Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wafelek_waniliowy

higiena u faceta

Polecane posty

Gość zegarynkaa
jeżeli ciągle ma brzydki zapach z ust to może to oznaczac refluks żołądka. A z tymi uszami to sama nie wiem. Ja bym nie czyściła. Dziwi mnie to że jemu nie jest głupio że dziewczyna mu brud z uszy wyciąga ... :/

Gość wytlumacz mu zwyczajnie
,ze kulturalny czlowiek dba o higiene,nie pomoga polslowka .Mysle ,ze rozmowa powinna byc na temat bez owijania w bawelne.

Gość prowokejszyn dzoanna
no wlasnie dziwne jest to ze on nie protestuje.a moze podnieca go to czyszczenie ????na swiecie tyle zboczenstw wiec takie nikogo nie zdziwi

Gość codziennie ma brudne uszy ?
regularne wyciaganie patyczkiem brudu z ucha to owijanie w bawelne? trudno o dobitniejszy dowód :P chociaż z drugiej strony to ja bym nigdy w życiu tego nie zrobiła

Gość wafelek_waniliowy
mnie te uszy az tak nie brzydza... gorzej z potem, i z zapachem z ust...

Gość wafelek_waniliowy
nie cierpie wlasnie....szczegolnie ze sama bardzo o siebie dbam..i nie wyobrazam sobie randki bez wczesniejszego prysznica, depilacji, umycia wlosow itd. Szczegolnie na poczatku znajomosci,

Gość niedługo draske
niedługo draske z gaci mu będziesz wyciągać :O

Gość oh oh oh idą święta
napisałam CI na poprzedniej stronie. to, że z nim jesteś świadczy o Tobie również.

Gość oh oh oh idą święta
ja swojemu na początku i to sporadycznie jedynie nos czyściłam

Gość wafelek_waniliowy
no moze macie racje

Gość poolka
ja bym zerwala...

Gość wiesz co,mala
ja bym sie na Twoim miejscu kopnela do sklepu i kupila mu mydlo,ladnie zapakowala ze wstazeczka i dalabym mu ten prezencik z nakazem otworzenia dopiero w domu.A potem wymazala jego numer z telefonu,a polaczenia od niego bym odrzucala.Bo albo to jest prowokacja,albo naprawde cos z Toba nie tak,moze z poczuciem wlasnej wartosci?Ja bym takiego syfiarza kijem nie dotknela!!!!!!!

że ma brzydki zapach z ust to może oznaczać problemy z żołądkiem albo z zębami, wyslij go do dentysty a potem do gastrologa, uszu w życiu bym facetowi nie czyściła a myje zęby codziennie? generalnie to powiedz mu wprost,albo pokaż ten topik albo zrób mu prezent,szczoteczka,pasta,mydło,antyperspirant i daj nogę

Gość kokoniecznie
i duże udełko patyczków do uszu :classic_cool:

Gość kawkazmleczkiem
czy on sam naprawde nie wie ze cos jest nietak? nie widzi innych ludzi? co z jego rodzicami? czy tez sa brudasami?

Gość rozyczka2222
juz go uczysz tego,ze to Tobie bardziej zalezy na utrzymaniu jego higieny...jest brudasem,bo ten co dba o siebie,dba rowniez i o swoje otoczenie....jest brudasem gorszego gatunku,bo czasami bywaja osoby,ktore nie dbaja o siebie,ale jak ktos zwroci im uwage,to ze wstydu chociazby robia ze soba pozadek...a ten,hehehe pewnie Ci za to nawet nie podziekowal.....nie powinno tak byc,przykre ze na Ciebie trafilo,na osobe,ktora o siebie dba i higiena dla niej jest wazna.

Gość haha ja myślę że to jest
prowo bo to niemożliwe żeby dziewczyna myła chłopakowi uszy a on by na to pozwalał :D:D chyba że to jakiś przygłup,a i ona nie lepsza :D:D

Wiesz może u niego w rodzinnym domu rodzice też się nie kąpią za często tyle co na niedziele i nie ma tego zwyczajnie w nawyku bo rodzice go nie nauczyli tego. Człowiek owszem może czasami nie pachniec rumiankiem bo wiadomo że mozna się spocic ale chyba sa antyperspiranty? Bllleeeee

Gość rozyczka2222
czasami w zyciu trafi sie na takiego oflesa....ja tez na takiego trafilam,na poczatku mysl sie,ale po czasie coraz rzadziej sam z siebie chcial sie myc i tylko moje grozby dzialaly na niego,za kazdym razem kiedy n iechcial sie myc,mowilam,ze niepozwole mu wejsc do luzka i bedzie spal na podlodze,ze nawet poduszki mu niedam pod glowe.Meczace to strasznie i bardzo odpychajace,a po pewnym czasie ma sie tego serdecznie dosc.Hehehe....przypomnialo mi sie....ktoregos razu postanowilam sprawdzic czy on sie faktycznie kapie,bo po kazdej kapieli powinien pachniec a nie bardzo pachnial(przy czy dostawal opierdziel i ladowal znow w lazience)...no pewnego razu stanelam pod lazienka i slucham.Woda sie leje,leje,leje do wanny i nic wiecej,po jakis 10 min uslyszalam,ze zakreca wode,pozniek takie chlup,chlup reka o wode i juz wypuszczal wode z wanny,sekunda i wychodzil z lazienki.Czyli co????zmarnowal pol wanny wody po to,zeby przez dwie sekundy pochlapac reka we wodzie.A jaki byl zdziwiony jak mnie zobaczyl pod lazienka!!!Mysla,ze chce skorzystac,a ja mu powiedzialam,ze niechce skorzystac tylko przyszlam posluchac jak sie kapie.OOOOO!!!mina jego bezcenna!!! Nie ma co sie z brudasami czaic,jak sam nie zalapie takiej podstawowej rzeczy to won!!!...do chlewu ze swiniami???

Gość bollybolly
fuj