Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co zrobic...

co myslicie o takim nosie????????

Polecane posty

chodzi mi o te nosy sprzed operacji.Ja mam cos podobnego,nie wiem dokladnie bo nie widze sie z boku ale cos pomiedzy tymi dwoma ktore wstawilam.Intensywnie mysle nad operacja ale sama juz nie wiem.Boje sie kurcze jak cholera. http://www.drturowski.com/images_gallery/nose_29_big.jpg http://www.drturowski.com/images_gallery/nose_1_big.jpg

Gość ewfrewfrew
o jakie ładne noski im zrobili!

kurde wiem ze to dwie rozne osoby ale mowie ze nie wiem dokladnie jak moj nos z boku wyglada,cos pomiedzy tymi dwoma nosami.Jest garbaty,tak wygiety i opada w dol,a do tego ma krzywa przegrode jakby tego bylo malo.Pytalam grzecznie i bardzo prosze bez wyzwisk i tym podobnych. Mysle o tym zeby go pomniejszyc ale tak troche tzn nie robic takiego lukowatego tylko z takim lekkim garbkiem ale sie boje ze mi zrobi taki jakiego nie chce :(

Gość Sara Blasko
Operacje często się nie udają dlatego zanim się na nią zdecydujesz musisz się porządnie zastanowić, być gotowa na nieporządane efekty i ewentualne poprawki. Najlepiej wejdź na kafe na forum chirurgia plastyczna, tam jest bardzo rozbudowany temat o nosach. No i musisz wiedzieć, że od razu po operacji nos nie wygląda super, kształtuje się miesiącami.

Gość zdecydowanie pierwsza
naprawdę aż tak się nudzisz ,że o nosek jest milimetr krzywy :D na pewno jest co najmniej ok

to wyzej to ja,a tamto pseudo mam bo pisalam do jednego palanta na tym forum i zapomnialam haha :)

Gość wwrrr
Ja mam duzo gorszy, taka typowa czarownica, a nigdy do glowy mi nie przyszlo operowac. I tez mi nikt nie dokuczal. Nie operuj, bedziesz miala nudny nos jak wiekszosc. Jesli ta przegroda Ci sprawia problemy, to jeszcze, ale nie dla wygladu. Dasz sobie nos polamac bo ma garbek?

Gość jak faceci leją
z nosa itp ( oczywiście w cudzysłowiu ) chociaż mogą być takie tępaki co naprawdę :) to sprawa jest do ... a jak nie to nie masz się czym martwić

mi bardzo dokuczali,bylam publicznie wysmiewana i plakalam po nocach i wpadlam w depresje przez ten nos.Na szczescie poznalam cudownego faceta i mnie wyleczyl ale problem sie nie skonczyl bo ja juz przez to ze bylam duzo razy wysmiewana ciagle mysle o nim,zwlaszcza gdy poznaje nowe osoby,kiedy ide ulica itp.Poza tym moj nos z przodu wyglada okropnie,bo jak pisalam mam totalnie skrzywiona przegrode i nos mam wykrzywiony w lewo i an zdjeciach to wyglada okropnie,zwlaszcza jak pada na mnie swiatlo.Poza tym mam problem z oddychaniem i przegrode chce zrobic bo wiecznie jestem chora a co do ksztaltu to dawniej chcialam maly nosek a teraz mi sie takie nie podobaja i chcialabym zeby byl wiekszy i mial garbka ale boje sie ze jak mi on zacznie juz go robic to calkiem mi go spiluje do zera a ja nie chce takiego nosa.No i nie wiem co zrobic.Myslalam o doktorze z Polanicy bo on robi takie wieksze noski i niektorym to przeszkadza bo podobno nie widac roznicy ale wlasnie dla mnie by byl idealny.Bylam u innego lekarza,tylko tak skonsultowac,bo bylo za darmo wiec co mi tam.

Gość wwrrr
Podejrzewam, ze ten lekarz Ci celowo powiedzial, ze nos jest za duzy, zeby miec potencjalna klientke. Problemem nie jest Twoj nos, a Twoje podejscie, swiat sie srednio Twoim nosem przejmuje. Rob operacje dla zdrowia, nie dla urody.

znajomi nigdy sie nie smiali,wlasciwie jak mnie ktos poznawal blizej tzn z facetow to chcial ze mna byc ze wzgledu na moj charakter ale od obcych facetow mi sie oberwalo nie raz.Wysmiewali mnie i wogole wiec raczej problem mam.Moj facet twierdzi ze jestem piekna ale on to on,nie jest obiektywny napewno.Doktor mi powiedzial ze mam zdecydowanie za duzy ten moj nos i ze mam ladna twarz ale nos sie rzuca w oczy za bardzo.Zrobil mi na kompie jak moge wygladac i sie rozplakalam bo nie mialam pojecia ze moge byc taka ladna ale na ile to jest zgodne z prawda to ja nie wiem.tak czy siak boje sie jak nie wiem,mam tysiac mysli i zmieniam zadanie co drugi dzien i dlatego tutaj pytam bo kafe jest szczera az do bolu :)

Gość dfsgsdfgdaf
rzata małgo http://www.drturowski.com/images_gallery/nose _1_big.jpg przeciez to dwie inne osoby, pier tole co za obłuda Co ty pierdolisz :P zobacz sobie na jej podbródek i małżowinę uszną to zobaczysz że są identyczne-a nie odrazy wyzywasz głupia szmato :P Fajnie to tak??

problem z psychika mam na stowe przez te przykre slowa pod swoim adresem.Tak to sie we mnie zakorzenilo ze zapomniec nie umiem. Jestem zdziwiona reakcjami tutaj,ze jestescie takie mile dla mnie bo myslalam ze zsotane zwyzywana od pasztetow itd.Dzieki za opinie i slowa otuchy:)

Gość dfsgsdfgdaf
rzata małgo Wybacz :) masz rację-zbyt pochopnie napisałem o tobie te słowa.Ale twoja reakcja na początki też nie była słuszna,bo sam dobrze nie zobaczysz a głupio komiczniejsze i wyklinasz :P więc ja też zrobiłem tak jak Ty,żebyś się poczuła podobanie do autorki(chociaż nie wiem jak się poczuła) :P

Gość xtr5555
nie zwracaj na nia uwagi, dawno bolca nie miala w tzipce wiec jest dosc rozdrazniona:classic_cool:

Gość olcia magnolcia
mysle ze powinnas zrobic sobie przegrode bo to problem zdrowotny a co do reszty to nie wiem bo ja osobiscie nie mam nic do takich nosow jak sa na zdjeciach.Musisz sama zdecydowac czy rzeczywiscie az tak ci sie nie podoba a ludzmi sie nie przejmuj bo nie warto.