Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wafelek_waniliowy

higiena u faceta

Polecane posty

Gość wafelek_waniliowy

Co mam zrobic? Mam chlopaka, ogolnie jest sympatyczny....ale..... ma problem z higiena. Czesto ma nieswiezy oddech i nie moge sie przemoc zeby sie z nim calowac. Zawsze prawie ma w uszach pelno tej zoltej woskowiny. Czasem sama mu czyszcze uszy patyczkami ktore sa zawsze brudne. Nie wiem o co tu chodzi, ja nigdy nie mam tak brudnych uszu, nawet jak ich nie czyszcze tygodniami (co sie raczej nei zdarza). Poza tym nie uzywa dezodorantu, bo po co. Wystarczy wziac prysznic wieczorem. Ponadto, jesli chodzi o jego zapach intymny.....jest on bardzo intensywny i monetami jednak nieprzyjemny i nie wiem czy tak ma byc, czy jednak cos tu jest nietak. Co robic?!

Gość volga_jasnowidzaaa
zwymiotuje:O

Gość wafelek_waniliowy
no wiem, a ja to na codzien znosze.... on jest chyba nieswiadomy:|

Gość No oczywiscie
ze jest nie tak, trafilas na flejtucha! Z tym niewiele da sie zrobic. Jesli z nim nie porozmawiasz i szczerze mu o tym nie powiesz to nie masz co liczyc na to ze cos go natchnie i sam sie zmieni. A nawet rozmowa nie gwarantuje sukcesu.Bo tak to juz jesy, nie kazdy z nas (ludzi) tak samo podchodzi do higieny.

Gość Zgrywus :)
"Nie wiem o co tu chodzi, ja nigdy nie mam tak brudnych uszu, nawet jak ich nie czyszcze tygodniami " :D Chyba trafił swój na swego :P

Gość jfdfvdf
fuj!!!!!!!!!

Gość wafelek_waniliowy
tak tylko ze w nawiasie napisalam ze to sie nie zdarza:| ale wyobrazam sobie ze tyle syfu co on ma codziennie w uszach bym nie nazbierala... chodzi mi o to czy normalna dziewczyna bedzie go nawracac, czyscic, myc, zwracac uwage? czy raczej po 3 dniach powinna uciec?

Gość zegarynkaa
jeżeli chodzi o brzydki oddech z ust to mozesz sobie kupic gumy i go cząstować wtedy jak Ty bierzesz :) a przy najlepszej okazji kup mu perfumy, moze bedzie ich używał z własnej woli, a jak nie to mu powiedz cos w stylu: "kochanie, czemu nie używasz tym perfum ode mnie? " zrobisz smutną minke i moze nastepnym razem użyje :)

Gość wafelek_waniliowy
to jest taki chlopak z malego miasteczka ktory przyjechal na studia (politechnike:D) do wielkiego miasta....on chyba mysli troche inaczej:| jest bardziej NATURALNY

Gość wafelek_waniliowy
zegarynka.....tylko ze ile ja tej gumy mu mam dawac? do konca zycia :( poza tym gume zawsze mam, i daje jak moge .....no ale co:(

Gość wafelek_waniliowy
ale nauczylam go juz wyciagac koszule ze spodni, i skarpety z sandalow:|

Gość codziennie ma brudne uszy ?
raczej niemożliwe . on sie pewnie nie myje tygodniami a tobie mowi co innego

Gość wafelek_waniliowy
kilka razy w tygodniu jak jestesmy w domu biore patyczki higieniczne i czyszcze mu uszy (uzywam okolo 3, 4). mysle ze sie myje, tylko jakos nieskutecznie, aczkolwiek w domu u siebie tez ma niezly syf

Gość nie no to jest naprawde oblesn
e, to czyszczenie uszu, bleeeee:O

flejtuch flejtuchem zostaanie. nie wyobrazam sobie czyscic facetowi uszu czy zabijac jego smród z gęby gumami. osoba ktora nie przestrzega tak podstawowych jest poprostu obrzydliwa, fuj tymbardziej ze piszesz jemu to sie zdarza na okrągło, nie jakis tam jednorazowy incydent

Gość wafelek_waniliowy
no ale, co? mam tego nioe robic? ogluchnie:|

Gość wafelek_waniliowy
dlatego wlasnie pisze te wiadomosc, i zastanawiam sie czy ta moja praca u podstaw ma sens.... i czy wiekszosc dziewczyn ucieklaby po pierwszym spotkaniu. moze ze mna cos nie tak.

Gość ales ty glupio
no ja to bym uciekla na 100 procent.faceci wymagaja od kobiet czystosci a sami zapominaja o sobie.i jeszcze to czyszczenie jego radarow!!1kobieto zaraz bedziesz wycierac mu tylek.

Gość wafelek_waniliowy
no wlasnie, przez ten brud i syf nasz zwiazek sie rozpadnie. bo on po prostu mnie brzydzi. unikam calowania....on nie wie o co chodzi....:(

Gość prowokejszyn dzoanna
ale prowokacja::::::a nawet gdyby nie to ty mu czyscisz uszy a on sobie tak siedzi i uwaza to za normalne???????

ja bym sie nie spotykała z facetem ktory majac te swiadomosc. ze powinien uwaznie myc uszy, przychodzi sobie jakby nigdy nic z brudem w uszach kilka razy w tygodniu, to samo sie tyczy oczywiscie a raczej przede wszystkim kutasa i zebów !

Gość oh oh oh idą święta
. kurwa. jak mu nie wstyd? swoją drogą to, że z nim jesteś świadczy również o Tobie. ble.

Gość wafelek_waniliowy
slowo honoru ze to nie jest prowokacja:| na ch...mam pisac jakies prowokacje?! jak mu czyszcze uszy, to on siedzi i nie protestuje....mysle ze sie nawet cieszy ze o niego dbam, i ze sie go nei brzydze...jakbym byla jego mamusia:|