Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pytajnik000

Katowice - dobry ginekolog prywatnie pilne

Polecane posty

Cześć. Proszę o jakieś namiary na dobrego ginekologa z okolic Katowic, najlepiej prywatnie. Jeśli to również nie problem prosiłabym o napisanie mniej więcej ile sobie liczy za wizytę. Dziękuję

Gość boszeeeeeeeeeeeeee
prof. Jerzy Sikora - 300 zł za wizytę na ul. Lisieckiego 4

Gość dlakjg;oaijgioahagi
trzy stówy za 1 wizytę , o żesz w morde .....!!!

Gość gośka co ma ktośka
dr włodzimierz migacz dyrektor szpitala na raciborskiej swietny lekarz, koszt wizyty ok 100 zł przyjmuje na żelaznej, III p, telefon 609 044 043

Ja Ci mogę polecić dr Michała Gawlika. Przyjmuje w Luc medzie na ul. Sokolskiej 29, tel. 0-32/ 775 90 60 Zajebisty lekarz ze świetnym podejściem i przede wszystkim kompetentny. Odpowiada na wszystkie pytania. Nie wiem ile bierze za wizytę, bo ja bylam u niego w innej przychodni. Tam placilam 50 zl. Mysle ze w lux medzie cena bedzie podobna.

gawlik super tylko 1 ale pracuje w bytomiu :((( w luxmedzie wizyta rok temu 70zl

Przyjmuje też na Przełajce. Tam płaciłam kiedyś 50 zł. Po nowym roku też się wybieram. Ciekawe ile skasują za wizytę. W każdym razie te 70 zł to też nie jest jakoś szczególnie wygórowana cena.

Gość ja polecam.....
dr.Jolanta Dynia,przyjmuje w gabinecie w domu na ,,ptasim osiedlu,,doskonaly fachowiec,rzetelna i kulturalna...o co ciezko u wiekszosci ginekologow,sa opryskliwi lub ignoruja pacjenta,a ona cierpliwie wszystko wyjasni,to lekarz z powolania,z wielopokoleniowa tradycja ,nie jest nastawiona wylacznie na kase,telefon powinnas znalezc w ksiazce telefinicznej

Gość gość
Ja chodzę do super ginekologa w www.medis.pl. Wszystkie badania zlecają bez najmniejszego problemu. Jestem zadowolona bo widzę, że ktoś się mną dobrze zajął.

Gość gość
Też trafiłam na Serafin Clinic i jestem bardzo zadowolona

Gość gość
Znam! Miałam bardzo dobrego lekarza prowadzącego z Serafin Clinic.