Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ^w^p^o^t^r^z^e^b^j^e^

Problem (DUŻY)

Polecane posty

Cześć. Jestem z moim narzeczonym prawie od 2 lat . Mamy 9 miesięczną córeczkę. Praktycznie odkąd urodziła się mała nasze sprawy nie układają się tak jak powinny. Ciągłe kłótnie , wrzaski wyzywanie , popychanie. Mam tego dosyć ale nie mogę od niego odejść z 2 powodów : kocham go i nasza córka jest na niego bo ja jestem nie pełnoletnia ... Poradzie co mam zrobić !! A i co najgorsza podejrzewam że jestem w ciąży z 2 dzieckiem ... Co robić pomocy ...

To skoro jest tak źle,to czemu poszłaś z nim znów do łóżka?To jednak chyba aż tak źle nie jest.

A po za tym nie wiem czemu wskoczyłaś tak szybko facetowi do łóżka.Trzeba było poczekać przynajmniej do tej 18 stki

I to jeszcze bez zabezpieczenia, patologia typowo Polska :D on będzie ją napiepszał, chlał, a ona będzie bez pracy siedzieć w domu z dziećmi, ledwo wiążąc koniec z końcem, dawać mu dupy i rodzić kolejne dzieci :)

Wiesz myślałam że to co zmieni jak wyżej napisałam kocham go !!! Bardzo chcieliśmy mieć dziecko , bynajmniej ja .....

Nie lubię nadzieji Weź się zamknij . Jakoś świetnie wiążemy koniec z końcem.... Z zabezpieczeniem ...

A poza tym nie potrzebuje tutaj osób którzy krytykują . Szukam pomocy anie żeby ktoś po mnie pozajeżdżał...

Tak chciałam mieć dziecko ... To takie dziwne ...

Widać że jesteś zadufaną panienką której nic w życiu nie wychodzi i brak Ci seksu .... Tak chciałam mieć dziecko przed 18 ile razy mam Ci to napisać żeby to do ciebie do tarło ... Jesteś aż tak tempa ? Wiesz zabezpieczenia nieraz nawalają widać ze nie używasz bo byś coś na ten temat wiedziała ..

Porozmawiaj z nim, że nie chcesz aby tak dalej było. Nie chcesz tych kłutni. Kochasz Go i waszą córeczkę, Nie ma co zwlekać. Daj całuska i porozmawiaj :) Może ma jakieś problemy w pracy i dużo na głowie..

Skoro zabezpieczenie nawaliło to nie byłaś zabezpieczona, proste :D:D Skoro chciałaś mieć dziecko przed 18 to Ty jesteś tępa i ograniczona :) Teraz będziesz tkwić przy tym facecie, bo sama niczego nie masz, a on będzie Cię traktował jak śmiecia, i nie dziw się, że tak jest, skoro wie, że Cię ma a Ty nie odejdziesz ze względu na dziecko :) Seksu mi nie brakuje i w odróżnieniu od Ciebie skutecznie się zabezpieczam :) Więc pewnie dlatego nie mam o zawodnych zabezpieczeniach bladego pojęcia :D

Albo boisz się odpowiedzialności jaką niesie dziecko . Wiesz tylko że ja mogę odejść tylko nie chcę bo go kocham i zależy mi na nim znasz takie sformułowanie . No skoro sexu Ci nie brakuje to pod która latarnią można Cie spotkać ... ? Hahaha. Żałosna jesteś .

Moja pechowa trzynastka Dla mnie córka nie jest żadnym spierdoleniem życia ... A wręcz odwrotnie ona wprowadza w nie dużo radości.

Gość kafe kafe
Autorko, jak chcesz jakiejś rady albo chociaż słów otuchy to napisz jeszcze raz, ale nie w weekend. Teraz tu siedzi samo niewychowane gówniarstwo i dowartościowuje się dokopując innym. Od poniedziałku do piątku - jak urzędnicy pójdą do pracy się nudzić przy kompach na kafe - wtedy jest szansa na jakąś sensowną rozmowę.

kafe kafe Dzieki .

Zamiast rodzic kolejne dzieci, idz do szkoly; "do tarło", "sformułowanie"- żal.a milosc to nie wrzaski i popychanie, wiec o czym tu w ogole mowa??

Ja to odbieram tak: Dziecko zrobiło sobie dziecko. Mało tego: To dziecko być może ZNOWU jest w ciąży. Masz Ty dziewczyno jakieś ambicje? Cele życiowe za wyjątkiem rozmnażania się? Myślisz, że zatrzymasz przy sobie faceta rodząc mu kolejne dzieci? I co, Ty możesz odejść? Gdzie? Na garnuszek rodziców? Bez obrazy, ale dla mnie jesteś zwykłym darmozjadem i pasożytem. Niczym więcej. I nie dziwię się, że Wasz związek się sypie. Czego oczekiwać w związku z niepełnoletnią dziewczyną, która ma siano w głowie... Aczkolwiek życzę Ci wszystkiego najlepszego. Może jeszcze coś osiągniesz w życiu poza płodzeniem dzieci. I to by było tyle ode mnie 🖐️

Dla waszej informacji chodzę do szkoły i świetnie mi idzie . A tak nawiasem mówiąc to niektóre 'dzieci' potrafią lepiej zająć się dzieckiem niż nie jedna dorosła. Przynajmniej nie zabiłam ani nie wyrzuciłam córki tylko ją pokochałam i wychowuje .

Gość NieLubieNiedziell
nie lubie niedziel-ale ty brzydka jesteś i naucz się pisać "pieprzy"

Nie lubię niedzieli wstydzisz się pokazać swoja twarz ...

i bardzo ci sie chwali to, ze w tak mlodym wieku zajmujesz sie wlasnym dzieckiem odpowiedzialnie i ze je tak kochasz. tylko, ze zycie nie polega na rodzeniu dzieci i byciu z facetem. zwlaszcza takim, ktory cie wyzywa i popycha, kumasz? skoncz szkole i znajdz prace, zebys miala cos swojego,swoja niezaleznosc , a nie tylko na kims polegasz, bo mozesz tego gorzko kiedys zalowac. a skoro wy sie wyzywacie, szarpiecie, klocicie i co tam jeszcze to dziecko i tak szczesliwe nie jest i nie bedzie, wiec nie wiem, czym sie tu szczycic