Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patka.aaa.

ja i 38 facet

Polecane posty

Gość patka.aaa.

jestem uczennicą liceum. On jest moim nauczycielem fizyki, oj jakiegoś czasu zerka na mnie, ja się do niego uśmuecham..i zaczyna wydawać mi sie ze zaczyna mi się podobać. jest kawalerem, czy da się coś zrobić zebym mogła bardziej zwrócić na siebie jego uwagę

Gość ^w^p^o^t^r^z^e^b^j^e^
zastanów się czy chcesz się w to lądować ...

Gość patka.aaa.
chce, zawsze lubiłam starszych kolegów teraz On...nie chdzi mi o łóżko..chce po protsu zbliżyć sie do niego na tyle zeby mozna było rozmawiać jak z przyjacioelem.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaale
jakiś wysyp ostatnio uczennic zakochanych w nauczycielach :P ja Ci dam radę- próbuj.przygotowuj się na jego lekcje, zostawaj po lekcji i pytaj się o ciekawostki lub sama je przedstawiaj, ładnie wyglądaj, niby przypadkiem dotykaj go, przechodząc po schodach, patrz się słodko w oczy, uśmiechaj i maksymalnie dużo rozmawiaj

Gość patka.aaa.
On jest taki fajny, miły, inteligentny i jak dla mnie przystojny...miełam z nim kilka spięć...uśmiecha się do mnie, ale w ogóleni nie rozmawiałam z nim tak po lekcji czy coś...nie wiem jak do tego pdejść, wstydze się...

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaale
nie wstydź się i zacznij zostawać po lekcji. najlepszy pretekst to dopytanie o coś, co mówił na lekcji, rozszerzenie tematu. albo: wyczytujesz jakąs ciekawostkę i pytasz go, czy to prawda, bo gdzieś tak przeczytałaś. jemu będzie miło, że macie podobne zainteresowania, a Ty zapunktujesz. przypadkowo dotknij też jego dłoni. musisz być pomysłowa i uśmiechnięta, spontaniczna. dasz radę :)

Gość ^w^p^o^t^r^z^e^b^j^e^
Albo po prostu poproś o korepetycje ....

Gość patka.aaa.
a może na początku może powinnam dodać, ze moje liceum jest katolickie, czy to coś zmienia...bo on na prawde mi sie podoba, na każdej lecji jestem zapatrzona w niego jak w obrazek

Nie wiem czy to dobry pomysł.. Spora różnica wieku miedzy wami. Jak by zaszło coś pomiedzy wami.. ( wybaczcie za powtorzenie) Ludzie by się dowiedzieli (większosc takich przypadkow jest)i był by troche syf.. Człowieki ( żeby nie było powtórzenia :D) pomyślą, że dałaś mu się.. bo chcesz dobre ocenki u niego zbierac :P To tylko moja myśl ..

Gość FVFJKH VXJSDJSJUANAH
gomgowne je.bane do ksiazek won !!! a jak piz.da swedzi to ja umyj i niech ci ojciec wpierdoli tak zeby rowno dupa puchla

Gość patka.aaa.
ja mu nie chce dać! ja się che zaprzyjaźnić, czy to takie trudne fo zrozumienia...

Gość paszla wont
podmyj sie dokladnie

Gość doc.House na kafe
taaa zaprzyjaźnić...akurat...komu kit wciskasz? Kręci cie gość i tyle a on moze miec niezłą jazde przez ciebie, jesli zaczna się ploty, bo naucz\yciel moze wylecieć ze szkoły. Zauroczenie w nauczycielu normalna rzecz, ale bez przesady

Gość a jego marzeniem
jest zaprzyjaznienie sie z gowniara i pierdolic o pogodzie :D