekuje

Gość kapelan kafeteryjny
drogie dziecko z odpowiedniej perspektywy i 5 latek dziecko i 16latek dziecko,dorosłym staje się w momencie samoutrzymania a nie dlatego że cycki urosły,jesteś małym dzieckiem na utrzymaniu rodziców za to że tu piszesz też muszą płacić więc może zacznij dorastać zarabiając na siebie a nie od doopy strony amen :)

autorko a na jakiej podstawie wysunęłaś tezę " jesteś niewiele lepsza ode mnie " ? siedzisz pod moim łóżkiem? czekaj zajrzę :O od razmu mi kurze powycierać tam możesz.

*razu oczywiście I masz rację, jestem tylko 2 lata starsza od Ciebie choć mam więcej zrozumienia dla moich rodziców, poza tym za te 2 lata sama zobaczysz jaka ogromna różnica jest miedzy 16 a 18 latką

Gość NieLubieNiedziell
jestem pojebana i lobię lody za darmo

Gość Olenka6989
wydaje mi sie ze petting z chlopakiem nie bedzie niczym zlym, przeciez nie zajde w ciaze. lubie gdy mnie tam dotyka a sama lubie dotykac i calowac to co chowa w spodenkach heh pomimo mlodego wieku odczuwam potrzeby ktore ktos musi zaspokoic

Gość Olenka6969
wszystko to wina mojego taty :O za mocno mnie kocha:O

Gość Olenka6969
dwa powyzsze wpisy nie sa moje :) coz zrobilam to z nim czasu nie cofne...

Gość Olenka6969
najbardziej nie lubie niedziel, wtedy wieczorami tata odbywa kąpiel i zawsze wola mnie zebym umyla mu plecy a pozniej laduje we wannie i musze szukac potwora z loch ness :classic_cool: a gdy nie chce tego robic glosno na mnie krzyczy i wola drugiego tatusa i wtedy nie mam nic do gadania :(