Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karoolina17.

Duzy problem, nie wiem co robic.

Polecane posty

Gość karoolina17.

Mam chlopaka ktorego bardzo kocham lecz mowi mi ze mnie zostawi jesli nie bede mu robila codziennie dobrze ustami polykajac jego nasienie. Zgodzilam sie ze bede mu robic dobrze ale nie znosze zapachu i smaku spermy, nie chce go stracic a nie potrafie sie przelamac. Probowalam z nim rozmawiac ale nic z tego nie wynikalo. Co mam zrobic? nie chce go stracic kocham go

Gość Sara Blasko
To chyba jakiś żart. Po co ci taki chłopak, który namawia cię do rzeczy. których nie chcesz robić??? Ja bym z przyjemnością od takiego odeszła. Normalny, dojrzały facet uszanowałby twoje zdanie i nie naciskał!

Gość gubi
glupia ze sie zgodzilas ty go zostaw zawsze sie znajdzie inny a tak to bedzie cie traktowac jak szmate

Gość tak trzymaj laska powodzenia
jasne lepiej stracić godność niż chłopaka huja wartego

Gość odkurzacz3000
ja bym ciągnęła jak odkurzacz, przeciez go kochasz:* a milosc to sztuka kompromisu :) Z połykiem jest super! :) POLECAM

Gość karoolina17.
Strasznie sie boje straty kogos bliskiego, nie wyobrazam sobie jakby to moglo byc bez niego.

Dziewczyno! Kup sobie okulary!! Nie widzisz, że on jest z Tobą tylko dla jednej rzeczy?! Wykorzystuje Cie cholera jasna! Jak można tego nie zauważyć!

Gość odkurzacz3000
Ludzie! o co wam chodzi?! Przeciez milosc to nieustanne wyrzeczenia i poswiecenia! Moim zdaniem powinna łykać!

Gość karoolina17.
Kotek W Butach Dziewczyno! Kup sobie okulary!! Nie widzisz, że on jest z Tobą tylko dla jednej rzeczy?! Wykorzystuje Cie cholera jasna! Jak można tego nie zauważyć! Dla prawdziwej milosci mozna zrobic wszystko, caly czas sie usprawiedliwam tym stwierdzeniem ehh jestem zalamana, nie chce przez taki glupi problem stracic go

13:03 [zgłoś do usunięcia] odkurzacz3000 Ludzie! o co wam chodzi?! Przeciez milosc to nieustanne wyrzeczenia i poswiecenia! Moim zdaniem powinna łykać! To chyba wypowiedź meżczyzny, Jak by mnie takmężczyzna szantarzował.. "Nie zobisz mi kilka razy dziennie dobrze zerwe" "wypierdalaj jak nie chcesz sie mi przydac" "z resztą, lepsze są dziwki od Ciebie"

Gość odkurzacz3000
ja wlasnie obciagam mojemu ukochanemu, ja to lubie; on tym bardziej:) i co w tym zlego? A jak przychodzi moment kiedy chce polknac sperme, wyobrazam sobie ze to np jakis smaczny szejk waniliowy i jest ok.

Gość lalalallalaaaaaaalla
jesteś gwałcona w pewien sposób,widocznie wyszłaś z patologi jak nie rozumiesz że robisz źle ale rób tak dalej ,ważne żebyście się wśród siebie rozmnażali:D

Gość nickot
do karoolina17. Jak mu się znudzisz to cię wyzuci ja jakiegoś smiecia. Jest z tobą bo widzi ze ci zalezy i zrobisz wszystko by został Wykorzystuje cię i tyle. Osoba która kocha nie wykorzystuje drugiej osoby. Odejdź od niego on na ciebie nie zasługuje

Gość gubi
co wy z tym obciaganiem jak nie chce to po co zmuszac sie debil jak nie umie uszanowac decyzji

Gość odkurzacz3000
a tak z innej beczki dziewczyny czy mozecie polecic jakis krem do ust, strasznie mnie pieką i troche puchną gdy zadowalam mojego partnera ustami. mozecie cos polecic ?

Gość Sara Blasko
Ja polecam do ust maść nagietkową.

Gość doc.House na kafe
sie dzieci bawią...ona zaślepiona i wystraszona a on szantażysta i gwałciciel niestety...bo to jest gwałt na psychice kobiety

Gość zegarynkaa
pogadaj z nim i powiedz mu otwarcie że nie chcesz tego robić, nie lubisz i na pewno nie będzie Cię szantażował. Musisz byc stanowcza i pokazać że nie dasz sobą pomiatac! Jest wielu chłopaków którzy na pewno traktowali by Cię lepiej! Powodzenia!

Gość odkurzacz3000
Biegam po pociągu i zapowiadam perony a w wolnych chwilach wyjadam sarnom siano z paśnika. ps; lubie dostawac baty kablem od prodidza.