Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trjrjwetwtwstehdf

Dziewczyny co się z Wami dzieje? Czy jestem jedyną w miare porządna z zasadami?

Polecane posty

Gość trjrjwetwtwstehdf

Narzekacie, że faceci was nie szanują , mówią teksty w stylu "ale bym wyruchał, dobra z ciebie suka" czy coś.. a same sobi ejesteście winne. Faceci teraz praktycznie wogóle nie muszą się starać o dziewczyny, bo niektóre z was są takie łatwe, że wystarczy postawić drinka.. Co z wami się stało? Nie macie po takich przygodach żadnych wyrzutów sumienia? Przecież to obleśne tak się puszczać? :O jestem kobietą i wstyd mi za niektóre z was.. potem mamy opinie łatwych i puszczalskich..

Gość pytająca nie błądząca
dokładnie, zero zasad i moralności

Gość a faceci to niby
co, czemu oni nie mają trzymać sie takich zasad. jesli juz tego wymagasz to od obu stron :P

Gość koń fabulator
racja - same napite i nacpane suki

Gość monio556
noo.. jjeszcze ubieraja sie tak ze widac pol dupy a cycki prawie wyskakuja z bluuzki i potem sie dziwia, ze jest tyle gwaltow i jakichs dziwnych tekstow w ich strone. same prowokuja

niestety taka prawda .Teraz to gówniarstwo wogóle się nie szanuje.Tylko ,że zaóważyłam ,że nie dość ze nie maja wyrzutow sumienia to jeszcze sie tym szczycą

Gość trjrjwetwtwstehdf
właśnie ja jestem młoda jeszcze i widzę bardzo mało dziewczyn w moim wieku, które się nie puszczają i mają jakieś zasady.. i nie wiem co się dzieje z tymi dziewczynami.. co roku dziewczyny są coraz gorsze. Ciekawe co bedzie za 10 lat ?

Gość Lupe
oo.... kółko dziewic oazowych się zawiązało. Takie szpetne jesteście że najbardziej pijany koleś was nie chce?

Gość trjrjwetwtwstehdf
za mną właśnie latają faceci mimo to, że jestem przeciętna. Ale czasami jak jestem z kolegami to słysze jak sie wyrazaja o niektorych kobietach.. i czasami mi wstyd ze jestem dziewczyna, jak widze takie latwe i puszczalskie dziewczyny.. ;/

Gość Lupe
nawiązując do tematu - w MOIM towarzystwie nie do pomyślenia jest, aby chłopak wyskoczył a takim tekstem, jakie cytuje autorka. Ciekawe masz towarzystwo.Jakaś patologia społeczna?