Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaśnieżony zamieć.

brązowe oczy są ochydne.

Polecane posty

też tak kiedyś twierdziłam ale zmienilam zdanie :P mogą być ładne brązowe jak ktoś ma ciekawe spojrzenie i ładny kształt tych oczu no i sam kolor też bywa ładny np. ciemnobrązowy :P

Gość ta niedobra pupaa
oHydna jest twoja ortografia... :p

Gość fcbhdfh
jezu wy sie nigdy nie nauczycie ze nie liczy sie kolor ale ksztalt :O

Gość zaśnieżony zamieć.
lubię być osrana przez bandę bezdomnych cyganów.

Gość ocotuchodzi
a mi sie b.podobaja brazowe oczy ja mam jakis dziwny nieokreslony kolor i kiedy pytam znajomych to tez nie wiedza co to za kolor:P jakis sraczkowaty:D

Gość Pustaki
Boze gorszych pustakow od was nie widzialem . . . zalozycielka tematu jest chyba chora na umysle a Wy to jestescie jeszcze gorsze od niej . . . Kazdy kolor oczy jest orginalny i nie ma co wybrzydzac . . . Zal mi was

Gość mrrraaauuu
Mam brązowe oczy i do niedawna nie lubiłam ich. Zawsze uwielbiałam niebieskie. Myślałam nawet o niebieskich soczewkach, ale ok. pół roku temu całkowicie zmieniły mi się upodobania i polubiłam też swój kolor oczu. :)

Oczy to jedyna rzecz którą w sobie uwielbiam:) Mam niebieskie, mocno niebieskie, takie wyraziste, odpowiednio podmalowane wyglądają zabójczo:)

Gość mrrraaauuu
Moim zdaniem każdy kolor oczu jest piękny. Liczy się ich wyraz. Z niego można odczytać, czy ktoś jest dobry, szalony, czy złośliwy. To się sprawdza u każdego kogo znam.

Gość wwwwwwyyyyyyyddddddd
Moja kobieta ma brązowe oczy i są najpiękniejsze na świecie. Chciałabyś mieć takie.

Gość Jakaś taka dziwna..xd
Ej no!!! xd. Ja mam zielone oczy,i wcale nie uważam że brązowe są ohydne ;p. Ludzie,przecież pochodzimy od małp.. -małpy były owłosione,i my też jesteśmy xd -małpy miały brązowe oczy,a nie niebieskie czy zielone -.-. Miejcie pretensje do tych goryli,a nie do ludzi,to nie ich wina *_*. A tak na marginesie,ile ty masz lat? ''ochydne'' piszę się prze samo H!!!. xd. Pozdrawiam tych z zielonymi i brązowymi oczkami

Gość enamoradaa
brazowe oczy sa najpiekniejsze u dziewczyn! Spojrz chocby na zmude trzebiatowska. Super sa oczy brzowe!

Gość Brązowe
hahah..moim zdaniem zazdroscisz,ze niektore kobiety maja tak ladny kolor oczu jak brazowy ;p Jestes chyba jakas zakompleksiona skoro podajesz taki temat.Jesli nie podobaja Ci sie takie oczy to po co dzielisz sie tym z innymi ;) zachowaj to dla siebie,co to kogo interesuje.Ja osobiscie mam duze,brazowe oczy,ktore pasuja do moich brązowych wlosów ;) i nikt nigdy nie powiedzial,ze to "ochydnie" wyglada..wrecz przeciwne kobieto..jesli wgl mozna Cie nią nazwac ;) pozdrawiam.

Gość facet z krakowa
ja kocham u kobiet niebieskie

Gość 27 latka
Brązowe oczy są śliczne, jeszcze do tego bardzo długie, czarne i gęste rzęsy! Oczywiście ja takie mam:) wiem że nie każdemu muszą sie podobać. Moim zdaniem najbrzydsze są szare i zielone, takie nieciekawe i ...banalne.

Gość racja nioebieskie krolewskie
❤️

Gość nieprawik
Super kolor kurwo!

Gość tez z krakowa
ja mam brązowe, z wiekiem mi jaśnieją... nawet takie czerwonawe się robią... byc może dlatego że moja mama i babcia maja niesamowicie piekny głeboki kolor oczu niebieski , a kolor włosow naturalny miały brązowe... jak patrze na zdjęcia mamy w młodości to aż zazdroszcze:) .. ale mnie sie podobaja moje:) moj byly facet, ciemny blondyn, ma jedno oko zielone, a drugie niby niebieskie, ale to wg mnie szare oczy... jak patrze na nasze zdjecia to ja takawyrazista a on taki jak we mgle...i te oczy, :/ a on sie zarzekal ze chce tylko dziewczyne z niebieskimi oczami, i blondynke! chcial zebym z ciemnych na blondyne sie zrobila! nigdy bym tego nie zrobila. on ma siostre taka blondyna.. nawet ani me ani be nigdy mi nie mowila , miala szare oczy takie nijakie.. i kupowala soczewki niebieskie specjalnie ...ale powiem wam ze nie przebila niebieskich oczu mojej mamy. aha a ten byly mial dylematy bo nie chcia miec dziecka z ciemnymi wloskai i oczkami bo jest pewien ze po mnie bedziemialo kolor oczu i wlosow....

Gość NIEBIESKIE THE BEST
;)

Gość fgbrfjngrefnk
hehhehe co za daun odkopał temat z 2010 i sie jara :D a oczy jak oczy najwazniejsza jest gębusia czy ladna, jak ladna to nawet mogą byc i te niebieskie galy tylko zeby ksztalt mialy chociaz ladny!!

Gość tez z krakowa
ja tez jestem za tym ze szare takie nieciekawe, a on i jego siostra takie maja.... a to ze facet kocha kobiety z niebieskimi oczami to juz masakra! ... ja przez bylego popadlam w kompleksy, a ta jego siostra jest taka niesympatyczna , a z wygladu z tymi blond dlugimi wlosami i tym " wrednym" wzrokiem jest straszna, az jej sie boje. jak odwiedzilam jej profil na nk to odrazu mnie zablokowala... wazne jest spojrzenie, jaki jest czlowiek, czy dobry czy zly ... bo nic nie da jaki kolor oczu ma skoro w kims kipi zlosc nienawisc pycha ... tak jak np u siostry bylego..

Gość kafeprawik
czarne kojarzą mi się z diabłem a brązowe ze stolcem.

A ja wsplczuje osobom, ktore robia takie bledy ort jak autor tematu :D Co nie zmienia faktu, ze sama mam brazowe oczy, i nie cierpie ich koloru :classic_cool: Ale w polaczeniu z ciemno brazowymi wlosami i biala cera wygladaja.... interesujaco ;) Tzn tak uwazam patrzac w lustro. Za to niebieskie... ❤️

Gość tez z krakowa
ja mysle ze takie rzeczy pisza osoby ktore sa najwidocziej zazdrosne o inne osoby, jak facet pisze ze kocha oczy niebieskie u kobiet, a co jesli sie okaze ze dziewczyna wogole nie dba o swoje zeby... takie wlasnie byl moj byly... jak mnie rzucil... to mial jescze tyle kobiet co na 2 moich dloniach i kazda go rzucila, a taki wielce zakochany bo kolor oczu czy wlosow taki super!! a facet ma 29 lat ..... i teraz jest sam

Gość yrrtfhgfytr56
ja mam piwne , ale jestem blondynka:( wolalabym niebieskie

Gość STARY TEMAT ALE ODP
jestem facetem i uwielbiam niebieskie oczy u dziewczyn tak jak poprzednik