Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co mam myslec????

Zdrada przez internet

Polecane posty

Gość co mam myslec????
mala misia a dasz tu swoj numer, bo nie chce podawac go tutaj moze rozmowa z kims mi pomorze

Gość co mam myslec????
wole nie mowic jak mam na imie chociaz moze to jasne.Koncze ten temat bo rzeczywiscie nie ma sensu pisac;/ cohciaz w sumie to nie mam sie do kogo innego zwrocic. Ale i tak troche mi rozjasniliscie w glowie

Gość Mała misia:)
pewnie ze tak kochana 12001489

Gość Ave Cesar
Często spotykany patologiczny układ. Facet jest z panną bo dobrze mieć kogoś do pobzykania a jednocześnie ogląda się na boki bo może znajdzie się lepsza. Laska jest z facetem bo dobrze mieć kogoś do pobzykania . No tylko ten problem wyłączności pozostaje. Facet jest z gatunku arabów nizinnych i nie akceptuje życia przy jednej dziurze. Ot i cała tajemnica. Chcesz wiernego? Zmień faceta.

Ja miałam to samo. Kiedy tylko mnie nie było w mieszkaniu (bo mieszkamy razem) od razu czaterie, skype, smsy i telefony. Kiedys przez pomylke to przeczytalam, ale to byl niby pierwszy raz, bo akurat pojechalam do domu na pare dni i obiecywal ze to nic takiego. Wybaczylam. Po roku sie to powtorzylo i to na szeroka skale. Teraz mieszkamy razem, ale nic mnie z nim nie laczy. Nie jest wart uczucia. Zawsze klamal i chociaz wiem, ze mnie kocha, nie oduczy sie. Przestal mnie interesowac. Zero poczucia moralnosci. Po co mu to bylo? Moja rada: zostaw go. Tym bardziej jestem za tym z powodu nagiego zdjecia. Cos okropnego. Kiedys przyjdzie czas, zeby za niego wyjsc, a jak to zrobisz, skoro jemu po prostu nie mozna ufac? Cale zycie bedziesz go sprawdzac i podejrzewac. Odejdz, Nie jest niczego wart. Tak jak moj, ktory mysli, ze jeszcze wszystko bedzie dobrze, ale ja nim gardze i zaluje, ze pierwszy raz wybaczylam.

Gość xxxxddxxxdddxxxx
kochana,to byl falstart...zjechalas sprawe,mialas sie z nim spotkac i dopiero na spotkaniu sprawa bylaby oczywista,swoja drogo kochana,faceci ktorzy siedza na czatach,no coz,dla nich przeleciec kogos bez zobowiazan,to rutyna i bulka z maslem,to nie byl jego pierwszy raz.